114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 504
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Риен, ами че увеличи си големината де, то не е задължително да напускаш форума заради шрифта Wink
Да не мислиш, че мога. Ако мога нямаше да псувам. Щях да си пасувам

Да ви кажа за зоото, ние точно цъфтежа искаме да избегнем заради Мая.Тоест или преди или след цъфтежа. Не е ясно дали и как и се отразява на астмата, да не си играя с огъня.
От друга страна - наистина да ти стане жал за пропуснатата красота, няма всеки ден да ходя до Щутгарт на Зоо.
Май ще го отложим до второ повикване.

И без това знаят, че съм луда българка,
Взе ми го от устата. Това моя лаф, мари! Само дето аз заменям луда българска с циганка.  Wink

# 106
Е, сори ама съм минала периода на експериментите и не желая да подлагам детето си на стрес. Та поради тази причина мисля утре да ида на място и да им вдигна скандал. И без това знаят, че съм луда българка, поне да ги държа в напрежение до следващия проблем. Не може при толкова малко дете да си играем на вземане и спиране на лекарства. А според акушерката тя вече няма нужда и това е излишно натоварване на организма й.

Идеално ще направиш. Може евентуално да започнат да мислят. Но не е сигурно, така че си приготви тежката артилерия.
Нали знаеш че совите не са това което са... Wink

Бибитка, ЧРД! Здраве, либоФ и здраво бебе!

# 107
Бибитка, ЧРД! Бъди щастлива и усмихната!   bouquet
Мисти, що си призна без бой   Crossing Arms ? Между другото кога е следващото соаре?  Joy

Ох тоя нет...

Искам да споделя, че мадам Мистик е страхотен и много интересен човек. Много се радвам, че се запознахме!  Heart Eyes  А Страсбург е един прекрасен град и за това предлагам следващата среща да е там.  Peace

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 02:33 от ZiMa

# 108
Добро утро,
аз тоя път съм ранобудна и реших да се разпиша и аз малко във Форума.
Честит рожден ден малко на патерица на Бибитка. Най-хубави пожелания за щастие, здраве, късмет и много усмивки. Желая ти леко  и безпроблемно раждане!
Аз да кажа, осмо мартенската среща на по коктелчета беше идеална, малък оазис сред сивото ежедневие с дете (деца) и мъж. Надявам се да правим по-често такива сбирки и повече  хора да се събираме. Явно сме голям отбор от Мшнхен, така че ще е срамота, ако не се виждаме често.
За среща в Срасбург, идеята не е зле. Там е наистина супер, но е малко далеч от Мюнхен, ще да е сложно особено с деца.
Хубав ден на всички!

# 109
  bouquet   Сърфи, и аз, и аз те О Б И Ч А А А А А А А М     bouquet

# 110
Току-що купих билети за това: http://www.staatscircus.com/
Дано да си заслужава, момчетата със сигурност ще останат доволни, много обичат на цирк.

# 111
Току-що купих билети за това: http://www.staatscircus.com/
Дано да си заслужава, момчетата със сигурност ще останат доволни, много обичат на цирк.

на тоzи ходихме. имат няколко номера, които струват , един с мотори в едно кълбо, който беше супер , но като цяло не са някакви велики ... гледахме един френски много по добър , но пък нямаха номера с моторите. Децата със сигурнсот ще го харесат много  Wink

# 112
  • Немция
Привет-мривет!

Гея, тогава иди се разправяй с лекарското тяло- това има обикновено добър ефект! Успех!

Ей, бръмна ми главата с тази токсоплазмоза Wink- пак ще ви подосаждам на тази тема. Mr. Green Отидох днес при моя гиньо и казах на една от асистентките без увъртаници и без много емоции, че искам тест за токсоплазмоза- те нямаха нищо против, само дето не се поема от здравната каса. Утре отивам рано да ми източат кръвчицата и за това.

После срещнах случайно една позната - лекарка и тъй като ми беше още доста актуално в главата я разговорих на тази тема. Тя ми даде за пример Франция, където много стриктно следяли за токсопл., тъй като много от месата, които се консумирали там били полусурови, полуопечени.

# 113
Бибитка, ЧРД! Бъди щастлива и усмихната!   bouquet
Мисти, що си призна без бой   Crossing Arms ? Между другото кога е следващото соаре?  Joy

Ох тоя нет...

Искам да споделя, че мадам Мистик е страхотен и много интересен човек. Много се радвам, че се запознахме!  Heart Eyes  А Страсбург е един прекрасен град и за това предлагам следващата среща да е там.  Peace

Аааа 3начи е имало и друга форумска среща. Браво. А снимкииии или нещо таковааа...

Честито на рожденничката. 3драве и щастие.

# 114
бибит, ЧРД. голяма да пораснеш Heart Eyes

# 115
Сбъдваща, мерси за линка!   bouquet Аз не съм хлапе, но още обичам да ходя на цирк  Laughing .
Перле, няма снимки.  Confused Мистик беше забравила фотото, а аз имах и все си казвахме айде после и на края забравихме. Пък и така имаме повод, за да се видим пак  Wink .

От вчера исках да ви питам/кажа нещо, ама ей сега пак забравих... Whistling

# 116
те не са имали среща бе. просто са се видяли и са се напили Mr. Green
не се брои за актив.

в много дарк настроение съм, другарки. просто не мога да свикна с това време тук...............да не говорим за новините по телевизията. много подтискащо.

зиме, няма страшно. докато сутрин се събуждаш, поглеждаш се в огледалото и знаеш коя си, няма нищо обезпокояващо..........

тва моето джереме ептен полудя. има един гумен надуваем меч от фашинга и сега обикаля стаята и налага де каквото види с него. любимата и играчка е една гумена змия, с нея даже започна да си ляга.

# 117
по повод дарк настроението имам чувството , че всичко живо е в такова от към края на предната седмица. 
В едно списание обясняваха лошото настроение теzи дни с появяването на някаква zвеzда "супер нова ". Вzрива при обраzуването бил толкова силен, чЕ радиацията стигнала до zемята и увеличила радиацията на zемята с 20 пъти от нормалното . Пък и миналата седмица минала комета доста блиzо до zемята и облака от отровни гаzове не бил спрян напълно от атмосверата ... Та явно такъв е периода  Hug  ще мине  Wink

# 118
а дано, че ми писна.
обяснението е логично, дано да е от това..........

# 119
  • в сърцето на един мъж...
Риено, той тоя лаф ми е от много отдавна на мен. И без това все революции правя в праксиса, та поне да знам що. А и от както ме качиха на метлата с изречението "То здравната система в България е капут", съвсем не си поплювам с тях.
И аз съм крива, ама не заради времето... Шопинг терапия и филми не помагат, не знам какво друго...

Общи условия

Активация на акаунт