ПЛЕВЕН - 87

• 18 795
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Да не забравя- в ЛаРедута при Албанците има до 80% намаление!
Мира,ние ще излизаме,може да се засечем из града.
Честит ви пети месец! Да порасте Христина топола стройна и здрава!  smile3525
Я дайте линк към тези албанци, че да се зарибя и аз по този ларедут. Вчера рових с преводач в тоя сайт и пак не се оправих... Embarassed

Всъщност намерих го де е тва намаление в Ларедута да ми се не надява човек обаче някой ще ме светне ли какво правя после и на кого да поръчам?

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 10:59 от nomadka

# 166
Аз питах в Редутската тема, но вече не се надявам на отговор от там, затова да попитам тук, може някой да ми отговори  Simple Smile
Поръчвал ли е тези сандалки и кой номер? Ако може размера на стелката. Искам за Митко сините, нищо, че са от момичешката серия, изглеждат ми унисекс. Но най-малкия номер е 28-ми. Полследно есента му поръчвах 26-ти. Дали 28 няма да са много големи  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-sandalettes-enfant-okaou.aspx?prod … &numberpage=1

Номадка, поръчваш на редутците или на някой като мен, който смята да пуска поръчка скоро, но кога точно не знам  Laughing

Дикси, взехте ли си стол за кола?
Благодарение на Валенцето, която дейстава като бърз куриер, имаме вече това столче - http://family-bg.com/prX_3538.htm

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 12:00 от Дикси

# 167
Аз се изнасям, ще съм в Градската или в Музея, големият

# 168
Диикси аз полудях при вида на някакви евтинии от 2-3-4-5 евро и както съм си заплюла вече десетки неща направо ще трябва да си сметна имам ли толкова пари за пазар, но непременно ще те потърся. Стига да не съм полудяла до тогава съвсем.  #Crazy Вече даже се замислих за пазар на едро и да отварям магазин  Laughing Laughing Laughing

# 169

Грета писах ти ЛС преди една седмица ,но не ми отговори.
Забравила съм. Embarassed Embarassed Embarassed Съжалявам, не е нарочно.

Честита 5-а месечинка на Христина!

# 170
  • София
Еее,айде някой да изяде една пица и заради мен!
Мацки,ще си боядисвам косата!Моля за съвет каква марка боя да си взема.От вчера съм в депресия.Открих си 6 бели косъма. CrazyДали няма някаква криза на трийсетте.Ще чукна 30след няколко месеца и сега и тия бели коси....аз сериозно питам за боята.

# 171
  • Плевен
Мацки,ще си боядисвам косата!Моля за съвет каква марка боя да си взема.От вчера съм в депресия.Открих си 6 бели косъма. CrazyДали няма някаква криза на трийсетте.Ще чукна 30след няколко месеца и сега и тия бели коси....аз сериозно питам за боята.

Аз със сигурност няма да хапна пица заради теб и без това се чудя как да се освободя от
излишните килограми. Rolling Eyes
За боя съвет не мога да ти дам,че аз си правя само кичури,а за белите коси,споко,ако
знаеш аз колко имам.... Tired

# 172
Валенце, аз ползвам на Лореал и съм много доволна. По-скъпи са, но ми се струва че са много по-щадящи косата. Поне при мен е така. За криза около 30г- newsm78-аз също за няколко месеца се сдобих с около 20 бели косъма изведнъж.

# 173
Валенце, по-добре си вземи качествена боя, аз лично имам чувството, че от евтините бои белите коси се увеличават само след няколко боядисвания.
Можеш да вземеш такава близка до твоя цвят и тогава едва ли ще ти се налага да се боядисваш всеки месец, че и по-често.
Лореал, Палете мисля че са ок. )))

# 174
Валенце, не се боядисвай според мен. По-добре се къносай - къната ще ти придаде оттенък, а и ще си подхраниш косата. Поне пробвай преди да вкараш тежката артилерия. Иначе за боите и аз бих инвестирала в по-качествен и съответно по-скъп продукт. Все пак това е коса, лесно може да се съсипе.
Не знам за кризата на 30-те, но и аз имам бели косми още от студентски години. Не ми личат, защото ми е светла косата, та не се сещам често за тях, но аз бих опитала първо с къна, ако личаха.

# 175
И аз така като щях да ставам на 30 три дена рев около рожеденния ден му ударих, а като мина една седмица по-жена не бях се чувствала. Sunglasses
Относно боите имам сериозен опит защото още на 25 си открих бели косми, а на 33 както съм вече съм фифти побеляла. Палете са много зле като трайност. На мен поне за 10 дни ми се измиват иначе в началото вадят един цвят и блясък перфектно. Лореал са май и те прехвалени. Черното поне не трае. От българските бои много гори кожата, но иначе като цена са доста прилични, ако ти е къса косата за 3лв. ще се овапцаш перфектно. Най-много съм доволна от Велле и Джифели. В Плевен до Мтел с/у Дома на книгата има едно малко магазинче в което продават професионални бои, при това 80грамови, което стига за среднодълга коса. Цената е около 9лв, но си струват стига да си знаеш цвета. Иначе ако се колебаеш какво да се направиш намери си в нета програми за фризури и там си качи снимката за да се видиш предварително. Ето една примерна - http://hairstyles.hit.bg/

# 176
nomadka, на коя фирма са професионалните бои в това магазинче?
А, знаеш ли на Лореал професионални да продават някъде?

# 177
Валенце, аз се боядисвам от 18 годишна и съм сменила поне 100 вида бои, моите впечатления са, че всички са един дол дренки, е никога не съм ползвала от най-евтините наистина, но още имам коса, и то доста, знчи не поемаш кой знае какъв риск с каквото и да се боядисаш. Лореал ако е, аз си взимам по 2, защото 1 не стига да се намаже добре цялата ми коса, а ние с теб сме с еднаква дължина мисля. Единствено проблем съм имала с Шварцкопф - силна алергия, изринах се цялата за нула време, но после ми размина...

# 178
Честита пета месечинка на Хриси    bouquet
Аз се боядисвам с Гарние 1-2 пъти в годината с черно да си подчертая черния цвят.Не съм имала проблеми.

# 179
Аз никога не съм се боядисвала, само си правя кичури от време на време, но не съм имала някакъв проблем с падане на коса, побеляване и т.н.
Сега се сещам също че има такива тониращи бои, тоест не е боя за коса, а само придава някакъв нюанс на косата и действа доста добре, подхранващо. Палете имат такива и мисля че на още някаква марка съм виждала. Също можеш да пробваш и с това. ))

Момичета, има ли някаква промяна в бройката за утре, или всичко е ок. Да знам дали да се обаждам за още някое място допълнително. Като гледах последният списък сме около 20човека, колкото и места запазих.

Общи условия

Активация на акаунт