"Европейско кенгуру"

• 155 523
  • 626
  •   1
Отговори
# 435
Душко,браво на сина ти Hug HugИ стискам палци  за Ямбол следващата седмица.Да си потреперим заедно! Joy Joy Joy
Ирина, благодаря! За Ямбол (въобще за състезания от този ранг) не сме от вашата класа.  Но ще стискам палци.  Praynig

# 436
mamamilk, малките класове бяха до 11,45 , тъй че не е голям проблема  Laughing Иначе състезанието е било от 10,30 в СМГ

# 437
Има ли вече някъде публикувано класирането за София? Моля, ако някой го е видял вече, да сподели линка. Аз търся от събота и нищо не намирам  Sad

# 438
Има ли вече някъде публикувано класирането за София? Моля, ако някой го е видял вече, да сподели линка. Аз търся от събота и нищо не намирам  Sad
Миналата година го публикуваха на страницата на РИО на шести април ( състезанието тогава се проведе на 21 март) и съдържаше децата събрали над 50% от максималния брой точки, вероятно и тази година ще е така. Може би в училищата, където се е провело състезанието ще го изнесат по-рано.

# 439
Дъщеря ми този година се е справила по-добре от миналата - 5 грешни при третокласниците, но пак няма да се класира за следващ кръг. За първи път, отивайки на състезание, каза "чувствам се подготвена" и то защото предния ден седна и реши задачите от предишна година, любезно предоставени от майчица тук. За което благодаря!  bouquet

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:39 от Ann4e

# 440
ot kade moga da namqrq otgovorite ot tazi godina izpob6to poblikuvani li sa nqkade za 9 i 10 klas Stuck Out Tongue

# 441
  • София
Мами, как е резултат - 2 грешни задачи

# 442
Отлично, на фона на нашите 9. Някой знае ли къде мога да намеря френските варианти на темите?

# 443
  • Бургас
Еинита, гответе се за втори кръг!  Peace

# 444
Излезли са и резултатите за Врачанска област.
http://rio.escom.bg/messages/file_messages_6/tablkengvratsa.xls
Моят второкласник се е представил добре, на фона на общите резултати, но може и по-добре ако разбере, че това не са състезания за време Laughing

# 445
Излезли са и резултатите за Врачанска област.
http://rio.escom.bg/messages/file_messages_6/tablkengvratsa.xls
Моят второкласник се е представил добре, на фона на общите резултати, но може и по-добре ако разбере, че това не са състезания за време Laughing

Blue_eyes, състезанието е и за време. За 75 минути трябва да се решат 24 задачи, което е средно около 3 минути на задача.

# 446
Имах впредвид, че се състезават, кой ще излезе пръв, а сигурно сто пъти му казах да не бърза и да чете задачите по два пъти поне.Три от задачите е сбъркал от бързане, в къщи като ги прочете по още два пъти ги реши правилно.

# 447
Аз вече й давам часовник и я предупреждавам да не излиза до последната минута.

# 448
Варваринът е на трето място в Силистра  Mr. Green

# 449
  • София и там където не се пуши
Варваринът е на трето място в Силистра  Mr. Green

Честито  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт