LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 124 046
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 330
здравейте и от мен ,някой може ли да ме насочи правилно,искам да пусна едно въпросително имейлче към тези французи.Ако някой знае от къде точно мога да го видя моля да ми пише!БЛАГОДАРЯ!

# 331
Момичета ако дадена стока е из4ерпана, но пък е заявена предварително от нас какво се случва? Ще я изпратят ли на по-късен етап или просто ще фактурират нещата без нея?
Фактурират нещата без нея , да не говорим, че понякога си седи в сайта стоката, а не я фактурират, щото уж била изчерпана  Confused Но това се случва предимно по намаления.  Възможно е и след като са фактурирали поръчката, да се изчерпи някоя стока, тогава пращат ваучери.

ooooh!  Това сако http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-taillissime.aspx?producti … &numberpage=2 му се чудя от има-няма 6-7 месеца...Толкоз други боклуци напоръчах  Mr. Green , а на него все му се чудя...Моля ви, ако някой го има, да направи някакъв коментар  Praynig

viky_v, пишат ти, че са получили запитването ти от 6 март и скоро ще ти отговорят подробно.

meri_zajo , веднага те насочвам  към първия пост на темата  Wink Там е даден адреса за запитвания, а в линковете има и примерни писма на френски при различни проблеми  Peace

Magnetic, гледай как ми напомни сега за чантата- и нея я гледам отдавна   hahaha Пише, че е от плат, но не пише какъв е плата  newsm78 В коментарите я хвалят, помня, че и в темата момичетата, които си я бяха поръчали, я хвалеха...

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 19:33 от Fancy N

# 332
# 333
Може ли някой да  ми преведе това
Bonjour Mme Kostadinova VIKTORIA,

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 6 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement,
на 6.03 си им писала за нещо искат повече информация поне аз това разбрах

# 334
  • Пловдив
Днес получих от 28.01, изпратена от Фр чак на 19.02  #Crazy

Чакам от предишни дати от 14.01  поне 6-7 колета... Да се надяваме, че ще пристигнат тази седмица вече  Praynig

# 335
# 336
Имам питане относно това колело ,имам спомен ,че имаше доволни майки,но не съм сигурна. И друго питам става ли за по-голямо дете,което е високо и едро newsm78 И още един въпрос-ако го поръчам сега,дали би дошло до края на месеца,че е за рожден ден и много не ми се рискува   bouquet

# 337
моята поръчка беше от 23.01 и днес вече не издържах и отивам до митницата /Русе/. там такава опашка имаше, че не е истина и всичките от Франция..... дойде моя ред и особено като видях, че колета си стои на митница от 27.02 , направо побеснях.

Оо, утре отивам вече на място значи! Преди десетина дни проверявах по телефона имам  ли нещо - само като чуха Франция и ме отрязаха като кисела краставичка! (а твоета поръчка вече е била там, тъй че не е било като да са без колети от франсетата)

# 338
  • Бургас
Днес получих от 28.01, изпратена от Фр чак на 19.02  #Crazy

Чакам от предишни дати от 14.01  поне 6-7 колета... Да се надяваме, че ще пристигнат тази седмица вече  Praynig

Мда, за моята поръчка на 29.01. днес ми отговориха, че е изпратена на 18.02.
Все още не съм я получила, а и останалите, но се надявам да дойдат тази седмица.

# 339
Днес най-после доживях да си получа поръчката от 15.01. Чакането си заслужаваше, страхотни черни обувки, които не откривам сега, но приличат на тези
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-retro-la-redoute-creatio … 3&prodcolor=2
, но с плътна каишка. Бяха около 26евро, естествена кожа.
Взех от пощата малко колетче от 22.02., все с обсъждани неща. Момчешката червена карирана ризка, якето с космонавт, което наитина е ацки умалено . И изнената - ваучер за момчешката додунка със свалящите се ръкави. Отиде подаръка на племеника... Cry
Снимки ще кача утре, че днес ме чака домакинстване.

# 340
моята поръчка беше от 23.01 и днес вече не издържах и отивам до митницата /Русе/. там такава опашка имаше, че не е истина и всичките от Франция..... дойде моя ред и особено като видях, че колета си стои на митница от 27.02 , направо побеснях.

Оо, утре отивам вече на място значи! Преди десетина дни проверявах по телефона имам  ли нещо - само като чуха Франция и ме отрязаха като кисела краставичка! (а твоета поръчка вече е била там, тъй че не е било като да са без колети от франсетата)
знаех си, че на лелята бързо ще й омръзне да е любезна и да дава инфо по тел.
и аз планирам да се замъкна до гарата утре.

# 341
аз пък получих поръчката си и хоп изненада.всичко е налице обаче са ми приспаднали едната позиция а пък ми е пратена.та сега чакам бон дашат както мипишат че са пратили.ако го получа кеф ще си напазаря  още нещичко еми 20 евро Rolling Eyes

# 342
И аз да кажа за пумичките,не знам кой каза,че ставали за широк крак не знам обаче моя е кокалест и са ми като клинче по крака даже трябва да си пробия още някоя дупка за закопчаване,но това ме навежда на мисълта че свода ми е висок,но пък кракът ми определено не е широкето и мой те снимки.Направих запитване за поръчките ми от 20.01,24.01 и 29.01 и ми казаха че са изпратени съответно на:5.02,16.02 и 18.02,голямо забавяне,но пък се поуспокоих.Ето и тренча подарък да кажа че е едно към едно като черния модела,материята ако щете и големината на копчетата едно към едно.Таз поръчка с пумите и тренча е от 21.02 пратена от Франция на 03.03,в БГ е била на 06.03 аз получих известие на 07.03

# 343
Ето линк към евтините бермудите на O'NEILL., които някои много харесаха   Wink
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-boarbabes-sina-o-neill. … &numberpage=1

откакто ги получих ги съдрах от носене, страхотни са.

bubulechkata втория ми акаунт е пак на мое име, измислих си мейл-а и само промених ена буква в името, по точно във фамилията от i в y.

# 344
Тези маратонки някой дали ги е получил вече?Хубави ли са?
http://media.laredoute.fr/product/picture/324147320_0001_PG_1.jpg

Да, хубави са. Ето ги.
ще ми кажеш ли твоите кой номер са и колко е стелката

Общи условия

Активация на акаунт