Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 094
  • 468
  •   1
Отговори
# 225
Юлия Юревич предаде короната на своето подобаващо копие, чак се чудя коя от двете е по-грозна!Лично аз съм отвратена, че това подобие на жена ще представи България Sick!

E kak Юлия е значително по-свежа Peace И си оперира носа след конкурса.
Тая кога за 24 години завърши висше? Или не е на 24/най-вероятно/ или дипломите са купени. И то такива сериозни -право и икономика. Леле, Цървуландия сме и така ще си идем ooooh!

# 226
Aбе вие или имате проблем с ушите или нарочно не слушате!
Момичето учи две висши паралелно! Възможно е, защото и аз така уча! Започнах второто висше, когато бях във 2 курс на първото!

И каза за тях, защото и зададоха въпрос "Какво учиш?"  Whistling

# 227
И Милен сложи точка на всичко като каза - Вестниците преди 1 седмица писаха,че тя ще е Мис....Какво повече да се коментира?

# 228
Гледах ги кандидатките и в другата тема - ами права е viktoria_vvv .

Антония има и излъчване, и красота, и поведение.
Другите са още на фаза "семки и бонбонки".  Чакат нещо да им падне - я някой чичко, я нещо друго.  Joy

Peace Peace Peace

# 229
[
Не вярвам в честността на конкурса.

Ауууууууу    Shocked Ама как така  Shocked Shocked Я виж Евровизия  Joy Joy Joy

Не бях ли прав ??!!  Confused Confused Избраха най-достойния кандидат  Confused
ЕЕЕ ама и вие сте едни завистливи  #Cussing out!!! То бива негативизъм ама  !! Хората гласуваха заради ума на момичето Wink . Сега като иде на Мис свят ... и като покаже двете си ..... дипломи ще видят те. Shocked Shocked Shocked Shocked
В същност днес докато идвах на работа видях поне 10 жени, които изглеждаха доста по-добре от Мис 2009. Пък не знам - може и аз да не съм на ред нещо ..   newsm78 newsm78

# 230
     Няма свястна българска телевизия,която да гледаме. Всичко,ама всичко е гавра със зрителите.
И Милен сложи точка на всичко като каза - Вестниците преди 1 седмица писаха,че тя ще е Мис....Какво повече да се коментира?

# 231
Ах,Милен как й се закани само:Ще се видим в Къщата на Вип Брадър!!! Twisted Evil Laughing Много ще се изкефя да я разнищи там!!! Mr. Green

# 232
  • София
Ах,Милен как й се закани само:Ще се видим в Къщата на Вип Брадър!!! Twisted Evil Laughing Много ще се изкефя да я разнищи там!!! Mr. Green
Точно на това се надявам, той не я понася изобщо!

# 233
Цитат
Точно на това се надявам, той не я понася изобщо!

а какво се е случило между тях в предаването му?може ли някъде да се види?

# 234
  • София
Имаше линк на някоя предишна страница с интервюто му с  миската.Искаше да и зададе въпрос, а тя отказа да отговаря.

Намерих го:http://vbox7.com/play:1b8e514a

# 235
  • София
Имаше линк на някоя предишна страница с интервюто му с  миската.Искаше да и зададе въпрос, а тя отказа да отговаря.
в същата тема е линка Peaceбеше голям смях
а сега в къщата МилУенчо само ще се дърля с нея ooooh!

# 236
благодаря ви  Hug значи милен ще бъде и във вип брадър,така ли?

# 237
Разочарована съм  Rolling Eyes! Поредния кон  smile3540. Другите две финалистки бяха къде по-красиви и нежни.
Браво на "вота на народа"  newsm34

# 238
  • София
Разочарована съм  Rolling Eyes! Поредния кон  smile3540. Другите две финалистки бяха къде по-красиви и нежни.
Браво на "вота на народа"  newsm34
Де да беше вота на народа, друга щеше да е мис! Sick

# 239
Честита Ви победителка, хубава, грозна - тя ще е Mr. Green Момичето явно е преспало с най-подходящия  hahaha

Само едно се чудя, защо не правят конкурси по градовете и всяка победителка от съответния град да се явява на Мис България. Подобно на САЩ (претендентките са победителките от всеки щат)  Thinking

Не смятяте ли, че така ще е хо-добре?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт