Ето пролет идва вече, пораснало е доста ЮНСКОТО човече! Тема№39

• 15 389
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Мами, искам да ви питам според вас колко време преди термина ще се уговорите с израждащия лекар, който сте си избрали?

Heart Eyes
И аз съм се уговорила вече с лекаря , направих го като влязох в седми месец  Peace

# 181
Мами, искам да ви питам според вас колко време преди термина ще се уговорите с израждащия лекар, който сте си избрали?
Heart Eyes

Още от самото начало почти посещавам лекарката, която живот и здраве ще бъде човекът до мен по време на раждането.
Просто пообиколих 3-4 гинеколози и се спрях на този.

# 182
Добро утро и от мен Hug
Таня,честит рожден ден,пожелавам ти всичко най-хубаво  bouquet

честит рожден ден и на Бобо и Кико да са живи и здрави и много послушни

# 183
За у-щето на 9 месеца няма да мога,защото до 31,03, съм на работа.Ако си наравим срещичка Варненските мами и е събота или неделя - оооооо първа пушка съм.
За лекаря /при мен акушерка/- аз съм на преглед на 20,03 и на 23,03 и тогава ще се обадя на акушерката,защото искам да й кажа всичко как е минало от прегледите.
Някой ме беше питал за капките за колики от Щатите / мисля че беше Lili_to/ - пише infants' Gas Relief Drops и са май на Equate

# 184
  • София
Ая, Честит Рожден Ден на твоите момченца! Да растат здрави и игриви и да си пазят малкото сестриче   bdbaloni
Таня,Честит Рожден Ден и на теб, пожелавам много щастие и любов и едно сладко бебче юни месец  smile3525
evaki, щастлив семеен живот  newsm67

Темп, и ние почваме един ремонт следващата седмица. Ще слагаме гранитогрес в коридора, кухнята и трапезарията и нали тука живеем незнам как ше я караме. Трябва да се местят кухненските шкафове, гардроби...абе няма да е лесно, но трябва да стане преди бебка да дойде.
Аз още не съм се уговорила с лекар за раждането, но смятам да го направя и до средата на 8-ми месец всичко да ми е готово. Малко обичам нещата да стават по план. Лекарката вчера ме пита към коя болница съм се ориентирала ( тя не изражда за съжаление) и като и казах Тина Киркова, каза, че ще ме опъти към доктор Панова там.
Аз ви писах, че в понеделник ще ми мерят таза, та да питам някой знае ли как става това мерене   #Cussing out ?

# 185
 Heart Eyes

Живот и здраве в началото на април съм решила да му се обадя. А и все още се двоумя между двама  Thinking Лекарката при която ходя на консултации не изражда.
На у-щето на 9 месеца ми се струва че няма да ходя. Чувствам се вече твърде тежкотоварна, а МОЛ-а ми е малко далеч. С такси или автобус не ми се ходи, а мъжът ми в последно време не ми дава да карам  Sad А и май не ми се слушат никакви лекции. Иначе за срещичка и до МОЛ-а ще се довлека Wink
Честито на рождениците и на младоженката   bouquet
Geraldine, идея си нямам за това мерене. Даже за първи път чувам за него.

# 186
  • София
Аз пък вчера говорих със сестра ми за раждането и какво трябва да си нося за мен. Та разговорът взе друг обрат- започна да ми обеснява на какво унижение са подложени родилките в държавните родилни домове, и то най-вече от санитарките. Според нея си струвало да се дадат повече пари за частна клиника, но да не те обиждат и др. подобни. Абе с две думи всичко се въртяло около парите, отново. Когато бях в Майчин Дом за лапарото и чаках в предоперционната, дойде една лелка от реанимацията и започна да ми обеснява, колко неблагодарни били пациентките, как давали пари на лекарите, а не се сещали за тези от реанимацията, които ги завивали, носили им легени да повръщат и т.н. Но тя им разказвала играта и им давала да се разберат. Добре че, сестра ми и Жоро, които чакаха в коридора на третия етаж, се сетиха за какво става въпрос и купиха разни работи от барчето, че май наистина щях да си остана незавита до широко отворения прозорец трепереща и повръщаща от упойката.

Да ви кажа честно, май започнах вече да се паникьосваом. Има доста време до тогава, но.....

Ние също ще започваме ремонт, но козметичен, само латекс по стените. Чакаме да ни прекарат газ и тогава ще е голямото къртене.

# 187
Честит Рожден Ден на Бобо и Кико!Да са живи и здрави и много послушни!
Таня, Честит Рожден Ден!
Честито и на evaki!
Аз още не съм се уговорила за раждането, но на 12 ти ще ходя при доктора на Ayas и се надявам да се разберем.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 10:43 от dari_sari

# 188
Аз днес съм на преглед при лекаря, при когото мисля да раждам - Д-р Валери Нецов (София). Имах и среща с акушерка от Шейново, но за сега съм решила при Д-р Нецов.

Меренето на таза нали се прави с един уред като пергел, метален?! Нищо особено не ми се видя.

# 189
Меренето на таза нали се прави с един уред като пергел, метален?! Нищо особено не ми се видя.
Същото.

viper , като си платиш и в държавните болници всеки гледа да внимава с теб.
И в частните болници има черни овци. На един приятел жена му роди във Вита и е страшно недоволна именно от акушерките и санитарките, а от лекарите очарована. Една приятелка роди в Токуда и също се оплака от "по-нисшия" персонал.

# 190
Здравейте.

Честито на двамата малки рожденици!   newsm59
Честито и на бъдещата мама- рожденичка!  smile3525

Каквото и да е отношението в МД, ще го изтърпя. Не стига, че се ръся като Рокфелер за прегледи и какви ли не изследвания, а остава и да дам не знам си колко хиляди лева за частна клиника. Да, ама не  newsm11   Три дена все ще изтрая всякакво отношение, майките ни и бабите ни все едно все на частно са ходили да раждат  smile3506  Както и досега съм казвала, не отивам на курорт....

Оказа се, че наистина за измерването на глюкозата не трябва да ям или пия нищо преди това. Утре сутринта ще ходя, мног ми е притеснено да не ми причернее....поне водичка да можеше да се пийва...

Ама какъв сняг, а? Страшно се изненадах. Март месец наистина е неповторим  smile3521

# 191
Михайлова, аз съм навита да се уговорим за 26-ти  Peace Но пишеше нещо за предварително записване...  newsm78 Предполагам ще трябва да се обадим. Пък за срещичка-който е по-зает да предлага, аз засега нямам ангажименти Simple Smile

# 192
Geraldine мога ли да те питам за количката като си я гледала на каква цена е била и дали става за новородено.Защото в интеррнет я предлагат с кош за новородено и столче за кола,но дали се заплащат допълнително и ако знаеш колко излиза.Благодарско предварително Hug

# 193
  • Плевен
Честито на режденничката Таня, всичко най-хубаво ти желая!  newsm59
Честит рожден ден на двамата разбойника на Айя, да растат здрави, весели, щастливи!  newsm05 Tada

Ами така е и при нас в държавната болница - отвратително отношение на акушерки и санитерки точно поради факта, че някои си плащат на лекари, а за тях - нищо. Станах обект на викане, подиграване и обиди, което по никакъв начин не съм заслужила. Даже 10 мин. след като излезе бебето и акушерката ме предупреди, че не искат кола и бонбони и е по-добре за благодарност да им дадем парички  #Cussing out Добре, че мъжът ми само по 10 лв. им дал, а и доктора си изпрлосил 70 лв., толкова имал в портфейла.

Така че този път със сигурност в Частна болница. Пък и то при нас не е толкова скъпо като в София. 650 лв. е всичко, но поне лежах там вече 2 пъти и виждам за какви условия и за какво отношение става въпрос, въпреки, че за престоите в болница не съм дала 1 стотинка даже.

# 194
  • София
Aya да са ти живи и здрави двамата сладури!

Таня Честит рожден ден!

evaki пожелавам ти много любов и разбирателство!

Аз съм казвала, че ще си раждам в МД. Лекаря не го сменям за нищо на света.  Sunglasses Ако имах напълно безпроблемни бременности, щях и аз да отида на частно, но сега-не. Ще си наема ВИП-стая и така.

Общи условия

Активация на акаунт