LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 638
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Казанлък of all places
Куесчън, дет' се вика : Форумския пуловер, който как мога аз да нямам , липсва в моят размер. Има един номер надолу и един нагоре. Та въпросът ми към тези, които го имат е: по-малкия ли да си взема или по-големия? Ето за таз униформа става въпрос:

# 1 291
Днес получих поръчка от 06.03  Crazy А януарската и февруарските - нъцки.  Rolling Eyes

От днешната поръчка:

маратонки за малката - страхотни са, но са и малко големи още. Имаше и една малка играчка в кутията на която тя много се зарадва.

клинче за мен - така и не се научих да си поръчвам по-малкия номер на AWS, но не стои грозно, памучно е.

тениска за мъжа - мекичка, може би е леко уголемена като сравнявам с други негови тениски но ще разбера като се върне и я премери.

Използвах код за подарък - чантичка, не се закопчава, нищо особено, но не е лоша на външен вид.

Ето снимки.  [редактирах линка]

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 17:02 от анима

# 1 292
  • София
Имам известие за митницата, обаче понеже е на мъжо на името, а той не е в София ще успея да го взема чак в събота. Чакам от 15,01 и от 12,02 - дано да е пристигнала първата.

# 1 293

http://www.laredoute.fr/vente-sandale-fille-nike.aspx?productid= … &numberpage=1
Някой има ли 31 номер на тези сандали, да каже за колко см. краче са?

И аз чакам от 16, 22 и 23 януари и вече пуснах брада от чакане newsm48, но сега ще им драсна и едно писмо, да видим какво ще се оправдаят

# 1 294
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, моля да ме оразмерите, защото първата ми поръчка беше пълно фиаско- всичко огромно! Cry
крехката ми снага е с размери
гръдна-108
талия- 90
ханш- 108
 Praynig Praynig

# 1 295
анима, кой размер са маратонките на малката? Може ли дължина на стелката, че и аз съм сложила едни 22-ри номер в кошницата  Praynig

# 1 296
  • Перник
момичета, моля да ме оразмерите, защото първата ми поръчка беше пълно фиаско- всичко огромно! Cry
гръдна-108
талия- 90
ханш- 108
 Praynig Praynig

Може би 42 newsm78 А ти кой взе и ти е огромно?

# 1 297
Снимки на поръчката ми от 05.02

Абсолютно от всичко съм доволна в тази поръчка (мъжът ми също Simple Smile ),особено от мъжките спортни тениски-просто страхотни,всички са Л,с изкл. на черния(супер черен!) адидас-М,имиме го и в зелено Л,червената на Льо кок спортив е страхотен цвят,всички са супер материи и точни по размер на мъжът ми!
Ленения сив панталон,36-малко височка е талията за моя вкус,но с блузка отгоре е ок,за мааалко да ми дойде късичък Rolling Eyes
Черната риза без ръкав-стои перфектно просто,много добра кройка и интересен модел,дългичка-до средата на ханша,притеснявах се единствено да не е много широка около мишниците,но не е,добре че тогава нямаше 36(по принцип нося 34/36),тази е 38 и ми е абсолютно точна!
Широките тъмни дънки 36 засега са ми малко малки(имам още да се "събирам" Rolling Eyes от раждането),широки,по-спортни,хубави са.
Детските и бебешки нещица,както винаги ми харесват.Червените бермуди ги имаме от мин.лято в други цветове-супер са...
Ако има нужда ще търся линкове Peace

# 1 298
  • Перник

Нещо не ми се отваря снимка.бг Rolling Eyes И снимките на анима не можах да отворя newsm78

# 1 299
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
гръдна-108
талия- 90
ханш- 108
 Praynig Praynig

за 42- златни ти уста Grinning

ако обещаеш да не се смееш, ще ти кажа - взех 50 и директно, без да разкопчавам влизах и излизах от дрешките Joy Joy

# 1 300
гръдна-108
талия- 90
ханш- 108
 Praynig Praynig

По скоро 44, аз съм  с размери бюст-94, талия 84, ханш 102 и 42 ми е идеално

# 1 301
Здравейте,момичета. Отдавна не съм ви чела. Вие вече 5 или 6 тема разисквате. Искам да ви кажа,че вчера си получих първата поръчка от 30.01.2009 г. Силно разочарована съм. Просто в началото като ви следях колко въодушавени сте, сега разбирам,че вие или нищо не разибрате от качество или аз нещо съм с температура. Просто такива боклуци,че нямам думи. Язък че похарчих толкова много пари. Маратонките пума са просто балатум за 60 евро, потниците и тениските са с производство от България, Индия и Бангладен. Това ако е 100% памук,аз ще стана трамвай. Пробвах с тях да избърша прозорците. Защото за друго не стават. Ама и за прозорците не стават. Свърши вече със "зарибената ларедутка". Остана само "супер разочарованата лилипутка". Просто незнам на кво се радвате и на кво се кефите. Само детските дрехи ЩО годе си заслужават. Всичко останало е просто плява. На всичкото отгоре имам още 5 поръчки. Не искам да си мисля какво ме чака. Ще си вземам хапчета,преди да отварям всяка пратка. Че и боти от 90 евро поръчах. Сигурно ще са мукавени. А да не ви казвам,че колежката ми ми поръча ватенка/манто от 30 евро. Вярвате ли ми,че прилича на баща ми на работните му дрехи? Пълен боклук. На 5 човека поръчах и на нито една от нас не стана. Всичко е огромно. Като палатки,хем преди това четахме за размерите. За качеството - няма да говоря. Щот няма такова просто.
Адски съм разочарована. Единственото нещо,което ми хареса бяха подаръците - куфар с колелца и чанти в кафяво-бежавия цвят и 6 сосиери с лъжички. Не са лоши. Знам,че не това искахте да чуете,но просто съм супер разочарована.
Затова си мисля,че по-хубаво от нашето родно няма. А и едно е да го видиш и пипнеш,друго да гледаш картинки. Това е от мен.

# 1 302
аз съм с подобни, само няколо сантиметра по надолу(2-3-4см) и влязох в риза 34/36 и не ми беше тясна от никъде...  Shocked Shocked

# 1 303
и на мен първия ми колет в редута, който беше с 25 неща, беше пълна трагедия, нося 38/40, а всичко бях напоръчала 46/48, гледайки по таблицата им, добре че е парцалалника  Simple Smile

natfil, покажи ни какво си поръчала, от кое не си доволна, пусни малко линкове, все пак за това е форума, да се похвалим или да се оплачем от нещо получено

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 17:06 от Magnetic

# 1 304
Днес получих поръчка от 06.03  Crazy А януарската и февруарските - нъцки.  Rolling Eyes

От днешната поръчка:

маратонки за малката - страхотни са, но са и малко големи още. Имаше и една малка играчка в кутията на която тя много се зарадва.

Тези маратон4ици няма6е ли ги преди и в друг цвят.Много ми харесват,но имам мом4е,ако някой има представа дали ги има о6те да каже ,моля   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт