Първокласници (n-та тема)

• 31 654
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Сега се мъча да му измъдря правила някакви Rolling Eyes

Правилото е много просто: след гласен звук и в началото на думата се пише -йо-, след съгласен - ьо-.

Нашия празник на буквите май ще е най-късно - на 31 март. Събираха по 12 лв. за аниматор и някакви книжки за  подарък.
Аз да се оплача, не за друго, но да ми олекне: Мишо вчера се прибра със счупен преден, нов зъб и ми го показа чак вкъщи. Не ми бил казал по-рано, за да не съм вдигнела скандал. Познава детето майка си. Съученик му скочил, уж на шега ( по негови думи, но в класа им предимно мъжки кипи агресия с явна сила) отзад и го съборило със забито лице на пода. Днес бяхме по зъболекари и ортодонти. Той не иска да се разправям, а аз се боря с непримиримата си природа.

На родителската, единственото ново, което научих е, че преживявал един вид "цигански романс" с една девойка от класа. Един ден влюбени, цяла седмица на нож  Joy. Пък той ми сподели че изгората му е друга. Детска работа.

# 91
 На нас пък какво ни сервира вчера баба му...Преди няколко дни Мартин си взе няколко ореховки да си ги хапне в училище.И взел че продал една за десет стотинки на едно момченце  Crazy, та майката на това дете се оплакала на госпожата.Да се смеем, ли да се ядосваме ли...

# 92
Здравейте!
Бързо оздравяване на всички дечица!  Hug

Ji е това е търговски нюх  Joy

# 93
 Тя майка като ни го каза това мъжът ми почна да се смее и вика-ми той много евтино я дал hahaha

# 94
  • София,
Здравейте!
Бързо оздравяване на всички дечица!  Hug

Ji е това е търговски нюх  Joy
Тя майка като ни го каза това мъжът ми почна да се смее и вика-ми той много евтино я дал hahaha
hahaha ама точно и аз това си помислих, много малко парички е искал Joy

# 95
  • На черешата

Аз лично не бих се оплакала за такова нещо. Сина ти не му е взел парите насила,само ги е дало детето. Peace
 И при нас има едно такова детенце,което за всичко се оплава на майка си и я кара да ходи да говори с госпожата. Дарина също е имала пререкания с дечица от класа ,но обяснявам как според мен би трябвало да постъпи и я оставям да се оправя. След това тя ми разказва за развръзката . Не мисля,че за всичко трябва да тичам в училище и да вдигам скандали на другите родители,трябва да се научи сама да се справя с проблемите си. Да я изслушам и дам съвет ДА ,но да ходя аз да говоря с някого вместо тя сама да го направи - НЕ.

# 96
Мен друго ми е чудно, може ли да занимават госпожата с такива хлапашки истории, ми да го кажат на нас, или да говорят със сина си.Тя горката жена сякаш с малко други глупости се занимава....
 А, Фантичка, изпревари ме. Laughing

Аз лично не бих се оплакала за такова нещо. Сина ти не му е взел парите насила,само ги е дало детето. Peace
 И при нас има едно такова детенце,което за всичко се оплава на майка си и я кара да ходи да говори с госпожата. Дарина също е имала пререкания с дечица от класа ,но обяснявам как според мен би трябвало да постъпи и я оставям да се оправя. След това тя ми разказва за развръзката . Не мисля,че за всичко трябва да тичам в училище и да вдигам скандали на другите родители,трябва да се научи сама да се справя с проблемите си. Да я изслушам и дам съвет ДА ,но да ходя аз да говоря с някого вместо тя сама да го направи - НЕ.

# 97
AlexaS, много ти благодаря Hug Така толкова бързо ги схвана. Аз си ги пиша някакси по инерция, не по правила някакви и за това се бях замислила. Пак благодаря.

Ji, синът ти от малък търговец  Wink

Днес Кристиан си остана в къщи. Сутринта много кашляше,чак зъбите не може да си измие а сега вече  понамаля кашлицата. На него много му се ходеше, но мен ме достраша да не  стане по-зле.
Утре все пак смятам да отиде на делфинариума.

Вчера имали неприятна случка с някакви по-големи момчета, които искали да ги бият пред лавката. Не е разбрал за какво ще ги бият, защото с рев са хукнали към госпожата. Според мен за да им вземат стотинките ще да е било. Уж охрана имат, а пак си правят каквото си искат май. Ще я разнищя аз тази работа.

На всички приятна почивка Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:13 от _Venera

# 98
  • София
В класа на Росен има 2момченца, от които всеки ден ми се оплаква.Аз си мислех,че само с него имат проблем,но се оказа че с всички се бият и закачат.Вчера на родителската нищо не казаха,но днес са ги водили при директорката и ще ги местят в два съседни класа-ура Grinning Явно много е наболял проблема щом ще ги местят малко преди да завършат.

# 99
Момичета, днес ме хвърлиха в размисъл - предложиха ни зелено училище след пролетната ваканция. Ще спят в "Чичо Томовата колиба" в Трябва. Пуснах в търсачката, но няма впечатления от мами, а в нета срещнах мнения за студени стаи.... Април месец в балкана си е студено... А малкият само мрънка "моля те, моля те"....  newsm78 Чакам баща му да се прибере и да мислим заедно  newsm78
Иначе тържеството ни за буквите е на 25 този месец, другата седмица ще сме на родителска да обсъдим подготовката ни - нашата... Те, децата отдавна се подготвят. На 20 май ще имаме и пролетен бал  Laughing  Програмата май е пълна!

# 100
  • Linz
На този ден преди 8 год. на бял свят се появи Александра. Лекарите в родилното казаха, че това е чудо. А за мен беше най-вълнуващият момент в живота.
По този повод ЧЕРПЯЯЯЯЯ...

# 101
Vague oт училището на синът ми заминават там на лагер на 01.04 до 06.01
той лично няма да ходи,но негови приятелчета заминават.Знам,че е много хубаво
и подходящо за лагерници.Повече инфо. ще мога да ти по време на лагера им.
Това е сайта http://chicho-tomovata-koliba.tryavna.biz/

# 102
  • София
Рени, честито ти осем годишно чудо! Да расте щастлива и безгрижна!  newsm51
Хайде разкажи малко за тези които не сме в час!

# 103
РЕНИ  МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХ В ЖИВОТА НА АЛЕКС
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

# 104
Рени, Честито!
Да ти е жива и здрава!
Весел Празник!

Общи условия

Активация на акаунт