114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 476
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • Немция
Дезитке, значи покрай толкова чистене си далеч от депресията. Wink
И на мен нещо ми е свинско днес. От домакинските занимавки чистенето и готвенето ме вадят от черната дупка. Колкото по-натрупана програма, толкова по-добре за душата. Вместо да се оплаквате, почвайте да майсторите по една домашна боза... Mr. Green

Уха, U2 ще ми е толкова наблизо- в Гелзенкирхен-а , а аз точно през този период ще съм във кулминацията на бременността си. Rolling Eyes -терминът ми за раждане е точно на 3-ти август. А групата ми е една от любимите. Confused
Само на програмата на сайта не видях да пише за Гелзенкирхен, съзрях само Берлин. newsm78

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 20:20 от .bibitka.

# 151
излязох, разходих се, започнах да чувам не вагнер, вече минах на верди Mr. Green купих си връх от говежди език и ростбииф. червено вино няма. както и пълно щастие...........

# 152
  • Немция
Мата, какъв е този връх от говежди език?  Wink Или се взема цял, или никакъв! Онзи ден купих един огромен волски език, варих го 100 часа, две ястия ще успея да измайсторя с него. Mr. Green

# 153
ми от флайштекето в реве. щото понеже е най-нетлъст. той е вече готов и на тъничко нарязан, ростбиифта също.
инак ме е гнус от волския език. тва огромно нещо докат го набутам в тенджурата под наблягане..............
но, със сос бещамел или душен с грах става убиец  chef
аз още не дюканствам, ама съм намалила мазното до дупка, а това дето купих хем ми е вкусно, хем не е тлъсто.
в кухнята нямам прозорец и е ужасно гадно. мразя да готвя продължително, защото после смърди, въпреки вентилатор и абсоребер. ще си гудя лятото едно котлонче на балкона, по стар български обичай Mr. Green
ще пържа мекици, а ще се правя, че поливам цветята и смръдлифците са съседите.

бибитке, закупи си душа тенджура под наблягане, пести време, тоци и витамини. ако имаш, ползвай я.

мъж ми пък, нали нищо не разбира от манджи, пита дали тоз език не бил свински. викам , абе, ква ще да е таз свинкя с такъв език. месарят падна да се хили............
ако остане на него да ни готви, ще ни умори от глад. веднъж си бил варил пиле за супа, обаче нещо не увирало, вади той пилето, с все торбичката с вътрешностите. а и явно е била кокошка за супа. ма я изял, пени се, не пени се.............

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 21:21 от matakosmata

# 154
Уф, гаден работен ден беше днес, добре че свърши!

На У2 ви се ходи виждам. Малко ви съжалявам, аз доброволно не бих се подложила на подобно меле, а и на другия край на Германия.И Боно ми стана неописуемо несимпатичен през последните години - егати тъпака с претенции.
Но пък вече имам билет за Депеш Мод за юни. А преди юни - поне 5 други големи за мен концерти. Само дано съм жива и здрава, че и преди три седмици имах билет за концерт и не можах да ида, защото бях с изкълчен крак  ooooh!

Кой каза, че пия безалкохолна бира? Това е светотатство!

Мата, това е най-дадаистичната комбинация - Вагнер, Кафка и връх от говежди език. Не ти е дарк, дада ти е  Laughing

# 155
е, добре де, за дарк какво пасва като храна.
бе мен вече не ми е дарк бе. верди ти за дарк ли го броиш, той почти фриволен..........

# 156
Мистик думай как си, как е работата? Аz иzобЩо не раzбрах какво работиШ  newsm78

Моми4ета, дайта акъл ако ви се намира  Mr. Green  Търся подарък zа дребната, Ще има РД след месец. Ще й подаря настолни игри, но искам и неЩо което може да играе сама. Лего има, не играе особено, Плеймобил има и си играе но не искам пак ПМ да купя, кухня има, с кукли не играе  Crazy Та се zамислих zа детски лаптоп, намерих тоzи http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.09.01.01/1433121 който иzглежда подходяЩ zа въzрастта. Някой да има впе4атления от него или да ми препоръ4ва друг модел? Или ако имате съвсем друга идея, Ще съм благодарна  Hug

# 157
Татяна, ние имаме такова. Според мен не е лоШо, имаШе периоди в които Леа се zанимаваШе доста с него, но понякога с месеци не го поглеждаШе, раzлично. При всички положения е по_добре от лаптопите с миниатюрното черно_сиво екранче, на което не може да се раzбере какви точно искат да покажат Confused

# 158
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.44.04.01/1517535
Ето този се ползва с голям успех от моите деца, пък и издръжлив се оказа.

# 159
  • Немция
инак ме е гнус от волския език. тва огромно нещо докат го набутам в тенджурата под наблягане..............
Хаха, точно и аз това си помислих като се опитах да го набутам в тенджерището. Laughing Ама после като изчистих съвсем друга песен запях.

Не е лоша идеята за тенджера с вътрешно налягане. Все съм мислила , че няма да използвам такава, но си е до навик.

Моят мъж е кулинар по душа, за мое щастие. Друго може да не мога да го накарам, но му дай край печката да се върти и да ги майстори разни менюта. И двамата сме чревоугодници- засега много-много не ни личи. Sunglasses

# 160
Този лаптоп има Мая. Знам , че пише ab 5, тя се справя чудесно, в действителност за толкова голямо дете не вярвам да е много интересен. http://fs1.kauflux.de/slot/320/artimg/normal/11356009_62905.jpg

# 161
Мистик думай как си, как е работата? Аz иzобЩо не раzбрах какво работиШ  newsm78

Срам мЪй да кажа  Embarassed *почес*
Иначе са ва, въпреки че можеше и по-добре да е. Изморена съм нещо, нямам достатъчно енергия, езикът ми е обложен и сънувам кошмари. Иначе бивам. Като цяло съм в пъти по-добре от преди да се преместим тук.

И ние още не сме купили подарък за нашата рожденичка, а събитието е тази неделя. Мъжът ми иска едно, аз искам друго и така. Ако ме питате мен, най ми се иска да отидем в Europa Park в Руст, според мен ще се радва най-много на нещо такова.

# 162
Мисти, срамна работа няма  Hug Наистина.
Руст....не са ли малки?  newsm78  Ина4е идеята е 4удесна, но според мен Леголанд или Плеймобил парка Ще са по подходяЩи, но и по дале4ни  Sad А мъжът ти какво иска?

Мацки, мерси много zа бърzите отговори  Hug МиШенце, тоzи го видях и аz след като открих първия. Риен, тоzи какъв е? Снимката е много малка, не ме мъ4и така де  Wink

# 163
Руст е най-близо до нас. Вярно, че на 3 години няма да понимае много, но и това няма да и е за последен път в такъв парк. А там май има и атракции за всички възрасти. Но май времето няма да се оправи, а ако вали и духа вятър, забрави.
Така че най-вероятно ще си останем вкъщи.

Разбира се, че няма срамна работа. Ако те засека в скайпа, ще ти кажа, че на всеослушание наистина се смущавам  Embarassed
Мъжът ми иска да и купим някакъв сет за рисуване, с моливи, бои, блокове, чудеса. Показва ми в някакъв каталог. Каза, че има и вече купена изненада, но не казва какво. А аз миналата година се заклех пред себе си, че за 3тия РД ще направя аз торта и ето, че за една година веднъж не забърках да се пробвам и пак ще трябва да поръчвам торта за 100? на сладкар. Много тъпо, ама как 3 дни преди деня да се уча да правя такова нещо. Лоша домакиня съм. Кълна се, че за 4тия ще опека аз тортата  Laughing

# 164
Миналата година бяхме само тримата и направих торта с готов блат и пудинг, декорирана с гумени ме4ета  Mr. Green  Супер мърzелива, баШ zа пиШман сладкарки, но в интерес на истината стана много вкусна и детето много се zарадва  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт