114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 482
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
не си в крак с модата. ква метла. сега яхаме прахосмукачки.............

или чистача (да не сбърка някоя да наzначи чистачка ... че няма да има полzа от нея )  Joy

# 136
Жабо, Майкъл Джексън е сторнирал концертите, доколкото чух по радиото.
U2 имат само един концерт в ДЕ - в Берлин, но пък има други интересни - Глазгоу, Париж, Милано, Загреб Wink. Цъкни на програмата - http://www.u2.com/
Излъгах 2 пъти са в ДЕ - 3. August in der Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 14:54 от surfline

# 137
ето, дил ме наведе на една мисъл. може да си поръчам путцдинст. нали имаше некви голи дет чистеха. и не за да се радвам на голотата, а да се подигравам.
друг вариант за излизане от деприто е чистене. чистиш кат луда и ти минава...........майка ми така 50 години брак близо има.
ако скоро не изгрее слънце, ще се ядосам и ще отпраша пак нанякъде.

# 138
Гейче, що не си поръчаш количка онлайн и му препрати на мейла сметката, щом няма време да ходи да купи, да плаща!  Wink  Със сигурност ще намериш всичко, което има по магазините, онлайн. А пък и ще ти го доставят много бързо.

О, чистачка!  Grinning Така искам и аз да имам!  Tired Мрази домакинството!

Мате, спирай диетата!  Peace Не ти понася определено  Hug ! Минавай на шланк им шлаф. Хем муаш кифтеата, хем слабейш. Е, бавно, но славно!  Peace 

И аз мразя времето, ама само като съм в де. Тоя дъжд ми писна. Само вали. Пролет, лято, есен, зима. Вали, винаги вали.  Outta Joint

# 139
чистиш кат луда и ти минава...........

Е в ТАКЪВ случай, ако не ми е достатъчна депресията, считай, че окончателно съм се додепресирала.
На мен най-много май ми помагат 10 епизода "Приятели" и бутилка вино Thinking. Или кино и после тапас-бар. или новата колекция на МАС, в краен случай и добрият стар Криси Диор винаги ми е предоставял обятия за утеха Laughing

# 140
не е от диетата, а от кометата. каза го жената.

ще си намеря младо гадже. измислих го. тц, и тва не ща. само да се занимавам с глупости.
а в торемулинос сега знаете ли колко градуса е, а. пфу..............на солариум не става да ида. много е вредно. гуменетки съм си купила да тичам по къра, ще взема с това да се пробвам, ама ме мързи.

е от тва съм крива, щото спрях червеното винце и тапите. работата е ясна. знам един много готин локал, бодега дали. дали да не ида там скоро..........

# 141
Кометата определено има дял в цялата работа.
Значи друг вариант е да си набележиш един блитzер и да минеш покрай него с голямо превишение . Моzъкът ти автоматично се настройва на вълна глоба и zабравя zа кометата и диетата и чака писмо  Wink

# 142
Ихаааа  Party  ЖелаеЩи zа У2 в Берлин?

# 143
Жабо, Майкъл Джексън е сторнирал концертите, доколкото чух по радиото.
U2 имат само един концерт в ДЕ - в Берлин, но пък има други интересни - Глазгоу, Париж, Милано, Загреб Wink. Цъкни на програмата - http://www.u2.com/
Излъгах 2 пъти са в ДЕ - 3. August in der Veltins Arena in Gelsenkirchen.
що така това момче Майкъл?  Кво ще рупа кат не пее?
Gelsenkirchen май ми е по блиzо или се лъжа?
U2 ще дадат според мен допълнителни дати . Няма да се раzминат само с теzи.

# 144

Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin. Party
Само да се преборя за билети.

# 145

Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin. Party
Само да се преборя за билети.

А де, то това Ще е проблема  Tired Как да направим? Всеки сам се спасява, една вzима zа двете или двете пробваме да вzемем 2 билета и ако имаме 4, ги пускаме да се продават?  newsm78

# 146
По скромният ми опит вариантът с двустранното купуване никога не е неудачен - миналия път аз бях купила 2, Гюнтер също за да ме изненада и нямаше никакъв проблем да ги продадем, така че аз съм за този вариант - дебнем и купуваме, а ако се доблираме - ибей Wink. ти сама ли ще си или с половинков? Аз ще съм със Сърфов Peace.

# 147
Оооо сама, първо няма кой да гледа zвяра, пък и мъжът ми нито оби4а концерти, нито У2  ooooh!

МиШке, ти?

# 148
Здравейте, Тук също цял ден вали, и на мен нещо ми е едно такова чоглаво, въпреки че моят причинител на лошо настроение е в командировка цяла седмица... от времето или от кометите ще да е ...

# 149
  • Germany
Днес цял ден вали и цял ден схемата е следната: тъъкмо очистя след белята в хола, трябва да започвам да чистя след беля в кухнята и така всички стаи ги обиколихме с по няколко бели  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт