Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 39 497
  • 468
  •   1
Отговори
# 90
...Как ще се публикува снимка без нейно съгласие?...
                       Уф... сега заради вас ще разровя с два пръста фейсбука.
В смисъл?

# 91
...Как ще се публикува снимка без нейно съгласие?...
                       Уф... сега заради вас ще разровя с два пръста фейсбука.
В смисъл?
                       В смисъл, че ще я потърся там, пък може да си е качила снимките от бала. Евентуално. Много е условно дали ще стигна до нея.

# 92
Oх, Божке лееее,  doh в момента гледам две от миските при Милен Цветков!

Е, нЕма такова тъпо парче като Милен! Задава им въпрос "В кой БГ град има действаща атомна електроцентрала?" И момичетата го поглеждат едно странно и невярващо  Shocked  В смисъл, дори те останаха изумени как може да им се зададе такъв въпрос!  Shocked Laughing

Отговор: Козлодуй (ако някой не знае)
  Rolling Eyes

# 93
гледах ги от тук -  от там кандидат - миските при Гала/ доколкото може човек да гледа тази поредна боза  Tired/; и на мен ми се струва, че Антония е  нагласена фаворитка, колкото и да се тръби как народа ще избира мис България; но не мога да отрека, че може би заради годините си, но  е на светлинни години пред другите по отношение на държание пред камери и дар слово; малко са  като кака и по - малките и сестри Grinning; лично аз нямам любимка, твърде постни са ми претендентките; наистина, като че ли хубавите момичета просто не участват;

# 94
На бала Антония не беше с рокля, а с кожено бюстие, с къса пола, от която висяха едни триъгълници, и не ровете във фейсбука, 'щото тя няма профил там

# 95
  Странно,че всичките снимки на кандидатките са "безкраки".... Rolling Eyes

# 96
Тая русата сас сините очи,номер 1 която е,тя е най-красивата,тряя тя да спечели.Другите са много мургави и грозни #2gunfire #2gunfire

# 97
Днес ще видим, кой и какво ще спечели. Laughing

# 98
На бала Антония не беше с рокля, а с кожено бюстие, с къса пола, от която висяха едни триъгълници, и не ровете във фейсбука, 'щото тя няма профил там
Ако искаш да спориш, веднага ще те оборя- полата не беше къса, а под коляното с една по-къса цепка отпред.

# 99
За която са платили, тя ще спечели, много ясно. 20 000 са си 20 000. На мен ми харесва Полина. Забелязвам, че тази година финалистките са по-хубави от тези през последните 2-3 години.

# 100

Гледах малко. Това е тенденциозно...явно се цели да ни покажат колко са глуповати, но не може да им се задават въпроси от рода "Какво означава ДДС" като абревиатура...и да им се ръкопляска, когато кажат отговора..страшно унизително... Нямаше ли някоя нахакана да го метне Миленчо Laughing

# 101
Ами като се има впредвид,че една от миските не знаеше какво е НАП........ Rolling Eyes

# 102

Гледах малко. Това е тенденциозно...явно се цели да ни покажат колко са глуповати, но не може да им се задават въпроси от рода "Какво означава ДДС" като абревиатура...и да им се ръкопляска, когато кажат отговора..страшно унизително... Нямаше ли някоя нахакана да го метне Миленчо Laughing

Да, да точно, аз се чудя на наглостта на Милен и екипа му, не обвинявам миските!
Момичетата са си съвсем нормално умни, като всяко средностатистическо девойче...
А въпросите към тях са дебилни! И на мен да ми зададът тъп въпрос и аз ще гледам тъпо!

А за по нахакана, да имаше, ето виж този линк! Само това момиче му се опълчи доклокото можеше!

http://www.vbox7.com/play:1b8e514a

# 103
Ами като се има впредвид,че една от миските не знаеше какво е НАП........ Rolling Eyes

99% от децата (защото миските са си 17-19 годишни деца) незнаят какво е НАП!

Междудругото аз също знам само какво означава абривиетурата! От там нататък и аз незная с какво толкова се занимават! Тъпа ли съм!?  newsm78

# 104
Их, изгледах клипчето, но защо е отрязано? Как завърши...наистина ли излязоха...Ми, браво на мацката, макар че и това да се фръцкаш така не е особено качествено, но добре му възрази..хахааа

Общи условия

Активация на акаунт