"Европейско кенгуру"

• 153 364
  • 626
  •   1
Отговори
# 210
В СМГ са окачени списъците с резултатите. Със зелено бяха маркирани тези, които ще бъдат наградени на 18.04. /за 4. клас , които имат 120 и 115 т./. Не зная дали само те се класират за 2. кръг  newsm78. Дъщеря ми е с 110т. - точно както ги бяхме сметнали.

Само ако е необходимия процент за съответния клас. Могат да бъдат наградени, но да не отиват на втори кръг.

Точно тези, които са постигнали процента, са маркирани.  Wink
Някой знае ли дали ще се допуснат и деца с по-малък брой точки, в смисъл кога ще заседава комисията?

# 211
Вероятно ще изчакат националното класиране, за да установят броя на децата постигнали точки, даващи им право на участие в националния кръг и после ще решат къде точно да ударят чертата.
Като гледам обаче, ще има разочаровани дечица. Видях резултатите за 4 клас в шест области и броят на децата със 110 и повече точки е над 50 само дотук.   Sad

# 212
За 2-ри клас колко точки трябва да имаш, за да продължиш на националния кръг, или пак зависи от общото класиране от цялата страна?

# 213
За 2-ри клас колко точки трябва да имаш, за да продължиш на националния кръг, или пак зависи от общото класиране от цялата страна?
85-90 точки, но като гледам тази година може да решат да пуснат и с 80. Дотук срещнах само един максимален резултат и един 85.

# 214
Здравейте ! Кога трябва да се публикуват в интернет резултатите на явилите си в СМГ ? Ще може ли ако някой ходи до СМГ да проверява резултати, да провери за Александър Тотев от 8ми клас,училище АК ?

# 215
  • София
В СМГ са окачени списъците с резултатите. Със зелено бяха маркирани тези, които ще бъдат наградени на 18.04. /за 4. клас , които имат 120 и 115 т./. Не зная дали само те се класират за 2. кръг  newsm78. Дъщеря ми е с 110т. - точно както ги бяхме сметнали.

Само ако е необходимия процент за съответния клас. Могат да бъдат наградени, но да не отиват на втори кръг.

Точно тези, които са постигнали процента, са маркирани.  Wink
Не  е точно така, защото по регламент се включват и децата изкарали 110т.

# 216
Уви, Националната комисия има последната дума:
"Окончателно решение за броя на участниците в националния кръг се взима от Националната комисия “Европейско кенгуру”, която може да промени посочените по-горе граници в зависимост от конкретните случаи (промените касаят струпвания на голям брой ученици с един и същ резултат или при липса на достатъчно участници за националния кръг)." Sad

# 217
В Бургас, няма май още класиране, или поне аз не съм намерила
Но в петък вече им казали кои са децата, преминаващи на нацоналния кръг  Peace

... та явно и комисията вече е решила  Peace

# 218
Не  е точно така, защото по регламент се включват и децата изкарали 110т.

Имах предвид, че маркираните при всички случаи отиват на национално.
110т. са на границата, но според мен определено и те отиват.  Peace

Не видях в СМГ колко деца имат над 100т. за 4 клас.

# 219
  • София
6-7 бяха маркираните и малко повече тези със 110 точки.

# 220
  • София и там където не се пуши

Говорите за различни класове. Синът ми е с 120 точки - 7 клас - първи за училището и по регламент не отива на национално. Който отива получава лично покана - чакайте поща.

Ако нещо друго се реши - ще получите покана. Поканата в този случай е написана поименно на хартиен носител.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 08:57 от (х) Dorothy

# 221
  • София
Ако е четвърти клас, отговаря на критерия за необходимите точки. Това, дали ще продължи напред, зависи от броя на четвъртокласниците с повече или равен на нейния брой точки. Но ще ви стискаме палци.  Wink

няма ги в интернет!? Трябва да ходя до СМГ, за да ги видя ли?

# 222
http://www.pmgbs.com/

Класирането за Бургас

# 223

Говорите за различни класове. Синът ми е с 120 точки - 7 клас - първи за училището и по регламент не отива на национално. Който отива получава лично покана - чакайте поща.

Ако нещо друго се реши - ще получите покана. Поканата в този случай е написана поименно на хартиен носител.
Моля Ви Dorothy не въвеждайте родителите в заблуждение !!! Никаква покана не се получава ! Кой родител си е дал адреса при записването за състезанието, че да чака поща ? Детето ми е било два пъти на национален кръг и Ви уверявам, че никакви покани не сме получавали.  Може да има такава практика в някои градове, но това категорично не е задължение на организаторите на състезанието.
Особено да са внимателни родителите чиито деца /четвъртокласници/ са били на състезанието в СМГ !  Много често в собственото им училище няма информация за резултатите постигнати от тях в СМГ.
Национално класиране за областния кръг ще излезе вероятно след около 2-3 седмици / по спомен от минали години/.

# 224
В Бургас не участват ли второкласници? Confused

Общи условия

Активация на акаунт