Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 094
  • 468
  •   1
Отговори
# 210
Хехе,завист.Която и да е от другите 2 да беше станала нямаше да имам против.Но което си е грозно-грозно си е...
В крайна сметка всеки си има вкус-един обича да яде портокали-друг да му миришат краката  Peace(полска поговорка)

# 211
Гледах ги кандидатките и в другата тема - ами права е viktoria_vvv .

Антония има и излъчване, и красота, и поведение.
Другите са още на фаза "семки и бонбонки".  Чакат нещо да им падне - я някой чичко, я нещо друго.  Joy

# 212
Да,има излъчване..на кон  Joy

Погледнете я:

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1810282661
 Sick Sick

# 213
Tъй като ми е скучно и нямам какво да правя, ще ви покажа част от миналогодишните Миски, участвали на Мис Свят! После си правете извод коя била кон, кобила, магарица... Красотата, както сами виждате е доста субективно понятие!  Peace

Русия - Победителката България Ангола Аруба Беларус Белиз
Босна и Херциговина Ботсвана Дания Англия Етиопия  Shocked Гуадалупе Кения

Още тук:
http://misscontest.blogspot.com/2008/04/miss-world-2008.html

# 214
Ама това не променя факта,че Антония е грозна и гледа лошо Grinning

Между другото и босненката и рускинята и тази от беларус и даже изненадващо за мен англичанката е по-чаровна от настоящата ни миска..черните "кончета" не ги броим, те са си такива и нищо не могат да направят но е факт че имаше много по-красиви момичета от избраната ако ще да е нобелов лауреат..

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 01:31 от Ve$$elka

# 215
Пълна пародия!
Гледам, че има колежки, които я познават Simple Smile
Нека споменат за чичко паричко в Москва Wink
Иначе евала й правя - личи си че е пробивна   babyuu

# 216
Юлия Юревич предаде короната на своето подобаващо копие, чак се чудя коя от двете е по-грозна!Лично аз съм отвратена, че това подобие на жена ще представи България Sick!

# 217
Юлия Юревич предаде короната на своето подобаващо копие, чак се чудя коя от двете е по-грозна!Лично аз съм отвратена, че това подобие на жена ще представи България Sick!
Ще се развенчае набързо митът за "красотата" на българката  Mr. Green

# 218

Не е пародие на жена... гледайки я правя асоциации с едно определено животно...

Другите са още на фаза "семки и бонбонки".  Чакат нещо да им падне - я някой чичко, я нещо друго.  Joy

Тя вече го е намерила...

# 219
  • София
Не можах да го гледам,но като видях и победителката -не съжалявам.От десетте тази най не ми харесваше,ама сигурно не разбирам....или както някой беше писал женска завист.... Joy

# 220
При толково негативни мнения из различните форуми, не ми се вярва избора да е бил на народа !

http://life.dir.bg/2009/03/16/news4139677.html#sepultura

# 221
  • София
Здравейте, няма да чета другите мнения, направо споделям моето. Бясна съм. Честита Ви мис изкуствена кобила!Тая изобщо не трябваше да бъде там!Силикона, добавената коса, изкуствените зъби и накълцания и нос се виждаха от километри. И не е красива изобщо.Още щом я оставиха в десетката, разбрах,че ще е тя, но най-усърдно гласувах за Надежда, а като видях, че изостава започнах за Елица. НООО има едно голямо НО - обратния отговор за изпратените за Елица 10 смс-а доста преди финала, ми се върнаха 1 час след края на финала с текст ,че гласуването е приключило.Е това, ако не е манипулация, кое тогава е?

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 08:48 от Тайна

# 222
  • София
Стики, ама ти още вярваш на процентите ли? Ами като затвориха другите телефони и преразпределиха гласовете ще станат 40 %. Продължавам да твърдя,че моите 10 смс-а за Елица не бяха отчетени, сигурно и много други, защото обратните смс-и ми дойдоха час след края, а гласувах 20 минути преди края.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 08:57 от Тайна

# 223
  • Tам през Атлантическия океан
Тю.. много "грозничка"  ..поредната МиссссКа  Crazy
Вчера не можах да го догледам , сега я видях по НОВА ..... ми меко казана е ужасничка (мое мнение де ) Sunglasses
Аз си бях харесала една смугла красавица вчера  бе с Мартин Захариев  Wink като се представяше

# 224
Тонито е при Лора и Мон Дьо.. - гледайте....Много се радвала,че народът я избрал! За първи път участвала в подобен конкурс...Хайде каза си и за 2-те висши...

Милен НЕ е в студиото.....А нея едва са я накарали да влезе в студиото.....

Общи условия

Активация на акаунт