LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 124 046
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 315
Много ти благодаря, беше ми полезен единствено твоя отговор, а не трябва ли да изчакам да ми пишат, ти получи ли мейл. А най-смешното е, че това е единствената ми поръчка с персонален код от доста време насам.

изобщо не съм им писала, след като ти се хваща два пъти кода, няма как да ти е минала първата поръчката Peace

# 316
Привет , получих си поръчката от 13.02 - тръгнала от Фр. на 25.02, а в Сф на 02.03 , в П-в на 08.03 ! Чакам и от 10.02- явно няма ред в получаването   Peace
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-doux-et-costaud.aspx?produ … &numberpage=1
тези бермуди не ми харесват изобщо- поръчах ги каки- стоят като избелели и са доста дебели за лятото Confused
Всъщност сега видях че са ми пратили друга бермуда!

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 18:21 от veni-b

# 317

изобщо не съм им писала, след като ти се хваща два пъти кода, няма как да ти е минала първата поръчката Peace

М, не е точно така .На моя акаунт съм ползвала един и същи код по няколко пъти , особено за БД , за матрака ми се хващат всички кодове , нищо , че вече не съм нов клиент .На мъж ми на ак, лично пратени не се хващат понякога, та се налага през моя да я пускам.Това с кодовете е доста относително  Peace

# 318
кажете моля ви - за момче с български размер S и много рядко M,от френската за тениски XS ли да поръчваме.  ooooh!
ами аз като момче носещо М размер ще кажа че всички тениски и суичъри които съм поръчал с размер М ми стават перфектно . моят съвет е да погледнете таблицата за размерите и там да видите дадените данни за всеки размер . и с едно метърче /или както в моя случай с рулетка Simple Smile / и поглеждане в таблицата да определите кой размер дрехи да търсите .

# 319

М, не е точно така .На моя акаунт съм ползвала един и същи код по няколко пъти , особено за БД , за матрака ми се хващат всички кодове , нищо , че вече не съм нов клиент .На мъж ми на ак, лично пратени не се хващат понякога, та се налага през моя да я пускам.Това с кодовете е доста относително  Peace
аз до колкото знам няма как да ти се хване един и същ код два пъти на един и същи акаунт, за БД имаше доста кодове, а и за матрака също бяха два, ти сигурна ли си, че си ползвала един и същи код newsm78

# 320

аз до колкото знам няма как да ти се хване един и същ код два пъти на един и същи акаунт, за БД имаше доста кодове, а и за матрака също бяха два, ти сигурна ли си, че си ползвала един и същи код newsm78

Да , абсолютно сигурна съм , днес пуснах за трети път с 30813  Peace.да , за матрака са няколко , получих го с един от тях , дори не бях спазила условието 22 евро ми беше сметката , 10 поред поръчка - не първа .В темата за кодовете така пише, че код се ползва само веднъж,но при мен се получава и втори...

# 321
момичета случвала ли ви се е следната ситуация- пълня си кошницата излизам от акаунта, влизам на другия ден кошницата е празна, пълня пак, пускам поръчка, излизам пак от акаунта и след 10мин. влизам отново и какво да видя кошницата пак пълна, но с артикулите които бях сложила първия път преди да я напълня пак и пусна поръчката Thinkingнезнам дали ще ме разберете, но се надявам Peace
Mммдам, случва ми се, дори сега съм на етап нищо да не мога да сложа в панера. На ръба на нервна криза съм на фона на липса на PC за 2 дни Sick! Някой друг има ли такъв проблем или само при мен техниката отказва?
имах същия проблем,не можех да сложа нищо в кошницата, прейнсталирах си по новата версия на мозила и се оправи.
Нито с мозила, нито с експлоръра става. Сега взех, че излязох от акаунта, нашатках нещата в кошницата, логнах се отново и взе, че стана номерът да видим до кога. Благодаря за съвета все пак. Peace

# 322

Да , абсолютно сигурна съм , днес пуснах за трети път с 30813  Peace.да , за матрака са няколко , получих го с един от тях , дори не бях спазила условието 22 евро ми беше сметката , 10 поред поръчка - не първа .В темата за кодовете така пише, че код се ползва само веднъж,но при мен се получава и втори...
еми, честито Laughingмай си късметлийка Joy

# 323
А как трябва да си направя нов акаунт,ако искам пак да е с моето име или трябва да е на друго име  newsm78

# 324
Момичета ако дадена стока е из4ерпана, но пък е заявена предварително от нас какво се случва? Ще я изпратят ли на по-късен етап или просто ще фактурират нещата без нея?

# 325
  • София
Ето линк към евтините бермудите на O'NEILL., които някои много харесаха   Wink
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-boarbabes-sina-o-neill. … &numberpage=1

# 326
  • Дълбоката провинция
би ли погледнала ,моля, къде е произведен каскетът?
Made in China Mr. Green

# 327
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте момичета, да дам отчет и надежда за чакащите, днес си взех от митницата в Пловдив поръчката от 24.01.2009 г., но още чакам малка поръчка от 14.01. Всичко е коментирано. Много съм доволна от тези обувки  http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille-okaou.aspx? … &numberpage=1 и аз потвърждавам, че си отговарят на номера, моите са № 38. Цветът е доста по-различен от този в сайта - синьото е светло, а кафявото е всъщност бежаво. Изцяло естествени материали - кожа и велур.

# 328
http://www.laredoute.fr/vente-sac-la-boutique.aspx?productid=324 … &numberpage=1

Знам, че тази чанта е предъвквана 1000 пъти, та въпроса ми е дали е текстилна и ако е, какъв текстил е горе-долу?

# 329
  • София
Може ли някой да  ми преведе това
Bonjour Mme Kostadinova VIKTORIA,

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 6 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement,

Общи условия

Активация на акаунт