LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 825
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Burgas
Моите колети винаги досега са били над 2кг и винаги са иджали по пощата,а мойе би първо идват в митницата и те ги препращат в пощата?

# 1 111
  • Бургас
момичета имам 1 въпрос-защо някои от вас си получават колетите от митницата-вие ли така искахте,защото аз винаги от пощата сам си взимала колетите,и дали всички колети се получават в София и от там вече да се разпределят за другите градове?
Досега не съм чула някой от Бургас да си взима колета от митницата Mr. Green
Velesa, на мен ми харесва гащеризончето Peace Бях чела някъде из темите лоши отзиви за него, но според мен е хубаво. В момента го слагам на Дима вкъщи върху чорапогащник. Мекичко е и мисля, че е удобно Peace

# 1 112
да всичко си получаваме в пощенския клон.На митница си ги получават само в някои градове,но не и в нашия за което аз съм много щастлива защото не е нужно да се разхождам

# 1 113
Здравейте, момичета.
Много ми харесаха ето тези балерини на Mellow Yellow, но преди да поръчам исках да ви попитам дали си отговарят на номерата:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bouts-ouverts-mellow-ye … &numberpage=3
Аз по принцип нося 38-ми номер.
Благодаря предварително.
Ако някой иска да сподели и обратна връзка за тази марка обувки ще съм много благодарна!

# 1 114
Добро утро и от мен   food010 `айде дано днес да има поне един колет  newsm20

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3192210& … ue&ksource=-1 .......и да питам някой имали впечатления от това,че аз не съм срещала коментар за него

Аз защо не мога да го сложа това в кошницата-излиза ми оная с въпросите.
Има го в наличност, пък не ми дава да си го купя.  Sad

Чакам от 26.01.и от 10.02. Моля ако ходи някой до митницата, да пита има ли нови колети.Ще съм много благодарна   bouquet

# 1 115
  • София
Момичета, моля ви помогнете  Sad Това чек ли е или ваучер?
Lorsde la preparation du colis 00.....00000 lensemble REF 000.0000 etait indisponible.
Je vous prie de nous en excuser et je vous rembourse la somme de 36,74E par bon"achat.
Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir, chere Madame , mes meilleures salutation.

MONIQUE HENNO
RELATION CLIENTS

BON D'ACHATS LA REDOUTE

# 1 116
Муци,олекотената с какво друго я пусна,4е е дошла на поща?Че се чудя и аз за нея..с 3-4 чаршафа...??размерите и какви са?

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:56 от hisa75

# 1 117
ketito  ваучер е.

Харесах на мъжа ми едни маратонки на Адидас. Отговарят ли си на номерата?  Rolling Eyes

# 1 118
BON D'ACHATS това е ваучер

# 1 119
Здравейте, момичета.
Много ми харесаха ето тези балерини на Mellow Yellow, но преди да поръчам исках да ви попитам дали си отговарят на номерата:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bouts-ouverts-mellow-ye … &numberpage=3
Аз по принцип нося 38-ми номер.
Благодаря предварително.
Ако някой иска да сподели и обратна връзка за тази марка обувки ще съм много благодарна!
Според мен от трябва да си вземеш +1 номер.Миналата година си взех точно тези (в кафяво) – и аз нося 38, от тях взех 39 и са ми ОК. Имам още едни обувки на Mellow Yellow – и тях си ги взех +1 номер и са ми добре. Като качество са много добри!  Peace

# 1 120
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-robe-la-redoute-creation.aspx?prod … &numberpage=7
Някой да има 34 от тази рокля? Дали е добра?

# 1 121
Имам известие,сигурно е за поръчката от 05.02.,надали е за тази от 07.03,ама знае ли човек,все пак е 12-ти вече Mr. Green после ще я споделА с вас Simple Smile
Връщам се да ви разглеждам от снощи,мернах,че caprice е пуснала снимки на мъжкото яке,отивам да издирвам и аз да ги съзерцая Sunglasses

Да не говорим,че трябва да издирвам готини неща от новата колекция,че да оползотворя хубавите еуфорични кодчета от последните дни Wink

# 1 122
  • Пловдив
ketito  ваучер е.

Харесах на мъжа ми едни маратонки на Адидас. Отговарят ли си на номерата?  Rolling Eyes

Незнам дали важи за всички маратонки на Адидас, но и мойте и на мъжа ми са +1.

# 1 123
Предварително се извинявам за това, че ще постна мейла си от Ла редут, който получих в отговор на своето запотване за липсващата ми поръчка от 17.01. Вече 4 ден нямам друг отговор от тях, а с преводача не намирам логика.
Vous êtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à la recevoir.

En effet, le délai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 5 semaines.
Afin que vos prochaines commandes vous parviennent plus rapidement, je vous invite à demander la livraison en colissimo.

Le délai est de 1 à 2 semaines moyennant 1% de plus que le tarif prioritaire.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous remercie de ne pas tenir compte.
Да чакам ли още обяснителен мейл? Извинявайте още веднъж!!!   bouquet

Здравей,
По това което аз разбирам, новините не са добри.
"Казват ти, че нямат информация за твоята поръчка. Че не би трябвало да се бави повече и че е трябвало да си я получиш. Средното време на доставката "приоритет" е 5 седмици.
Така, че за да достигат вашите бъдещи поръчки по-скоро, аз ви предлагат да поискате доставка colissimo.
Крайният срок е от 1 до 2 седмици с пратката с приоритет е с 1% повече от цената.
Съвет: Ако вашият пакет е все още съобщава "се подготвя" в проследяването, игнорирайте казаното по-горе."

Ако съм сгрешила с превода, моля да ме поправите.

Имаш грешка в превода само за първото изречение - което казва, че получателката няма новини за своя колет, а не от Ла Редут, следва извинение за чакането и я успокояват, съответно, че не бива да се тревожи и т.н.   Flutter

Ами ще гледам да не се притеснявам, но прекалено много време мина-8 седмица вече! Иска ми се поне да ме уведомят, кога е тръгнала поръчката! Прави ми впечатление обаче, че май от 17.1 има доста неполучени пратки! Само да отвори гишето за справки на митницата и отивам!

# 1 124
  • София
Pupsik , Силвето 85  Hug Благодаря! Слава богу Rolling Eyes

Ама м...а му, месец и нещо ги чакам играчките на Греко и сега НЪЦ  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт