Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 093
  • 468
  •   1
Отговори
# 165
Наистина без грим и аз не искам да си я представям  Rolling Eyes
Споко, не е чак толкова страшна.

# 166
Да попитам нещо: на вас водещата Силвия не ви ли прилича на Елица от "Забранена любов". Имам чувството, че са майка и дъщеря.

Mайката на Саня Борисова живее от години в Италия  Wink И нямат роднинска връзка със Силвия Лулчева, но найстина си приличат!  Wink

Относно Антония, йес, на мен ми харесва. Радвам се, че спечели!

# 167
Ами може без грим пък тогава да е по-добре Peace Ето, че има и нейни фенове вече, може наистина българите да са я избрали честно  newsm78

# 168
Ами може без грим пък тогава да е по-добре Peace
Не се надявай Mr. Green

# 169
Наистина без грим и аз не искам да си я представям  Rolling Eyes
Споко, не е чак толкова страшна.
Абе пуаши, ше знайш... Grinning Да не я срещаш по светло...

# 170
Бе надявам си се аз, все пак да има нещо вид момичето, нали ще ходи да ни представя...

# 171
Цената за първото място е 50 000! newsm78 #Crazy

# 172
Аз гласувах за Елица. Мъжът ми като видя победителката каза, че от 3те момичета е най-зле, и че явно е нагласена работата Simple Smile

# 173
Беше нормално Антония да победи - нали имаше 40%. После колкото и да сме гласували за другите, пак нейните са натежали.

Регламентът не ми допадна - представят напр. осмото момиче и в същото време дават каква е класацията до момента.
Освен да си виждал всички и да знаеш за коя ще гласуваш, дори да е номер 15.

А относно парите - нали имаше и притежателка на фризьорски салон от Пловдив, и едно момиче със семеен бизнес не знам откъде (във всеки случай не беше от София както се представи) - развъждане на кучета. Предполагам че и за тях парите не са проблем.

Кажете поне как се представи Мис България 2009 при разговора, че аз започнах да гледам по-късно!  Praynig

# 174
 Писах в клюкарника по темата,ама и тук да се обознача. Хиперголям срам! Ще ни представя туинингована,видимо 40-годишна жена с вид на съдържателка на публичен дом! След Евровизията още един мега резил!

# 175
За Евровизията си имаме други теми.  Naughty

# 176
 Моля за линк на участието и при Милен Цветков,че не го намирам.

# 177
Цената за първото място е 50 000! newsm78 #Crazy

Пффф да бях знаела, да бях участвала... то не е чак толкова много бе  Thinking

пп -Тая е някъв отявлен вълкодав - сериозно хахахах

# 178
Чак сега виждам темата, но и аз да си кажа. Визуално Антония и Елица ми бяха еднакво неприятни, дори Елица малко повече, ако трябва да съм честна. Факт е, че красивите момичета пак останаха на заден план, независимо от начина по-който се определят миските. Наистина Антония изглежда доста състарена за възрастта си, но в самото начало на представянето, когато я дадоха без грим, ми се стори по-симпатична отколкото със.

# 179
Моля за линк на участието и при Милен Цветков,че не го намирам.
http://www.vbox7.com/play:3a71ebe2

След 20тата минута.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт