114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 457
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Мистикова, дай ще ударя едно рамо за тортата.
Купуваш продуктите и по скайпа на живо давам инструкциите.
Или ти я правя и идваш да си я вземеш...

# 181
А и е страхотен в секса, нали говорихме за мъжете Телци. Simple Smile
Вие отдавна вече не сте двойка, той си има нова, но продължавате да се таковате...ъъъ...уважавате оЩе, така ли?
 Joy Ей тва сегаШната младеж е страШна Wink и практична... раzделят се обаче продължават да са zаедно, zа да споделят финасови, жилиЩни и ... прочее нужди Simple Smile. Правилно, криzа е все пак Laughing

# 182
Охо, Веси, кога се върна, че съм те изпуснала Wink

Преди една тема. Laughing
Би ли разкрила новия си адрес?Или е служебна тайна? Wink
Мистик,винаги съм си мислела,че си голяма кулинарка.В паметта ми се е запечатала една торта с плодчета.Много апетитно изглеждаше на снимката. Peace

Зима,на същото мнение съм.Българският Мюзик Айдъл е вятър и мъгла. Sick

Да попитам майките,чиито деца посещават курс по пеене и танци.Плащате ли през ваканциите?
Нашето музикално училище ще е затворено лятото за два месеца.Въпреки това трябва да плащаме пълна такса и двата месеца. newsm78

# 183
Ще питам другарките наистина. При нас нали няма обяд, а в малката броШура пиШе да се zанесе имбис  newsm78  Много тъпо, тя 2седмици след тръгването на ДГ има РД и не мога да видя другите как правят  Whistling

Мисти, цукерШрифт май се каzва, на Швартау в едни малки туби4ки, има ги в нормален (немски) супермаркет  Peace Мисля 4е са 5 цвята в една опаковка.  Ааа, намерих ги, ето http://www.backformen-mieten.ch/images/verkaufsartikel/schwartau … kerstiftevier.JPG

Бибс, дадох отzиви отдавна  Wink Гери беШе питала. Ами да,доволна съм, но в интерес на истината отдавнане съм се ка4ила  Embarassed Първо бях болна, после имах много работа и сега......нямам оправдание.  Embarassed Трябва и аz да продължавам да тренирам. За хора като мен ина4е си е супер  Peace

Ива, мерси zа идеята zа кегелите   bouquet И твоята е овен, а?  Crazy

# 184
Мистик има готова украса и готови букви на латиница във всеки голям супермаркет. Правиш торта, лепиш готови украси както тук и си пееш сърце, свири душа. Иначе може да се напише върху фондан с айсинг например  hahaha . Или с шококувертюр да се израбоотят орнаментите предварително..или..или...
MГМ , брак по френски имате...това, което си описала не може ме впечатли. Все пак ежедневно събирам счупени чаши, попивам половин бутилка безалкохолно, кисело мляко от главата на поне едно дете и пода естествено, понякога дивана и т.н. а моя със дяволско спокойствие ме пита, какво ще готвиш?  Joy

# 185
Мистикова, дай ще ударя едно рамо за тортата.
Купуваш продуктите и по скайпа на живо давам инструкциите.
Или ти я правя и идваш да си я вземеш...

Виждам, че всячески искаш да ме примамиш да дойда в КА, а?  Laughing

Мерси Татянска, мерси Риен, след толкова много инфо, наистина ще се пробвам да направя една торта.

Мале, мнението ми за Мърморана беше тотално преобърнато с този сексуален намек за телците.  Laughing

Аз, кулинарка, Веси? Тази торта с плодовете беше поръчана и си спомням как навремето ти ме пита в скайпа дали съм я правила и аз ти казах, че не. Simple Smile

А пък като казахте Мюзик Айдъл, ми се ще само да споделя, че изгледах едно повторение на ДСДС. Смятам, че тази година кандидатите са такава скръб, въх - недоразумение до недоразумение. Някои са направо страшни визуално...

# 186
# 187
Да попитам майките,чиито деца посещават курс по пеене и танци.Плащате ли през ваканциите?

Да.

# 188
Като сме на тема ДГ да попитам за следобедната закуска .Какво дават на децата ви след като станат от сън?
В нашата детска градина само плодове за съжаление,които не могат да заситят Мики до три-четири часа. Sad Обясниха ми,че това не било закуска,а само "ein kleines Vesper". Rolling Eyes И било нормално да не я засити.Не разрешават да се носи от вкъщи нищо за ядене,отказват и филии да мажат... newsm78

# 189
МГМ, кажи му на тоз да не те нерви, защото във форума има една опитна жена с три брака зад гърба си, която знае рецепта как да го убиеш и да не те хванат Mr. Green
аз съжалявам, че на времето не убих първия си мъж. щяха да ми дадат исвестен брой години, да завърша в панделата няколко висши образования и да спортувам редовно...............сега вече е късно тоз да го убивам.
кюфтета за скара не се правят с яйце, а преди да ги сложиш на нея, може да ги намажеш с олио, за да не лепнат. рецептата е 60 процента свинско и 40 телешко, стърган лук,  счукан, препечен кимион. замесва се с малко вода и се оставя 24 часа в хладилника. и сол естествено.
рецептата я имам от един майстор кебапчия, в софия има една малка кръчма на асен, трафа се казва. там са и кюстаците и кебапчетата трепач.

и кви са тия кюфтета, храна от кутии и супи от торбета няма ли за вас. много здравословно живеете.........

# 190

Ми да. За теб мислех, че си светата дева Мария ( или Луизан, все тая ), която е свръхдозово романтична, наивна и мноооого детска. А ти гледай, палавницата имала секс с екс.  Wink

# 191
Днес на обяд правих кИфтета  Joy ама на фурна   chef  С доматен сос  bowuu  Laughing

# 192
кат рече секс с екс. ние с първия ми мъж пробвахме след петнайсетина години. и двамата умряхме от смях и отидохме да се напием.

# 193
Да бе и моето диване е овен... и то какьв   box

Нашето музикално училище ще е затворено лятото за два месеца.Въпреки това трябва да плащаме пълна такса и двата месеца. newsm78

Да, обичайна практика е. И то не се плащат ваканциите, а часовете за цялата годината се разделят на 12 monatsraten и така на месец излиза по-малко сумата, но затова пьк се плаща всеки месец. Понеже сьм работила в Musikschule и знам  Wink

# 194
Веси, в градината на Бобо осигуряват обяд и плодовете следобед. В раничката слагам кутия с допълнително похапване - сокче, малко кисело млекче за пиене, плод (ябълка, банан, киви на парчета, портокал на парчета) или зеленчук (краставица, морков, бейби доматчета)... задължително геврек или хлебче.
Мистикова, аха.

Общи условия

Активация на акаунт