LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 567
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 650
Лилита, това е ужасно!!! На мен ми дава до час domicle и още на другия ден парите ги няма в картата. Най-старата ми поръчка е от 21.02 де, сигурно за това реагират бързо. Дано горе долу с тая скорост я и изпращат поръчката.

И аз съм много недоволна от Ларедутските дрехи  Mr. Green, ÉDÉIS - палтенце / сакенцето е българско  , за 4 евро подобно на това , ако кажете къде в Бг мога да си го  купя за 8 лв .Много съм недоволна , че не можах да напоръчам на цялата рода  Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-drap-de-laine-a-carreaux-e … 1&prodcolor=1

Да не говорим ние от по-малките градове какъв избор имаме с магазините - НИКАКЪВ.
Много по-евтино ми излиза доставката от Франция от разходката до и из Варна.

Ех, оспамихме темичката. Особено такива като мен, които нямат получени поръчки, които да коментират.......
Край!

# 1 651
В отговор на запитване кога ще ми изпратят чека за 20 евро по поканите за приятел, ето какво получих днес:
Vous souhaitez recevoir le bon d'achat de 20E.

Je comprends votre demande.

Je fais le nécessaire par courrier séparé.

D'avance, je vous en souhaite bonne réception.

Bonne journée.

Това дали значи, че ще ми го изпратят и дали трябва допълнително да уточнявам, че не искам чек, а ваучер на мейла. Благодаря предварително!

# 1 652
Е, не, хора, такъв случай няма просто! Shocked
Вчера им писах за неполучена поръчка от 16 януари и днес ми отговориха, че поръчката ми е изпратена на .... 3 март!!! От което време нататък трябва да чакам 2-5 седмици. Това ме остави безмълвна просто. В такъв случай поръчките ми от 22 и 23 януари може би още не са изпратени?! Crazy

Може да са се объркали , моя от 15 -ти януари  беше пратен на 2 -ри февруари , печата на бг пощи няма да го коментирам  ooooh! толкова време е висял в някой склад

# 1 653
  • Burgas
вчера една приятелка получи от 16.01 пратен от фр на 9.02

# 1 654
Не знам на какъв принцип ги облужват поръчките, но е факт че някой са полу4или вече с тази дата, затова както писах и преди малко, се чудя да ли има връзка между датат на блокиране на сумата и датата н аизпращане Sad(( Кога си изтеглиха Ларедут сумата за тази поръчка при теб???

В такъв случай поръчките ми от 22 и 23 януари може би още не са изпратени?! Crazy

# 1 655
Кога си го полу4и? Пратиха ли ти известие или ти се наложи да ходиш до митицата ?

Е, не, хора, такъв случай няма просто! Shocked
Вчера им писах за неполучена поръчка от 16 януари и днес ми отговориха, че поръчката ми е изпратена на .... 3 март!!! От което време нататък трябва да чакам 2-5 седмици. Това ме остави безмълвна просто. В такъв случай поръчките ми от 22 и 23 януари може би още не са изпратени?! Crazy

Може да са се объркали , моя от 15 -ти януари  беше пратен на 2 -ри февруари , печата на бг пощи няма да го коментирам  ooooh! толкова време е висял в някой склад

# 1 656
Пристигна ми днес една част от  поръчката на 28.02, има към нея една от олекотените завивки от 500 гр., но те я фактурираха отделно и тя не е пристигнала. Само да отбележа, че още я няма от 25.01 много ме е яд за нея вече. То по-добре човек, ако му се хващат кодове за безплатни доставки  да си ги пуска нещата на малки поръчки, че да пристигат за по две седмици. Ето и реални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320177&pid=11037427

# 1 657
ива и при мен стана така пратихами писмо за липсващи артикули,а колета още го няма. 

На мен и ваучера ми изпратиха за липсващ артикул, който оползотворих преди два дни, а колета ми го няма още.

# 1 658
http://webcast.ec.europa.eu/chat/portal/player/chat/index_li_lar … amp;chatLocale=bg

Момичета в момента тече чат с Меглена Кунева, влезте питайте и отстоявайте правата си !!! Отнася за всички които чакат своите поръчки...

# 1 659
ива и при мен стана така пратихами писмо за липсващи артикули,а колета още го няма. 
Да, една блуза е свършила. Сега как ще ми върнат парите? Ваучер или чек, аз ли да искам, те ли ще пратят? Кое е по-добре? Извинявам се за невежеството, нищо незнам  Blush

# 1 660
  • София
И аз съм много недоволна от Ларедутските дрехи  Mr. Green, ÉDÉIS - палтенце / сакенцето е българско  , за 4 евро подобно на това , ако кажете къде в Бг мога да си го  купя за 8 лв .Много съм недоволна , че не можах да напоръчам на цялата рода  Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-drap-de-laine-a-carreaux-e … 1&prodcolor=1

Joy в някой магазин за втора употреба може би  Joy

# 1 661
smartynka , съвсем скоро , преди няколко дни . Получих известие .

# 1 662
  • Burgas
аз получих ваучер по пощата.Нямали на твоето писмо ваучер Bon dachats.

# 1 663
smartynka , съвсем скоро , преди няколко дни . Получих известие .

Значи да се надявам скоро и мен да ми пратят, че вече ми писна  Sad( Нали уж максимум 2 месеца ма и те изтичат скро Sad(

# 1 664
Някой да е поръчвал този анцунг? http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-nike.aspx?productid=3 … &numberpage=3
Дали си заслужава? Thinking

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 16:39 от enigmata

Общи условия

Активация на акаунт