LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 743
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 230
Те и моите неща са за поща, но пък всички са с код я за куфар, я за матрак......
та ще ги почакам явно.

# 1 231
  • В La Redoute и по света
Здравейте,момичета!От 2 дни пробвам да си пусна поръчката и не успявам.стигам до плащането и ми отхвърля картата.Имам 2 карти.Пробвах и на другата карта,с другата регистрация,и там ме отхвърля.Побърка ме!Имсали някои като моя проблем и можете ли да ме посъветвате какво да правя?
Лек ден ви желая!
А какви са ти картите все пак ? Трябва да са или кредитни, или Visa Electron (без такава на ОББ)

# 1 232
Някой да знае телефона на митницата в Пловдив? Пробвах какви ли не от интернет и или не отговарят или са просто телефони на нещо друго..

# 1 233
Пристигна поръчка от 3.3 (албанци)  Shocked , а поръчките от 24.1 и 23.2 ги чакам  Tired Миналата седмица ходих до митницата и я нямаше нищо за мен... уж. Мисля в понеделник да им пиша, щото вече минаха 7те седмици  Crossing Arms Освен това вместо поръчания подарък са ми пратили някакво розово портмоненце, което вероятно е било в комплект с чанта, ама вече не е... щото е тръгнало 0,820кг, а е пристигнало 0,700, явно от пътя се е вталила поръчката  Mr. Green
Ха така, напълно възможно, защо ли не се учудвам.

Toва предполагам е кражба на митницата .... Така ли е ? Неможе ли нещо да се направи - някъде да се оплачем ...как е възможно да се случват такива неща

И при мене се получи разминаване в грамажа от франция пратката е тръгнала 19.855кг. а тука  констатираното тегло е  19.680, и като отворих колета липсваше една тениска от един лот / като найлоновата опаковка беше скъсана / . На известието ми изрично пишеше, че колета не е отварян в РСЦ Г. Оряховица

# 1 234
  • В La Redoute и по света
Ами ще гледам да не се притеснявам, но прекалено много време мина-8 седмица вече! Иска ми се поне да ме уведомят, кога е тръгнала поръчката! Прави ми впечатление обаче, че май от 17.1 има доста неполучени пратки! Само да отвори гишето за справки на митницата и отивам!
Ами аз едва днес получих моето за пратката ми от 19.01, така че, имай още малко търпение, или им пиши, да ти кажат на коя дата са пуснали пратката, точно.

# 1 235
  • София
 Оооох, чета темата и като погледнах в Mes remboursements, що да видя?!?  newsm78
Някой може ли да ми каже какво означава всичко това?!?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 06/03/2009  Remboursement somme due  
3,14 ?  Note d'avoir   N° 20090410747251
du 10/02/2009  
le 27/02/2009  ARTICLE MANQUANT  
3,00 ?  Note d'avoir   N° 20090410747251
du 10/02/2009  
le 27/02/2009  Remboursement somme due  
11,81 ?  Bon d'achat   N° 20090330870168
du 31/01/2009  
le 20/02/2009  ARTICLE MANQUANT  
11,25 ?  Note d'avoir   N° 20090330870168
du 31/01/2009  

* Pour connaître les conditions de l'offre, cliquez ici | **  Pour connaître les conditions des facilités de paiement, cliquez ici

# 1 236
Пристигна поръчка от 3.3 (албанци)  Shocked , а поръчките от 24.1 и 23.2 ги чакам  Tired Миналата седмица ходих до митницата и я нямаше нищо за мен... уж. Мисля в понеделник да им пиша, щото вече минаха 7те седмици  Crossing Arms Освен това вместо поръчания подарък са ми пратили някакво розово портмоненце, което вероятно е било в комплект с чанта, ама вече не е... щото е тръгнало 0,820кг, а е пристигнало 0,700, явно от пътя се е вталила поръчката  Mr. Green
Ха така, напълно възможно, защо ли не се учудвам.

Toва предполагам е кражба на митницата .... Така ли е ? Неможе ли нещо да се направи - някъде да се оплачем ...как е възможно да се случват такива неща

И при мене се получи разминаване в грамажа от франция пратката е тръгнала 19.855кг. а тука  констатираното тегло е  19.680, и като отворих колета липсваше една тениска от един лот. На известието ми изрично пишеше, че колета не е отварян в РСЦ Г. Оряховица

Само да споделя, че често имам разминаване в констатираното тегло във Франция, и това, което пишат тук, като разликите са стигали 700-800 грама, но нищо не е липсвало.  Peace
Когато е повреден кашона, винаги отварям на място да проверя, но когато е здрав изобщо не се замислям дори.  Laughing

# 1 237
Pupsik, ето снимки на жълтата туника:
http://www.goldie.snimka.bg/album.php?album_id=334936&pid=11023265. На втората снимка пъхнах едно списание да прецениш колко е тънък и прозрачен платът Peace

Леле, аз чак и в зелено я поръчах #Crazy

# 1 238
Получих от 05.03.2009 г от новата колекция-
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-ado-fille-active-wea … &numberpage=1  - черно,най-големия размер;
и
http://www.laredoute.fr/vente-short-femme-entrej-7-cm-active-wea … &numberpage=1 - в бяло,размер 38,който се интересума да пита Peace

искам размерите на късите панталонки моля  Praynig

# 1 239
Goldie, много ти благодаря, прозрачничко е наистина. Много ти благодаря!  Hug

# 1 240
  • Бургас
Тази рокля има ли някой.Чудя се дали да я поръчам и понеже в бяло има само 34, а аз нося 34/36 ме е страх да не ми е малка.

# 1 241
  • Шумен
Тази рокля има ли някой.Чудя се дали да я поръчам и понеже в бяло има само 34, а аз нося 34/36 ме е страх да не ми е малка.

Аз искам реална снимка ако има някой. Благодаря   bouquet.

# 1 242
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-mellow-yellow. … &numberpage=4

Здравейте! Харесала съм си ето тези сандали, но не зная дали са хубави. Ако някой има впечатления от тях, моля да сподели....  bouquet
Имам сандалите в кафяво от миналото лято и съм много доволна.Нося 36, поръчах 37 и са ок,но може би и 36 щяха да ми станат.

# 1 243
  • Стара Загора
Някаква информация за колети в Стара Загора  bouquet  bouquet

# 1 244
Взех си кашона от митница Пловдив, но така зверски беше накъсан, всичко вътре беше разровено, разкъсано, кутията от обувчиците на малкия беше на парчета. И моя кашон във Франция е бил 6,350 кг, а в Бг са го изтеглили 6,240 кг. Нищо не липсва, всичко е коментирано многократно - синята дудунка за малкия със свалящите се ръкави, матрака - подарък, лот от две тениски за детето с къс ръкав, бермудки камуфлажни и едни обувчици на Окао. Чакам поръчка от 10,02.

Общи условия

Активация на акаунт