LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 532
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 665
А може ли да ми я върнат за не потърсена още от Софийската митница ако не е разпределена за града (в случея Ч.бряг), защото тя ако дойде до тук няма начин да не я получа (малък град сме и се знаем) но ме притеснява факта да не би да не е изпратена до тук и да е някъде из купчината кашони в София.

Ох, и мен това най-много ме притеснява... Да не отлежи на софийската митница и накрая да я върнат обратно за франция без въобще да я пратят към мен  newsm78

# 1 666
Според вас в това писмо на 13.02 ли ми казват, че са ми пратили поръчката newsm78

Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.

En effet, le colis a йtй envoyй avec retard (13 fйvrier), le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

Le dйlai pour un envoi en France est de 2 а 4 semaines.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

# 1 667
Току 6то полу4их отговор на запитването ми за поръ4ката от 24.01 ,4е е пратена на 13.02 и да имам търпение    Crossing Arms

# 1 668
Здравейте момичета!!! newsm03
Днес получих две рокли от новата колекция. newsm44 Само искам да кажа за дългата рокля,че не е чисто бяла, а стои малко зеленикава и се надявах да я нося без сутиен, но няма да стане, защото е много тънък плата и всичко се очертава. Иначе и двете много ми харесват  newsm10и нямам търпение да дойде лятото.
Снимки    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&pid=11036086

# 1 669
И така днес отидох до митницата за справка-справки правят вече в Сф, поръчката ми от 26.01 е тук, но от 15.01 НЕ.  Crossing Arms

Оставам с впечатлението, че проблема е в обработката на колетите на нашите митници  Crazy

Акъла ми не го побира как става това, ама и аз получих поръчка от 3.03, а още чакам от 13.01. и още няколко от януари и февруари.А за проблема в поща и митница споменах преди 10- ина дни, даже спор се развихри кой от кой е по- виновен, ама айде.
Е, не, хора, такъв случай няма просто! Shocked
Вчера им писах за неполучена поръчка от 16 януари и днес ми отговориха, че поръчката ми е изпратена на .... 3 март!!! От което време нататък трябва да чакам 2-5 седмици. Това ме остави безмълвна просто. В такъв случай поръчките ми от 22 и 23 януари може би още не са изпратени?! Crazy
Предполагам, че това е трик. Просто дават време на митничарите да си размърдат най- сетне г-----те , че да си получим нещата, както и да печелят време за да не ни връщат парите за вече изпратеното. Затова е и това разминаване в отговорите при повторно запитване за една и съща поръчка.
И аз съм много недоволна от Ларедутските дрехи  Mr. Green, ÉDÉIS - палтенце / сакенцето е българско  , за 4 евро подобно на това , ако кажете къде в Бг мога да си го  купя за 8 лв .Много съм недоволна , че не можах да напоръчам на цялата рода  Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-drap-de-laine-a-carreaux-e … 1&prodcolor=1
Това палтенце от 4Е го получих онзи ден. Много е хубаво ,40 номер в лилаво, късичко е и съвсем мъъъничко ми е голямо(така го усещам, иначе не си личи). Шито е в БГ! Снимки обаче не мога да дам, а и да не ви дразня излишно Mr. Green.

# 1 670
БИНГИ, може ли линк към тези и отговарят ли си на номера

# 1 671
  • Перник
Току 6то полу4их отговор на запитването ми за поръ4ката от 24.01 ,4е е пратена на 13.02 и да имам търпение    Crossing Arms

А, бе то търпение, търпение..., ама вече много писва. Точно разправях на мъжО, че трябваше да поръчам направо летни дрешки. От тези, които поръчах, вече няма нужда Sad

# 1 672
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас е поръчвала това рокле, та да даде размери и снимка ако може http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee.aspx?productid=32412 … &numberpage=4

# 1 673
Днес получих митническо известие за поръчката ми от 20.01.

# 1 674
Не знам на какъв принцип ги облужват поръчките, но е факт че някой са полу4или вече с тази дата, затова както писах и преди малко, се чудя да ли има връзка между датат на блокиране на сумата и датата н аизпращане Sad(( Кога си изтеглиха Ларедут сумата за тази поръчка при теб???

В такъв случай поръчките ми от 22 и 23 януари може би още не са изпратени?! Crazy

Сумата ми е изтеглена на 9 февруари.
Лаки, сега като помислих, и аз не вярвам в тези дати, които ни сервират. Нищо чудно още утре да се появи поръчката ми.

# 1 675
А горе долу колко време след изтягляне на парите пристига поръчката?

# 1 676
Не знам на какъв принцип ги облужват поръчките, но е факт че някой са полу4или вече с тази дата, затова както писах и преди малко, се чудя да ли има връзка между датат на блокиране на сумата и датата н аизпращане Sad(( Кога си изтеглиха Ларедут сумата за тази поръчка при теб???

В такъв случай поръчките ми от 22 и 23 януари може би още не са изпратени?! Crazy

Сумата ми е изтеглена на 9 февруари.
Лаки, сега като помислих, и аз не вярвам в тези дати, които ни сервират. Нищо чудно още утре да се появи поръчката ми.

Значи определено започват да обработват поръчките след като изтеглят парите! Може би това е като оринтир .... поне аз с това с еуспокоявам, защото не малко пари вложих в тези поръчки, пък и не върви, да отговарят не ви обработихме поръчката в рамките на 1 месец  Laughing

# 1 677
  • В La Redoute и по света
Аз съм от щастливките, получили си пратката днес, от 19.01 - ето и реални снимки на детските дрешки: Снимки

Доволна съм от всичко, само че жилетката е за 2 годинки, а е като за 1 годишно детенце.

# 1 678
Здравейте момичета!!! newsm03
Днес получих две рокли от новата колекция. newsm44 Само искам да кажа за дългата рокля,че не е чисто бяла, а стои малко зеленикава и се надявах да я нося без сутиен, но няма да стане, защото е много тънък плата и всичко се очертава. Иначе и двете много ми харесват  newsm10и нямам търпение да дойде лятото.

И двете рокли са хубави но дългата е божествена,ти успя ли да я намалиш с някой код и ще може ли да ми измериш цялата дължина?
Благодаря!
 Praynig

# 1 679

може ли линк към първата рокля?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт