Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Браво момичета Simple Smile))) Какви цифри само Simple Smile

# 106
  • Пловдив
лелее, уникални сте направо  Party
Айде, дано сте заразни и вие... аз все се навъртам около дъстчето, дано се заразя за 17-то, ама нещо не ще да ме хване  Mr. Green

# 107
Simple Smile

Момичета, аз си отвисях на 25 ниво (може би две седмици вече). Все имам по 1-2 болни. Сега трябва да чакам една лъвица да се оправи след 3 дни. Кой знае кой ще се разболее още! Дайте съвет как да го мина...  Praynig

Трябва да имаш отлични гледачи и озеленители.Слагаш сърца на тримата озеленители , на болницата и на поддръжка и готово  Peace

Кети, всичките ми служители са отлични. На гледачите не им и знам бройката, много са. Но само на директора не са му пълни лентичките със зелено. До петък ще слагам сърца, където казваш, дано не се разболее друго животно.  Hug

# 108
  • София
хахахха Simple Smile)) ех, вчера като се нахвалих, как няма да имам проблеми с 18-то и днес имам само 67 животни продадени....а на меда 126 Simple Smile)) а се надявах да ги мина от раз, наведнъж...явно прекалено нахално Simple Smile)))

А тези нива с по 8000 и 10000 дори нямам идея как ще ги мипа, че аз 2000 ако направя ще е магия някаква....направо не знам....

# 109
  • Варна
аз пък си построих Саваната Party заредих кухнята и магазините и останах с 2000лол Mr. Green
утре е дъждовен ден...съмнява ме да мина 10 новородени, че и посетители няма да има много, поне пари да събера...ама така или иначе нямам какво да правя - ще чакам Whistling

# 110
  • София
ами то май повечето са минали 17-то на лошо време да ти кажа Wink

# 111
  • Варна
да ама аз нямам достатъчно животни - само 190 са общо със гризачите Sad
затова си построих саваната , да купя малко гадинки, че в джунглата много скъпо ooooh!

# 112
Кети, категорично не е вярно това Naughty И нагледно показа Валерия даже. Да, не е необходимо, може и без това да се мине, но зависи колко ти е развит зоопарка и колко ти се чака.
Честито на всички за минатите нива Grinning
Аз пак имам 20 новородени днес...

# 113
Честито, много се радвам за вас  bouquet. Надявам се и аз да имам този късмет като вас да го мина това ниво когато стигна до него Blush.
Аз още не мога да си вдигна репутацията пред WAF днес им дарих 100 000лол и никаква промяна в сектора където е синята линийка. Освен дарения и да си продавам някои от животните какво още трябва да направя   newsm78

# 114
Аз пак имам 20 новородени днес...
Аз 17, ама не са кой знае колко интересни(да се разбира скъпи Laughing )

# 115
Отърквам се. Отърквам се. Отърквам се.

# 116
# 117
Малиии Кетито и Естрела, направо ви завиждам  Blush Оставихте ме сама на тва ниво  Sunglasses но  както само дъжд има при мен не виждам кога ще ме огрее  Rolling Eyes

val твоя снощи бая е бройкал Wink и Чочка ми се оплака в скайпа, че се бил въргалял и в нейната кочинка  Mr. Green
Тоз човек вече явно му е късно, изпуснала съм му юздите и не мога да го озъбтя  ooooh!  Joy

# 118
Хайде Вал ще те чакаме. Аз сега има да събирам, докато направя на 2ро ниво 3те големи клетки. Така, 4е ще те чакам  Hug

# 119
Много е зарибяваща тази игра. Регистрирах се преди малко, обаче нещо зациклих на 5то ниво, не мога да разбера как да си построя клетки за двойка.
Може ли малко помощ...

Общи условия

Активация на акаунт