Първокласници (n-та тема)

• 31 618
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес първокласника ходи в друго училище за "Аз и буквите", заедно с още едно дете от класа. По първоначални данни са се справили идеално и двамата. На ред е Великденското състезание по математика, в 125-то, но не знам кога точно беше  newsm78

Нали г-жата каза, че и в нашето ще го правят?

# 211
  • нейде там, където ....
Великденските състезания са две. Едното е само за нашето училище. Другото се организира от съюза на математиците в България, в неучебен ден, в няколко училища. Най-близките до нас, в които се провежда, са 125 и 119 СОУ. Всяко дете, което прояви желание, може да отиде на него.

# 212

Иначе с диктовките  се справя вече отлично, но с текстовите задачи се затруднява като са по объркани. Направо си налучква понякога.
Още смята на пръсти. Това вече много ме притеснява. Rolling Eyes Как е при вас?
Вяра все още си помага с пръстчета. Текстовите задачи не са й проблем, но наистина, на по-завъртяните се затруднява. Аз съм купила помагало по математика за 1-ви клас и по него работим допълнително.

# 213
  • София
Празникът на Дияна мина. Беше весело, поспяхме се малко на нашите първолаци Simple Smile
Дияна е била и на състезанието по БЕЛ. Не можа да ми каже какви са били заданията. Обясни ми криво ляво 1вата. За останалите... "ми не помня ве мамо, те бяха много 12 или 13" Simple Smile

баща й успя да щракне и "рибата" от таблото им Simple Smile

# 214
  • София
Роско пък днес бил на състезание по правопис и краснопис.Състезавали са се по няколко деца от клас.Утре отново,а в петък щели да ги оценяват.Само,че за беля,нашия си затрил химикалката и писал с някакъв тъп молив,не е за приказ ooooh! е голямо краснописане ще да е било.Дано утре с химикалка да е по-добре.

# 215
  • София
Снощи учителката каза, че всички в класа пишели грозно. Определено това при Дияна е така. Особено когато започне да бърза. Ще я упражнявам.

# 216
Здравейте  Hug
Много са сладки децата на парзника. Нашето тържество ще е утре.
Днес Роси има на домашната Отлично, но има няколко грешки и като си видяла оценката, веднага казала на г-жата, че не заслужава 6  Joy

# 217
  • Варна
И нашето тържество ще е утре. Засега всеки ден репетират, че утре да ни смаят! Laughing

Вики също е от грознопишещите Sad, но като види,че се е старал/особено на домашното/ г-жата му пише 'Отлично' и той е доволен Laughing Обаче, в клас какви криволици сътворява, не е истина просто  ooooh!. Явно аз съм по-взискателна от г-жата и вкъщи пише по-добре Crossing Arms

Я да ви попитам , когато са първа смяна, спят ли децата ви следобед и по-колко? Вики до скоро не щеше и да чуе  за следобеден сън. Но от няколко дни решава да спи, щом чуе,че започваме с домашните  Mr. Green

# 218
  • София,
За сетен път се убеждавам колко са хитри мъниците брей  Joy.
То и на моя когато не му се пише или чете и му се доспива, заболява го корем, дохожда му се до тоалетната Sick
Аз пък все забравям да Ви покажа моя малък колежанин Mr. Green ето

# 219
Семирамида много са сладки (и колежанката)

julisa - Гарганела "си почива" като стане дума за домашни. Гледа телевизия обикновено, но полегнала. Сигурно се уморява.

# 220
  • Варна
Семирамида голям сладур е баткото, живот и здраве след време да гледаме снимка и на пораснал колежанин!

Знаток, те че се уморяват, уморяват се... Ама ако му кажа, че може да гледа телевизия или да играе, няма да спи със сигурност Mr. Green Сега отивам да го вдигам от сън, че скоро ще мръкне, а ние още не сме почнали с домашните Whistling

# 221
Снощи учителката каза, че всички в класа пишели грозно. Определено това при Дияна е така. Особено когато започне да бърза. Ще я упражнявам.
при нас се оплаква че на тестовете се излагат елементарни грешки правели от 2 дена каза че са страшно разсеяни а им предстои изпит

# 222
  • На черешата
 И моето тарикатче напоследък мноооого го мързи.
 Госпожата каза всяка вечер,когато се приберат да преговорят думите по английски,които са взели.
 Да ги напишат по няколко реда и да прочетат урока.
 Моето обаче го мързи та чак го боли. Rolling Eyes
 Каза,че не иска да учи английски и я устройвало да мете улиците.Щяла да си мете,пее и танцува по цял ден.Какъв кеф,а!?  Crazy

# 223
 Мисията е изпълнена.Днес купихме подаръци за нашата госпожа и за тази от занималнята. LaughingУтре в пет и половина е тържеството.

# 224
Искам да ви попитам, има ли други деца, които сливат думите?
Ани го прави напоследък. Според госпожата и е единственото дете от класа им, което го прави.
Направо се притесних, явно нещо пропускам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт