ПЛЕВЕН - 87

• 18 800
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Валенце имаме добри впечатления от Гарние - трите грации - сестра ми, аз и майка ми, но мен сега фризьорката ме маже с някаква професионална и съм супер доволна, въобще не се отмива, а като цена ми идва същото. Палете както по-горе са споделили наистина се отмива бързо и ефекта е най-силен след самото боядисване. Гарние имат и по-натурални нюанси.

# 181
Мами от сторгозия, ако някоя иска утре да ходим заедно към Кантоната (с такси) да ми драсне на лични, или по скайп. ))

# 182
Аз пък спрях редовното боядисване към 25-тата си година  Laughing Дотогава какво ли не правех - руса, червена - тъмно и светло, почти оранжево, най-много изкарах черна като гарван. Всеки месец, че и по два пъти. Омръзна ми. Но косата ми издържа на напъна.
Ползвала съм всякакви бои, но и аз мисля като Тесс, че все едно коя боя от средните класове. Гарние май най-често съм ползвала.

Имам само един бял косъм, отпред на бретона  Mr. Green Отскубвам го, но той пак си пораства и аз пак го отскубвам.........и ще видим кой ще изгуби битката  Laughing

# 183
Ето ме и мен най-после. Почти седмица бях без компютър.Признавам си че много набързо прегледах темата.
Натали ходи от 2 седмици. В неделя и правихме прощъпулник. Два пъти стига до масата с предметите и се връща. Накрая седна на земята и започна да си яде питката. Този ход изобщо не го бях очаквала.
А сега отивам да чета.

# 184
ХАХАХАХАХАХ Честито силви  Joy
Честита месечинка и на Хриси !

# 185
Silvi, честито ходещо човече!

Тези прощъпулници винаги са много смешни. Моите и двамата от десетките предложени предмети си взеха по един гребен  Grinning За Габи се навих, че фризьор ще става, ама като видях и сестра му със същото  Thinking Кари даже с едната ръка гребен, с другата глобус, моето мнение беше: "Фризьорка и пътешественичка", а сестра ми: "Хм, пътешественичка... Международна фризьорка!"  Grinning

Последно не разбрах има ли дрес код за утрешната среща? Wink

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 18:15 от Tess

# 186
Здравейте , аз все нямам време да седна на компютъра !Днес времето беше много приятно !
Искам да ви попитам ,когато се подават документите за детските надбавки ,какви документи искат !В смисъл дали трябва отново преснимани актовете за раждане на децата или вече не ,след като веднъж съм им ги дала .
И  друго искам да ви попитам Моля ви - кажете някоя свястна фризьорка ,която подстригва хубаво !

# 187
Silvipl, честити ходещи крачета и от мен. ))))

Аз пък така и не сколасах да направя прощапулник.....пък и тя Калина вече ходи от 3-4 месеца, няма смисъл. ))))

За дрес код не знам, кой както му е кеф. )))))) аз ако не забравя ще взема фотоапарат. ))) Че единият е потрошен (Калина му счупи дисплей) а другият ми е много голям, та се чудя. )))

dineli, аз съм доволна от моята фризьорка, от години ходя при нея. Намира се в улицата нагоре от Първа инвестиционна банка (тази която е срещу спортно информационният център). Казва се Антоанета, Тони, имам някъде и визитка, ако я открия ще ти напиша телефони. )

# 188
Silvipl честито прохождане  bouquet
Аз ще взема фотоапарат

# 189
Дикси,като заредиш Ларедута,отдолу на страницата има едни зелени кръгчета.Поставяш мишката на първото.Пише nos conseils pour bien choisir.След това ти излизат като падащо меню още такива зелени кръгчета.Кликваш на второто-un guide de tailes.Отваря ти се нов прозорец и на него кликваш на enfant/деца/.Най-отдолу имаш les chausures/обувки/ и там вече си гледаш сантиметри и съответстващия размер.Дано ме разбереш с тези обяснения.На мъжът ми по тази система/но за мъжко естествено/ му взех страхотни маратонки.Паснаха му перфектно.
Мира,Калина е голяма сладурана.
Стелче,липсваше ми Hug
Валенце,пробвай първо с къна,по-щадящо е за косата,пък боя винаги можеш да сложиш според мен..
За поръчката от Ларедута-аз утре ще я пускам,че колкото повече разглеждам,само в кошницата слагам.Най-вече детско де. Laughing
И по препоръка на ДеЩоВиди сменям ника-бил мног дълъг.От след малко ще съм си Константина,да не търсите после мама на Христина/ще липсва/
П.П. Няколко пъти кликам на "публикувай" и все "внимание,докато пишехте бе побликуван нов отговор" ooooh!

# 190
  • София
Водих Мими в Културния дом,искаше да я записвам на народни танци.Обаче там имаше една зала за балет и ново 20-нашта ще ходи на балет ooooh!.В петък прима балерината Мария ще направи първия си танц.
Ще се къносам явно.Аз и друг път съм го правила де.
ей,вече имам 4звездички,сега видях...направо ме е срам..пристрастена. Embarassed

# 191
Валенце според мен не се боядисвай,аз запачнах преди 5г.и сега същалявям въпреки,че използвам уж маркови бои, по-добре се каносай
Константина честита месечинка на малката Хриси
И да ви покажа малко актуални снимки на дундьо Марио
Новият ни навик,не че е за хвалба
Какви мусколи имаме
И какви пръсти Mr. Green

# 192
# 193
  • Плевен
И  друго искам да ви попитам Моля ви - кажете някоя свястна фризьорка ,която подстригва хубаво !
Моята Mr. GreenНамира се на бул.Русе.

Сладур е този малък Марио. Peace
Честита пета месечинка на Хриси.  bouquet
И на мен повече ми харесва ника Константина Peace

# 194
Константина утре много ми се искаше да дойда ,няма да имам възможност ,да се позапознаем и с повече мами ,че последния път ,когато идвах на среща , само с 3-4  успях . То много жени много нещо, горкия Анатоли на Атракция сам мъж беше. И Деси Танова ,дето познава целя ми род .......... Mr. Green . И Миленка с тумбака ,А пък и Дикси сигурно е с голямо коремче (моеже да пусн някоя скорошна снимка....) . Поне с една част се познаваме .... обаче за следващ път ще се застраховам отрано .
Десисладка ,аз на Боби ,му слагах ръцете в гащите ,а когато поч1на да ги вади му слагах чорапи ,обаче неможа да свикне с палеца ,,нацелваше си устата ,но бързо го отказах ! Ама е готин и порастнал ,доколкото виждам на снимките .

Общи условия

Активация на акаунт