LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 578
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 425
eva_merry , не се отваря линка  Peace

# 1 426
Може ли размери на гащеризона? Ти кой размер си ?

# 1 427
Момичета каквото и да сложа от албанците в кошницата ми е с нормални цени, а в действителност е намалено. Това означава ли, че трябва да го поръчвам по референтни номера? При вас така ли е?

# 1 428
  • София
Ох,тъкмо ми се затваряха очите,докато дочитах страниците,преди да си легна и пак е станало весело в темата. hahaha

И тъй като на мен ми остана само една неполучена поръчка,днес се отчетох и оползотворих кода за бежовия тренч.
За себе си поръчах тези мъжки Пуми,мисля,че преди време се коментираха,но нямам спомени.Ако някой ги има,ще бъда благодарна да сподели мнение дали на живо цветът е хубав и дали си отговарят. Hug

Съжалявам,но не се сдържах-gul4i ,мила,пише се ваУчер.

# 1 429
  • Пловдив
И аз искам да помоля, ако някой може да ми даде линк към каталога на новата колекция с чаршафи.
Трябват ми референтните номера на някои, които са намалени.
  bouquet  bouquet  bouquet

ММимс, да не би да имаш някой изчерпан артикул в кошницата? Махни го и трябва да се оправят цените.

# 1 430
  • In The Middle Of Nowhere
dvatzova,блузката на LEVI'S

Cvetelinka,ето това е сивия ленен панталон
Ето и моята снимка на същия,като се поизглади стои по-добре,пада по-"тежко",не е идеално лош,с ниски чепички... Mr. Green

Може ли лник към тази кутия http://media.snimka.bg/2169/010593462.jpg  Simple Smile
Търсих я при кутиите, но не можах да я открия на сайта

# 1 431
да се похваля че получихме поръчка от 18.01 пратена от фр след около 2 седмици и висяла в бг малко по малко от месец
почти всичко е коемнтирано евтините полички...
много сме доволни от мъжките ризи супер са...и според мен си отговарят на номера
тениските лот 2 за 7 ееро една едноцжетна и една на рае са супер и те
П.С да с еоплача и а първо февруарската 1е да вземе и тя да дойде

# 1 432
  • Временно
eva_merry , не се отваря линка  Peace
Оправих го. Peace

Може ли размери на гащеризона? Ти кой размер си ?
Аз съм висока 167,гащеризона е размер 162 и ми заспа.Иначе от дамското вземам 34 или 36.

# 1 433
black_angel1,няма го артикула от известно време,още от намаленията май...всъщност това е една голяма количка за играчки от МДФ...и на други момичета съм обещала ако я мерна пак да свиркам Simple Smile

# 1 434
  • Стара Загора
Някой знае ли дали има  часово ограничение за поръчки...защото сега пробвам...и не става  bouquet

# 1 435
На поредното запитване за поръчката ми днес ми отговориха това :

Bonjour Mme Ivan KIROV,

Vous vous inquietez de ne pas avoir reзu votre commande du 20/01.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Un envoi a ete fait le 5/02 et vous auriez de le recevoir.

Pour me permettre de faire une recherche aupres des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
en me reprecisant vos adresse,
de l'imprimer et de la retourner signee а

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincиres salutations.

С преводача разбирам че трябва да попълна формуляра който са ми прикацили и да го изпратя за да проследят къде ми е поръчката. Първия ми въпрос е: правилно ли съм разбрала писмото
и втория е на какъв адрес да го изпратя  newsm78

ето това е бланката която са ми изпратили.

http://mail51.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=2061631&mid=354 … 3135458983204.jpg

# 1 436
  • Пловдив
Ох,определено няма да спра да ви чета,макар че успявам чак по-нощитето,но ми става толкова весело,направо се чудя понякога да се смея ли,да плача ли  Joy
Ама не затова пиша де,но не се сдържах да споделя,колко съм ви благодарна  Mr. Green

28.01, 31.01, 5.02, 19.02, 28.02,....за мартенските е рано да пиша. Та всички тези, които изброих , са за поща и все още не са получени. Гледам, че спрягате митници, ама има ли и други, които не са получили пакети за поща от толкова ранни дати?

Аз за пощата имам само от 08.02 ,ама и тя не е пристигнала,повече мисля тази от 14.01 за митницата дето уж я пратили на 09.02 и ми писаха да изчакам 2-5 седмици,ама и те изтичат на 16.03 и дано все пак дойде накрая.......

Алекс ми липсва,ама аз да си се оплача,тя еВфинко ми взима  Heart Eyes пък може да вземе да дойде утре  Praynig

# 1 437
  • In The Middle Of Nowhere
black_angel1,няма го артикула от известно време,още от намаленията май...всъщност това е една голяма количка за играчки от МДФ...и на други момичета съм обещала ако я мерна пак да свиркам Simple Smile

ok, мерси, ако я мернеш свиркай и видях аз, че е детска, ама аз съм едно голямо дете и си помислих, че може да побере и моите '' играчки''  Laughing  Wink

# 1 438
  • Балчи-Варна
е сега де на какво попаднах-  след като потвърдих плащането ми изписва-вашата поръчка е запазена,но изисква ръчно...това ми е първа поръчка,от втори акаунт--със същата карта от първия
нали става така

# 1 439
Момичета, помагайте, пратиха ми този код, но единственото което си преведох е че е валиден до неделя, но какви са тези 60евро  newsm78 Иначе днес след второто ми писмо за непристигнала поръчка най-накрая ми отговориха, че са ми приели запитването и да чакам отговор на мейла ми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт