LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 750
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте! Искам да попитам дали е възможно от две направени поръчки да ми изпратят първо втората, а след това първата. Тъй като днес си получих поръчка, направена преди около месец, а седмица по-рано бях направила и друга. Да я чакам ли и първата поръчка или според вас е върната от пощата?

# 961
Добре де, влез в магазин за дрехи втора употреба, намери някоя, на която има всички номерации. Премери я и ако ти става, виж срещу означението F какво пише. Това е твоят номер от Ла Редут.
И това е идея!  Peace Много благодаря!  bouquet
Намерих едни дънки на Pimkie на тях пише F 38, а на една пола на NEXT, която имам пише EU 40, но тя ми е малко широка! значи ли това, че съм 38/40

# 962
  • София...........
Добре де, влез в магазин за дрехи втора употреба, намери някоя, на която има всички номерации. Премери я и ако ти става, виж срещу означението F какво пише. Това е твоят номер от Ла Редут.
И това е идея!  Peace Много благодаря!  bouquet
Намерих едни дънки на Pimkie на тях пише F 38, а на една пола на NEXT, която имам пише EU 40, но тя ми е малко широка! значи ли това, че съм 38/40

В никакъв случай не си  за 38, защото на мен ми е точно 38 с мои мерки 95/ 75/ 95. Мисли за 40 според мен, а иначе мен Алекс1 ми улучи размера веднага за което     bouquet

# 963
здравейте момичета,имам поръчка от 17.01    smile3506  до колкото мога да изчисля вече изтича 8 седмица.какво да направя,все проявяваме търпение ама аз вече се изчерпах какво да им пиша вече в такъв случай не я искам   smile3516 smile3516
плаща ме си пък на всичкото отгоре и ще ги чакаме и по 3 месеца.

И аз чакам поръчка от 17.01. и от 18.01.
Всеки ден проверявам пощенската кутия и нищо. Tired
Писах им и за двете поръчки-били изпратени,да чакам.

Вчера писахме писмо с приятелка, за нейна поръчка от 17.01. и днес са й върнали отговор, че е изпратена на 07.02. /или там някъде/. Та да изчака до края на седмицата и ако я няма да попълни един формуляр.
Моята поръчка е от 22.01 и още не е дошла.Писах им, отговориха ми, че е пусната на 23.02. Това си е с месец закъснение. Изпратиха ми и това писмо. Мислите ли че има нещо общо с поръчката защото на мен от преводача не ми е много ясно. Аз мисля, че по-скоро ме подканват да пазарувам отново. Ето го и писмото:

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…

Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

# 964
  • София
След кротко и немрънкащо чакане пристигна поръчката ми от 26.01, тази от 22.01 още я няма, но се надявам да дойде скоро. Нещо не съм особено доволна  Confused Ето някой неща, за които не съм срещала коментари. Тези дънки 156

Сспоред мен са уголемени, отговарят на следващия номер, ще им търся собственик. Тази тениска е много тънка
прозрачна е, отдолу не е мината на оверлог, платът е само отрязан. Е, вярно че е само 2 евро, но на мен не ми харесва...
Това е супер стои много хубаво, малко по-късичко е, но за спорт е страхотно...
Тениската на Адидас е обсъждала, но и аз да кажа, че е много хубава Снимките са линкове...

# 965
здравейте момичета,имам поръчка от 17.01    smile3506  до колкото мога да изчисля вече изтича 8 седмица.какво да направя,все проявяваме търпение ама аз вече се изчерпах какво да им пиша вече в такъв случай не я искам   smile3516 smile3516
плаща ме си пък на всичкото отгоре и ще ги чакаме и по 3 месеца.

И аз чакам поръчка от 17.01. и от 18.01.
Всеки ден проверявам пощенската кутия и нищо. Tired
Писах им и за двете поръчки-били изпратени,да чакам.

Вчера писахме писмо с приятелка, за нейна поръчка от 17.01. и днес са й върнали отговор, че е изпратена на 07.02. /или там някъде/. Та да изчака до края на седмицата и ако я няма да попълни един формуляр.
Моята поръчка е от 22.01 и още не е дошла.Писах им, отговориха ми, че е пусната на 23.02. Това си е с месец закъснение. Изпратиха ми и това писмо. Мислите ли че има нещо общо с поръчката защото на мен от преводача не ми е много ясно. Аз мисля, че по-скоро ме подканват да пазарувам отново. Ето го и писмото:

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…

Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

Не се притеснявайте,аз тази седмица си получих поръчките от 14.01 и 09.01 сега чакам от 22.01,според мен другата седмица ще пристигнат 16 и 17.01 както и от 22.01  bouquet

# 966
  • Sofia
на мен ми писна вече, имам неполучени поръчки от 31.01 и 8.02 и нямам известия, ще им мине сезона на повечето неща #Cussing out

# 967
Ами и аз вече нямам търпение, днес ходих да проверявам и няма да имам известие утре. При нас три пъти в седмицата дават колети от митница. Направо оставам за другата седмица - нямам много търпение останало, но какво може да направим друго. Дано вече да идва ред на 17.01, че от 20.01 я получих отдавна.

# 968
Момичета, а да Ви питам... има ли от Горна Оряховица други?  Flutter

# 969

днес получих тези дънки 48 размер, на са ни големи
ако някой има същите 44 или 46 номер и са му малки, можем да ги разменяме,
да ми пише на лични
 иначе ще трябва да ги пусна в продавалника

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 19:57 от mimi panayotova

# 970
  • София

днес получих тези дънки 48 размер, на са ни големи
ако някой има същите 46 номер и са му малки, можем да ги разменяме,
да ми пише на лични
 иначе ще трябва да ги пусна в продавалника
може ли размери  Praynig

# 971
  • Burgas
някои от бургас да е получавал колет от 24.01 или около тази дата че ми писна да чакам.

# 972
момичета ето снимки от 2-те малки поръчки от днес:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11012112
роклята-пуловер на живо е по-хубава отколкото излезе на снимките /размер 38/40/, обувките са супер /40 номер/, отговарят си на точния номер. Един потник имаше, който дава БД и тренча, уж го взех за майка ми, а той е толкова огромен, че отиде при баща ми  hahaha

# 973
ОХХХХ....кога  ще дойде мойта Cry Cry Cry
някои от бургас да е получавал колет от 24.01 или около тази дата че ми писна да чакам.
и аз чакам  ли чакам.... Cry Confused

# 974
  • В La Redoute и по света
Здравейте! Искам да попитам дали е възможно от две направени поръчки да ми изпратят първо втората, а след това първата. Тъй като днес си получих поръчка, направена преди около месец, а седмица по-рано бях направила и друга. Да я чакам ли и първата поръчка или според вас е върната от пощата?
Напълно възможно е, не се притеснявай. Моя позната получи първо пратката си която беше пуснала последна, и чак след това предишните.
Аз 2-ри път писах на ЛаРедут и ми отговориха, че пратката ми от 19.01 е пусната на 5.02, и вече повече от месец не е пристигнала до БГ. Казаха да чакам до края на седмицата. Но и предишния път като им писах, казаха да изчакам още 10 дни, а минаха 20 ... и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт