ПЛЕВЕН - 87

• 18 802
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Вчера какво хубаво време беше а днес какъв сняг вали....С малката очакваме пак да дойде хубаво слънчево време и да сме на разходка навън Simple SmileОбичам слънчевото време Sunglasses

# 91
Не е честно... CryКакъв е тоя сняг навън сега,а?Мъжете пак ще кажат,че ние сме виновни Laughing

# 92
Да типично мартенско време променливо като на жените настроението Simple Smile

# 93
Среща - 12 Март - 19 часа - пицария Кантоната
1.  erota
2.  Tess
3.  tony25
4.  Люсил
5.  Slanced
6.  Tina
7.  Viksun
8.  Mirama
9.  vikid
10.desi tanova
11.Грета
12.Дикси
13.Константина
14.Merian
15. plamsi
16.  ДеЩоВиди
17. Djina
18.kati v ?
19.Atrakcia ?
20.black_cherry ?
21. НадиМиши - а ти??    Heart Eyes

Хайде, всички останали, престрашете се   Hug   cveteto 2009, Prosto Az. vesi@, ice_, dineli, desisladka, cvetito 
А ветеранките - Дивиана, valja  ??   Hug

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 08:57 от TINA

# 94
И аз в Кантоната на 12-и. А места?
smile3501
Грета само в Кантоната ни уважава. Има нещо тук. Не е заради нас ами заради пиците сигурно  Mr. Green

Aaaaaaaaaaaaa, била съм и в Параклиса, и в Китайския. И казах здравей , когато ходихте в Шатрата. smile3534

# 95
Дикси, взехте ли си стол за кола?

# 96
Добро утро и от мен момичета. ))))
Как може днес да е такова отвратително време не знам. Толкова да мразя дъжд, а на всичкото отгоре съм и на работа.

Като гледам списъка се очертава към 20човека, не знам дали ще успея да мина от там в това време, но ще се обадя по телефона за резервация.

# 97
И им кажи да си заредят фризери и хладилници с продукти -десерти, сладоледи, че последния път дояждахме каквото е останало, а за някои и нямаше  Laughing
Аз ще се обадя на Галя да й кажа, ако е добре да дойде, че последно на системи беше.

# 98
И им кажи да си заредят фризери и хладилници с продукти -десерти, сладоледи, че последния път дояждахме каквото е останало, а за някои и нямаше  Laughing

Ти ще дойдеш, нали   Hug

Мира, мисля е ще искат капаро, и няма да се съгласят да запазят 20 места ей така, по телефона 

# 99
Още не съм се накумила , мисля  Whistling
Бужака днес има тържество за мама - сигурно ще цивря  Laughing

# 100
  • плевен
Времето наистина е ужасно и какви аномалии вчера беше 17 градуса на Манеца а днес....Малко не е по темата но виждам че има мами от вас на работа.Бих искала да попитам малките съкровища кой ги гледа защото след някой месец и аз ще тръгна а не ми се иска на ясла да го дам Whistling

# 101
cveteto_2009, ти няма ли да се пресрамиш да дойдеш   Grinning
А нашето тържество е утре, и аз ще цивря сигурно  Laughing  Мамината катеричка  Heart Eyes

# 102
  • плевен
Добро утро момичета.Днес е много кофти време.Направо нямам настроение нито зо робота,нито за нищо.
Цвети за мен единствената алтернатива беше яслата.Пуснах Марио на 1г. и 4м. и не съжалявам.

# 103
  • плевен
Ох незнам-то освен че си ме е срам честно да си кажа а и малкия няма кой да го гледа всички вкъщи са на работа.Обещавам някой друг път Wink

# 104
  • плевен
Единственото което ме спира да го дам на ясла е страха да не се разболее,иначе е добре че е с децата има си навици развива се общува знам ли ще мисля пак

Общи условия

Активация на акаунт