Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 39 434
  • 468
  •   1
Отговори
# 45
На фона на останалите ми харесва най-много Антония, въпреки силикона. Но сякаш годините са и много за този конкурс. Надежда ми харесва в лице, но е малко пълничка, а Светлена с друга прическа би ми била фаворитка!

# 46
...А Антония... Дали ще стане Мис България? Не случайно е там на 24 години и със силикона. Евгения Калканджиева винаги знае какво точно прави.
                      Ееее, направо си звучи гадничко  Confused. Mисис T., как може да кажеш, че някое от момичетата е било пълничко? Екстра си бяха до една. Иначе и аз забелязах, че част от момичетата са широки някак в ханша, но това е въпрос на физика, не на килограми.
                     И пак да си продължа: мисля, че мацката която харесах беше трети номер. Или осми. Беше най-красивата  Heart Eyes. (П.П. И май беше от Пловдив)

# 47
...
                     И пак да си продължа: мисля, че мацката която харесах беше трети номер. Или осми. Беше най-красивата  Heart Eyes.
3-ти номер и на мен най-много ми хареса  Peace Понеже и на повторението го гледах чух, че се казва Владислава. Жалко, че поне в десетката не е. Дано която изберат все пак за световния конкурс да й направят подходящ грим, прическа, дрехи и т.н. за да изглежда по-добре от настоящата ни Мис Бг.

# 48
Eто го въпроснотно интервю на Милен Цветков с Антония:

http://www.vbox7.com/play:1b8e514a  hahaha

Чесно казано Антония ме спечели!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:03 от viktoria_vvv

# 49
  • София

Ей голямо лайненце е тоя Милен ooooh!

# 50

Ей голямо лайненце е тоя Милен ooooh!
Момичето го заби страхотно. Наистина е умна и устата. Има добро бъдеще като адвокат. Желая и късмет.

# 51
Според мен просто не знаеше...  newsm78 Какво като има амнайсе дипломи ?  Confused

# 52
Изключено е да не знае такова нещо. Не беше чак толкова отдавна, че да го забрави, а човек трябва да е живял на Марс, за да не е чул, е България се е присъединила към ЕС. Според мен въпросът беше унизителен. Все едно да те питат колко прави едно плюс едно и да чакат да сбъркаш отговора, понеже си кандидатка за мис.
Цялата постановка на предаването беше в стил "Сега ще гледаме миските как ще се излагат, понеже са много прости и с това ще си правим шоуто".
Хареса ми как се държа въпросната Антония, но не е нещо изумително като красота. Другото момиче, Габриела, много повече ми хареса на снимката, но като я видях 'в движение', ми се стори доста елементарна. Личи и, че е малка.

# 53
Изключено е да не знае такова нещо. Не беше чак толкова отдавна, че да го забрави, а човек трябва да е живял на Марс, за да не е чул, е България се е присъединила към ЕС. Според мен въпросът беше унизителен. Все едно да те питат колко прави едно плюс едно и да чакат да сбъркаш отговора, понеже си кандидатка за мис.
Цялата постановка на предаването беше в стил "Сега ще гледаме миските как ще се излагат, понеже са много прости и с това ще си правим шоуто".
Хареса ми как се държа въпросната Антония, но не е нещо изумително като красота. Другото момиче, Габриела, много повече ми хареса на снимката, но като я видях 'в движение', ми се стори доста елементарна. Личи и, че е малка.
Абсолютно съм съгласна.

# 54
Според мен въпросът беше унизителен. Все едно да те питат колко прави едно плюс едно и да чакат да сбъркаш отговора, понеже си кандидатка за мис.

Ами ако я беше попитал колко е числото ПИ пак ли щеше да излезне от студиото ?

п.п. Pi=3.14159265358979 Взех го от ексел-а ама аз съм само с 1 висше  Mr. Green

# 55
                        Къде на друго място могат да се видят снимките им? Още едно момиченце бях харесала, но от тези не мога да я позная. Пък и искам да видя още снимки.

# 56
Мен пък тази Антония адски ме дразни.В момента,в който си отвори устата амо повтаря,че имала 2 висши.Много важно.Звучи така,сякаш се опитва да си внуши,че не е тъпа:Не съм тъпа,Не съм тъпа,Не съм тъпа......и т.н  ooooh! Ами тъпа си!!!!!!!!!Аз може да съм само с едно висше,но не бих се държала като нея.

# 57
Да ви кажа Антония е зле, но фона на другите...какво да изберем??

# 58
Току що Роси Иванова каза че нейната фаворитка е Антония.

# 59
Току що Роси Иванова каза че нейната фаворитка е Антония.

Къде?

Общи условия

Активация на акаунт