"Европейско кенгуру"

• 153 371
  • 626
  •   1
Отговори
# 225
Идея си нямам  Rolling Eyes не знам изобщо дали това са всички явили се деца, или само тези записали се в ПМГ.
Аз като гледам има само 6 участника, неучещи в математическата.
Но пък друго класиране не откривам поне за сега ...

# 226
 Amelia, май това са  децата записали се в ПМГ. Thinking

# 227
  • София и там където не се пуши

Говорите за различни класове. Синът ми е с 120 точки - 7 клас - първи за училището и по регламент не отива на национално. Който отива получава лично покана - чакайте поща.

Ако нещо друго се реши - ще получите покана. Поканата в този случай е написана поименно на хартиен носител.
Моля Ви Dorothy не въвеждайте родителите в заблуждение !!! Никаква покана не се получава ! Кой родител си е дал адреса при записването за състезанието,   

опс - нямах предвид поща в къщи, а в училище. За София в училището на синът ми, синът ми каза, че децата с повече точки са получили покана.  А за по малките, когато синът ми беше по-малък за малките нямаше национален кръг.

А и поста ми беше провокиран от това, че едва ли не ще се наруши регламента, само и само да има участници на националния кръг.

# 228

Говорите за различни класове. Синът ми е с 120 точки - 7 клас - първи за училището и по регламент не отива на национално. Който отива получава лично покана - чакайте поща.

Ако нещо друго се реши - ще получите покана. Поканата в този случай е написана поименно на хартиен носител.
Моля Ви Dorothy не въвеждайте родителите в заблуждение !!! Никаква покана не се получава ! Кой родител си е дал адреса при записването за състезанието,   

опс - нямах предвид поща в къщи, а в училище. За София в училището на синът ми, синът ми каза, че децата с повече точки са получили покана.  А за по малките, когато синът ми беше по-малък за малките нямаше национален кръг.

А и поста ми беше провокиран от това, че едва ли не ще се наруши регламента, само и само да има участници на националния кръг.
Регламентът ще бъде спазен. Просто на национален кръг ще отидат децата с по-висок брой точки.

# 229
Ето и за Враца.
http://www.rio26.escom.bg/start.php?RIO_NUMBER=6
Влизате в РИО-Враца раздел " Ученици".

# 230
# 231
А кога ще излезе националното класиране?

# 232
Още няма класиране за цяла София.

# 233
# 234
Няма ли кой да пусне списъците от СМГ  Tired

# 235
И аз търся резултатите за София...
Синът ми има 110 точки, 4 клас, яви се в 107 ОУ.

# 236
В СМГ се явиха поне 200 деца и има резултати, а в нашето училище бяха не повече от 20 - и нищо.  Sad

# 237
  • София
В училището на дъщеря ми са изнесли резултатите.
Явно масово са ги затруднили задачите или не са внимавали. Доста слабичко са се представили всички - за 2 клас говоря, другите не съм ги гледала  Rolling Eyes
Дъщеря ми има 50 точки и е втора. Има само едно момче преди нея с 55  Rolling Eyes
Честно казано очаквах да се справи по-добре  Whistling

# 238
InaD, в кое училище е била на състезанието дъщеря ти. Аз търся резултати за 128-мо СОУ в София. Разбрах, че при нашите учителят ги е съветвал да не решават някоя от задачите или нещо такова.

# 239
  • София
InaD, в кое училище е била на състезанието дъщеря ти. Аз търся резултати за 128-мо СОУ в София. Разбрах, че при нашите учителят ги е съветвал да не решават някоя от задачите или нещо такова.

6-то ОУ
Не ми е казвала такова нещо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт