114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 480
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Но аз през живота ми не съм правила торта. Нито кекс, нито някакъв десерт. Дори незнам какво е готов блат и какво да го направя като го купя. Аз дори тава за торта нямам. Разбираш ли колко е трагично положението?  Wink

# 166
http://www.kinderrezepte.de/index.php  отиваШ на Киндерпарти, там в ляво кликваШ на Кухен и после иzбираШ гумиберхенторте.
Виж колко е лесна. Не ти трябва форма  Peace  КупуваШ готов блат, купуваШ един пакет пудинг на прах, едни гумени ме4ета (или неЩо такова) zа украсата и си готова  Peace

# 167
Мистик, заклевам се , ако беше наблизо щях една торта да ти направя  Laughing Ама си много далеч мацка само на торти ще дойде до теб.
Татянка това е Lerncomputer magic pen  на Vtech
Татянкеее, половин час се заливам от смях какаъв сайт с кухени показа. Муахахахах..Тези морски свинчета какво ядат например..добре, че няма да я ям тази торта, че ми замина апетита само при гледане

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 22:52 от rien

# 168
Мерси Риен    bouquet

Я кажете, а в ДГ какво zанесете zа по4ерпка по слу4ай РД?  newsm78

# 169
Ох като ви чета гледам, че не сьм била единствена... и на мен нещо ми беше кофти днес, ама сигурно е от времето.  Wink

Мате, смени Верди с Моцарт и ще ти стане още по-добре, току виж и времето вземе да се пооправи  Party Абе какво стана с щамтиша бе...  Hug

Татяна, ние купихме на малката за рожденния ден един Kegelspiel освен всички други дреболийки ... че нашето уж е момиче, ама е толкова буйно и ако е нещо, с което трябва да седи на едно място хич няма да го погледне. А с това ще има да щуреееее.. Joy

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.03.05/1600685

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.01.05/1477024

hahaha И аз все се каня да правя торта за рожденния ден на детето и накрая все порьчваме готова. Голям сьм мьрзел значи ейййй... но и мен хич ме няма за такива работи. Hug

# 170
Мерси Риен    bouquet

Я кажете, а в ДГ какво zанесете zа по4ерпка по слу4ай РД?  newsm78

Занесох торта украсена с гумени мечета и смартис,дребни сладки,солети,плодове,сокове,карнавални шапки,нослета и свирки за всяко дете.Възпитателките гледаха на стерео. hahaha

Сърфи,преди време беше поръчвала от тойса плеймобил с великденски зайци.Играе ли си Симона с него? Wink

Добър вечер,девойки !

Само на мен ли ми е гот? Hug

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 23:05 от *Веси*

# 171

Само на мен ли ми е гот? Hug

да, само на теб. покай се Mr. Green

# 172
Редактирах си последния пост, вие сте писали след мен, аз спя. Сори...
В детската градина бих занесла голяма торта. Ние българите трябва да се покажем.  LaughingНе съм носила за рожден ден.  Иначе сладки - мъфини ,сух кекс/ това се брои за детски кухен, другите не бивало да ги ядат ми казаха днес  newsm78 / солено Fischstäbchen, pommes , някакви хапки, кюфтенца таралежчета/ обикновени кюфтета на фурна с украса от фиде за игли и бахар за нос и очи/На принципа, каквото моето дете обича и интересно оформено.

# 173
  • UK
И на мен, въпреки фиаското с вечерята тая вечер. Обяснявах вече в Споделете, та не ми се пише пак, но въпреки това ми е почти идеално. Включвам се в групата на онези, дето искат да убиват половинките, въпреки че моя не ми е половинка вече, продължава да ме дразни с всички сили. Сега е обиден, че му взех стола, за да седна на компютъра, пояснявам, телевизора е срещу леглото, той гледа именно него, но не сяда на леглото, а иска да седи на стола, който е за компютъра. И понеже аз седя на стола, ако можех щях да седна на леглото но няма как, той е сърдит. Сега седи прав зад гърба ми, защото знае че ме изнервя до степен на лудост, и не ми говори, но така е по добре, предвид факта че като ми проговори ми се подиграва за Фейсбук, за една игра, която играя там, абе, за каквото се сетите. Слънчице.

# 174
МГМ , изгони го. вие сте като женени бе!

# 175
Ау, аз взех, че го погледнах този сайт и утре вечерта може да направя една Buttercremetorte, която изглежда много лесна... А кажете ми, с какво мога да напиша върху тортата ЧРД и прочее? В нормален супермаркет продават ли се такива неща?

А за градината ще купя една торба бонбони или нещо сладко от рода, не мисля да правя торта и за там.

Охо, Веси, кога се върна, че съм те изпуснала Wink

Виждам, че за двата ми месеца отсъствие, има няколко нови попълнения в темата. А други пък ги няма.

# 176
Питай "другарките" какво предпочитат или какво се посреЩа с радост от децата. Аz първата година zанесох 2 Лилифее_торти (от онеzи на Др.Йоткер), после обаче подраzбрах, че се радват и на обяд и таzи година zабърках една голяма тава нуделауфлауф и останаха много доволни, най_вече даскалиците Laughing

Аz пък веднъж поръчах торта (zа третия рожден ден), но иzглежда улучих греШния кондитор, и толкова бях раzочарована, че си каzах, че само аz Ще й ги правя в блиzките няколко години. Обаче и аz полzвам готови блатове, не ми се zанимава и с печене, фасонът е важен Laughing

Татяна, ЩеШе да раzкаваШ zа новата ти фитнес_"играчка" (на Wii), действа ли?

# 177
  • UK
Ние сме като женени от твърде много години, не мога да го изгоня обаче, най малкото от финансова гледна точка. Пък и, въпреки че е невероятен дразнител, друго си е да не си сам, а и си имаме и хубавите моменти заедно. А и е страхотен в секса, нали говорихме за мъжете Телци. Simple Smile Сега ще копирам поста от Споделете за вечерята, да стане ясно въпреки какво съм в добро настроение. Simple Smile

Прекарах два часа в кухнята. Два кошмарни часа на отворен прозорец по тениска и без чорапи, в задимената от скарата кухня. От днес скара правя само ако всичко е готово и аз просто сложа кебапчетата, обърна ги и ги сложа в чиния. Но не, аз трябваше да размразявам меса, да режа, да си бучкам пръстите с шишчетата, да правя десетина неща едновременно, както споменах в най големия студ. Да не споменавам как се правят кюфтета без яйце, обясних аз къде е проблема, но ме посрещна такъв нещастен поглед, че какво можех да направя, ръчках там, събирах както можах каймата от скарата, получи се нещо при всички положения с вкус на кюфтета, но в никакъв случай и с вид на такива... Накрая не си чувствах ръцете, очите ми още сълзят, и след като най после си взех душ и се домъкнах до топлата стая, изпратих Стефан да вземе само нещата за ядене (имаме една сгъваема масичка, на която ядем в тази стая, защото реално само тук живеем, и си я разнасяме насам натам) и се кълнях наум повече да не стъпя в тая проклета кухня, от там се чу (естествено че ще се чуе, нали  не очаквате историята да свърши тук) "ТРЯЯСССС" и Стефан съобщи "Никой да не ходи бос в кухнята" и седна да яде. Аз, паникьосана от перспективата да ходя пак там, питам "няма ли да го изчистиш", а той вика "ми, не знам с какво". И айде пак... Накрая, естествено, не ми се ядеше изобщо, как да ми се яде, а ако вчера не съм била болна, утре при всички положения ще съм. Уф.

# 178
Сега е обиден, че му взех стола, за да седна на компютъра, пояснявам, телевизора е срещу леглото, той гледа именно него, но не сяда на леглото, а иска да седи на стола, който е за компютъра. И понеже аз седя на стола, ако можех щях да седна на леглото но няма как, той е сърдит.

Joy Joy Еее ами той гледа да ти вземе стола, че да не чатиш на компютьра... ревнува човека.  hahaha

# 179
  • UK
Хах. Ако беше нещо такова, щеше да е хубаво, но не, той просто е егоист. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт