Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 091
  • 468
  •   1
Отговори
# 405
цялата работа е нагласена! То беше ясно.
Много ми е чудно само , как на 24 години е със две висши образования?
Като я гледах и слушах как говори, не ми направи впечатление на много умна...
Аз съм на 23 и тази година завършвам 1-то си виШУ (остана ми защитата).
На 24 ще завърша 2-то си виШУ.
Приеха ме веднага след 12 клас, след 1 година записах 2-та специалност.
Ама правото е 5 години Thinking
Може да е тръгнала на училище на 6 год.  Joy Joy Joy

# 406
Тя има предвид двете висши образувания... ъъъ отпред.

И тясната специализация ... да не забравим  newsm78
Хаха- това ми хареса! Предтавям си колко и е тясна специализацията на новата ни миска! Joy Ама много износен вид има тази жена! Animal Cow

# 407
има и "дълъг трудов стаж"  Wink

е, признайте че добре се представи - доста тежък беше този тест за Стани богат  Crossing Arms

# 408
цялата работа е нагласена! То беше ясно.
Много ми е чудно само , как на 24 години е със две висши образования?
Като я гледах и слушах как говори, не ми направи впечатление на много умна...
Аз съм на 23 и тази година завършвам 1-то си виШУ (остана ми защитата).
На 24 ще завърша 2-то си виШУ.
Приеха ме веднага след 12 клас, след 1 година записах 2-та специалност.
Ама правото е 5 години Thinking
Може да е тръгнала на училище на 6 год.  Joy Joy Joy
Аз следвам 2 висши, минала съм няколко висши математики, статистика, логика, но не ми беше хрумнало това Joy Joy

# 409
Шушуче аз се сетих не за друго, а защото и аз самата съм тръгнала на 6  Joy Joy

# 410
Аз се самоиронизирах.
Обаче, ми прави впечатление, че Тодор С. мн пързаля Тончето за 2-те висши Whistling

# 411
Толкова посредствени хора завършват висше образование, някои дори повече от едно. Защо се учудвате, че въпросната Мис е една от тях?!
Хората, говорещи и парадиращи по същия начин, са навсякъде. Не ги ли виждате?!

# 412
Аз се самоиронизирах.
Обаче, ми прави впечатление, че Тодор С. мн пързаля Тончето за 2-те висши Whistling
Разбрах  Wink Аз също се самоиронизирах. Grinning
О да Тодор наистина я пързаля, обаче като играха "Стани богат" ми направи впечатление, че сякаш умишлено почна на глас да си повтаря въпросите и някак изкуствено ми изглеждаше на много замислена.

# 413
Аз се самоиронизирах.
Разбрах  Wink Аз също се самоиронизирах. Grinning
О да Тодор наистина я пързаля, обаче като играха "Стани богат" ми направи впечатление, че сякаш умишлено почна на глас да си повтаря въпросите и някак изкуствено ми изглеждаше на много замислена.

ама отговори вярно въпроса за френските монаси, нали?
аз й се възхищавам за едно - хич не й пука колко е кичозна с тези вафли по косата...

# 414
Това за френските монаси съм го изтървала от прибежки до кухнята.

# 415
  • София
Kолкото по-прост е един човек, толкова повече парадира с вишуто си. Като почне да прилага наученото-тогава да се фука.
Това за френските монаси е толкова лесен въпрос, че и без вишу, ще се сетиш, стига да си прочел малко книжки. Мен пък ме дразнеше през цялото време с това: "чакайте сега да разгледаме по внимателно въпроса." И почва едни дълбокомислени разсъждения, все едно се опитва да се докаже на някой. Защото в случая, нищо не зависи от нейните разсъждения. Ама Славков много я засича за висшите  Laughing.

# 416
  • София
Аз го писах и в дира: Момичето наистина има две "висши", отпред на гръдния кош, ляво висше и дясно висше!

# 417
Kолкото по-прост е един човек, толкова повече парадира с вишуто си. Като почне да прилага наученото-тогава да се фука.
Това за френските монаси е толкова лесен въпрос, че и без вишу, ще се сетиш, стига да си прочел малко книжки. Laughing.

Май ще трябва да си хвърля дипломата - хич не зацепих, че става на въпрос за пости и т.н.

Ако кажа, че се сетих за Ришельо, може ли да си я запазя, че от време на време й се радвам!  Praynig

# 418
  • Варна
Аз пък зацепих, че става дума за пости, но не разбрах връзката със заека (нали това беше верният отговор).

# 419
Имам една колежка, дето все си парадира 2-те висши (едното от които е завършена магистратура в Казанлъшкия клон на Нам Си Кой Университет) и перфектния английски- не може 1 изречение да върже. За мен наистина това парадиране ми е смешно.

И в крайна сметка няма ли да се появи истински, жив съвременник на тая допотопна кака , да каже аджеба кой набор е?

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 14:36 от Пираня

Общи условия

Активация на акаунт