114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 501
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
На мен пък ми е толкова хубаво, че чак ми иде да запея.

# 121
  • в сърцето на един мъж...
Е, Сърфо, блазе ти Mr. Green

# 122
Гея, яхай мъжкото! Май само това остана да пробваш.  Peace То и други антидеприта има, ама ти нал си млекодойна, няма да те дразня!  Wink
Мате, що така си се сдухала, бе жено? Ще да е от диетата, да знайш!  Hug  Удари два секса он дъ бийч и ще ти мине!  Peace  Ти нас пияници ни изкара,  hahaha а ние само безалкохолна бира пихме!  Drunk Моят мъж и с кола ни разкарваше даже, та си направи едно хидроколон с кола и ред бул цяла вечер, пардон нощ!  Crazy
Сърфе, да не си имала удължена събота?  Mr. Green

# 123
Цъ- U2 обявиха датите на концертите - Берлин, 18 Юли. smile3508

Мистик и безалкохолна бира - ХАХАХАХАХАХА!!! ако е била за рзредител може би, но иначе изобщо не вярвам.

# 124
Зиме, тоз антидепресант не го ща Crossing Arms Именно той ми е причината за настроението, що да му бутам на него гювеч Close

# 125
Гея, ближи си сладоледа и хич не се връзвай на мъжките по тая земя! Те си имат техните настроения и като са в такова не може да им се угоди. Игнорирай.  Peace

Между другото аз по-силен Мюзик Айдъл не съм гледала по бг или де, обаче сегашния български е просто гайл!  Laughing

# 126
Цъ- U2 обявиха датите на концертите - Берлин, 18 Юли. smile3508

Мистик и безалкохолна бира - ХАХАХАХАХАХА!!! ако е била за рзредител може би, но иначе изобщо не вярвам.

А супер. сега да дадат всичките дати, че цяла нощ джъткане напред наzад с колата ще ми дойде с кратунобол.
За Маикъл Джексън има тикеталарм.
Аz пък вzех zа Жан Мишел Жар и си подсигурих баба zа вечЕрта да ми дондурка лапето  Wink

# 127
мъжът е естествен враг на жената, гейски. колко пъти да ти го повтарям Mr. Green от друга страна е необходимо зло, а и децата го обичат. но трябва да бъде системно тероризиран и тормозен, за да може да оцени моментите на доброта.

музикалното ми настроение в момента е вагнер, може да разнообразя с найджъл кенеди, по-точно кафка..............

# 128
Мато, аз тва го знам, ама нещо в последно време се получава само от негова страна системен тормоз Crossing Arms Аз нещо не мога да нацеля тоз период с тормоза Confused Явно много добра съм станала, та ми се е качил на главата

# 129
  • Варна
На депресарките,само още веднъж мога да кажа,че много изтърваха,като не дойдоха на мадамското рандеву.
Естествено съкровищата ни бяха щателно обсъдени и като чуеш,че и другите са така ти става малко по-леко и
гледаш по-весело на нещата Wink

Погледнете си прекрасните дечица и се усмихнете,от опит знам,че не винаги помага(особено,когато точно техният скъп тати,е виновен за настроението ти),но все пак ти става със сигурност по-добре Peace

# 130
Дианджели, аз все още съм немобилна, като това отново се дължи на таткото, така че ми е трудно да се разхождам където и да било с кошчето за кола #Cussing out

# 131
мдам, много добра си станала. и аз от това все страдам. гледам, пак съм олабила въжето, дето съм му нахлузила да го беся.........
и си викам, то пък тва мойта доброта край няма Mr. Green
и се възхищавам от себе си, колко съм добра и бяла...............бяла и бела, бела и дебела, дебела.......................

# 132
Бе аз не ща да съм бяла и добра, така че скоро ще яхна пак метлата Mr. Green

# 133
не си в крак с модата. ква метла. сега яхаме прахосмукачки.............

# 134
Счупена е, ша са потроша Sick

Общи условия

Активация на акаунт