LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 717
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 975
И аз така първо си получих от 04.02. а чакам от 24.01.тъй че споко...

# 976
  • Burgas
на мен също ми казаха да чакам 10 дни колета са ми го пратили на 13.02.

# 977
  • В La Redoute и по света
Моята поръчка е от 22.01 и още не е дошла.Писах им, отговориха ми, че е пусната на 23.02. Това си е с месец закъснение. Изпратиха ми и това писмо. Мислите ли че има нещо общо с поръчката защото на мен от преводача не ми е много ясно. Аз мисля, че по-скоро ме подканват да пазарувам отново. Ето го и писмото:

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…

Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

"Казват ти, че имаш продукти в кошницата, които все още не си пуснала за поръчка. Имаш няколко дни да пуснеш поръчка, с продуктите в кошницата си. Затова не губи време, а поръчвай." - на кратко, това ти пишат  Wink

# 978
И на мен ми отговориха че точно след месец са ми пуснали поръчката ,така че ще си чакам,аз вече забравих какво имах... newsm78

# 979
  • Бургас
Така, да се отчета с получена поръчка от 28.01. Естествено, тези от 21.01. и 24.01. още ги няма Crossing Arms
http://www.laredoute.fr/vente-valeur-sure-le-chemisier-a-plastro … &numberpage=7 - тази риза в черно, размер 42. Доволна съм, доста е тъничка и ми е широка в талията, но по-малкият номер нямаше да ми стане в бюста изобщо. Мъжът ми беше очарован Laughing
http://www.laredoute.fr/vente-pull-tunique.aspx?productid=324130 … amp;numberpage=12 - този пуловер с риза в сиво, размер 38/40. Разкошен е Peace Понеже много страдах, че черният пуловер с риза от кръглите цени не беше наличен, когато поръчвах, а 42-44 ми беше голям и замина при майка ми, за утеха поръчах този. Е, просто няма база за сравнение - и като модел, и като материя, този е в пъти по-хубав от черния Sunglasses
В кашона имаше още един чаршаф с ластик със зелените точки, че като поръчвах комплекта не знам защо съм поръчала обикновен долен чаршаф и се поправих Crazy, едни пердета и куфарът подарък, който много се хареса на мъжа ми Crazy
Реални снимки ще дам утре Peace
За размерите  - имам класически черен панталон 38-ми номер и в момента с талия 73см. го закопчавам ужаааааааасно трудно, да не говорим, че дори да успея да го закопчея, изобщо не мога да си поема въздух Joy

# 980
  • Балчи-Варна
Благодаря! Значи да се ориентирам към 38/40! а как се разбира кои дрехи са умалени? Тук ли го коментирате?

Ами май най-добре е да пробвам! Ама мисля не да поръчвам ами да пробам от Продавалник-а! Simple Smile Поне да си намеря номера!
 80-т 100-х вземам 40-42 ,                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

# 981

днес получих тези дънки 48 размер, на са ни големи
ако някой има същите 46 номер и са му малки, можем да ги разменяме,
да ми пише на лични
 иначе ще трябва да ги пусна в продавалника
може ли размери  Praynig
талия 49 см
ханш 61 см
дължина от вътрешната страна 82см, а от външна страна 109 см
дълбочина 30 см

# 982
някои от бургас да е получавал колет от 24.01 или около тази дата че ми писна да чакам.
Чакам 8 около тая дата, вкл. 1 за Бургас.. Simple Smile Та .. чакаме си Simple Smile

# 983
Явно тази дата си е проблемна а,какво ще кажете?

# 984
Нели Колева, даниела Димитрова и Анита да отидат да си вземат Ларедутските пратки от Русенската митница.
пак нищо за моя милост  Cry  отговориха ми  с дежурното изречение да изчакам до края на седмицата. в края на седмицата са 8 седмици. за кашон с парцалки е твърде дълъг срок за чакане. вече даже няма да мога да им се заразвам на парцалите... поисках си възстановяване на сумата, чакам да ми отговорят.

# 985
Здравейте,може ли да ми кажете къде да пиша на французите Извинявам се за тъпия въпрос Embarassed

# 986
  • Burgas
и  на мен така ми се струва за датата за пръв път толкова много да закъснее

# 987
Нели Колева, даниела Димитрова и Анита да отидат да си вземат Ларедутските пратки от Русенската митница.
пак нищо за моя милост  Cry  отговориха ми  с дежурното изречение да изчакам до края на седмицата. в края на седмицата са 8 седмици. за кашон с парцалки е твърде дълъг срок за чакане. вече даже няма да мога да им се заразвам на парцалите... поисках си възстановяване на сумата, чакам да ми отговорят.

И аз чакам пратка, която уж са пуснали на 1 февруари от Франция. Лошото е, че вътре има само едно нещо за мен, а общата сума никак не е малка...Ще взема да попрочета за загубени поръчки, за всеки случай  Tired

# 988
Здравейте,може ли да ми кажете къде да пиша на французите Извинявам се за тъпия въпрос Embarassed

В 1-вия пост на тази тема.

# 989
  • Plovdiv
Някой има ли тези дънки да изкаже впечатления?Интересува ме дали талията е ниска?
И аз чакам от 24.01

Общи условия

Активация на акаунт