Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 645
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък още си вися на 33-то ниво. Много трудно събирам пари, всичко харча Mr. Green
Има лу други там?
Останаха ми само влечугите от Саваната и водните животни и влечугите от Джунглата, което всъщност си е бая Tired
Дуци добре дошла в отбора  Hug аз съм от в4ера там. Но преди това съм правила клетките на 2ро ниво. Сега ми остават само 3те големи от джунглата. Но по една груба сметка ми трябват около 800 000 лол , за да ги направя и тях. Не знам кога ще ги събера Simple Smile

# 151
аз специалните направих до де имах Лол, че после щях да се скрънзавя... Simple Smile))

===

Тази сутрин един пеликан реши да ме изнудва за клетка... понеже е петък 13ти, не се заяждах и му е направих:)

Така е... като купуваш пеликани, пеликан получаваш...

а днес като купих няколко вида боа, сигурно и певицата Саша ще дойде... ще трябва да си заключа стаята за озвучаването Simple Smile))

# 152
А ти знаеш ли , че всъщност Саша е той  Joy

# 153
Честито, аз доста си отвисях на нивото с подобряване на клетките Mr. Green Точно за тези големите ми беше трудно да събера накуп парите, все за нещо друго ги харчех.

Иначе днес успях да си вдигна саваната на 4-то ниво, ще чакам да видя сега дали ще има златни рекорди Mr. Green

# 154
  • София
А къде пише колко са в момента клетките Blush
- при озеленителите пише за всяка зона колко клетки имаш......

Минах нивото с  зоомагазина, утре  се готвя за меда, от там спирка подобренията на магазини Simple Smile)) ужас ме хваща от това ниво Simple Smile))

Уоуууу, днес имам 116 обаждания...такова нещо не бях виждала Simple Smile))

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 09:28 от Angel_Dust

# 155
А, благодаря Simple Smile

# 156

Минах нивото с  зоомагазина, утре  се готвя за меда, от там спирка подобренията на магазини Simple Smile)) ужас ме хваща от това ниво Simple Smile))

Уоуууу, днес имам 116 обаждания...такова нещо не бях виждала Simple Smile))
Там май се включват и телефонните кабини,а те са евтинки.

# 157
  • София
включват се...те вече са ми на трето ниво....
но съм решила да подобрявам ресторанта, понеже ми е най-печеливш...а той не е евтин......

последно всъщност колко магазина на кое нива трябва да подобря.....

# 158
В случая кабините и ресторанта на четвърто.
и два паркинга на второ

# 159
  • София
мда...2 е добре...че в условието май 5 пишеше Simple Smile)))

значи остава ми 1 паркинг да подобря на второ, кабини от 3-то  на 4-то, които ще станат лесно и ресторанта, където ще е голямото бъхтене от първо на четвърто......
да видим, колко време ще ми трябва за начинанието Simple Smile))

# 160
За какво служи наблюдателната кула в Саваната?

# 161
  • София
за нищо.... за каквото и зоните за отдих, още една екстара която може да ти докара малко повече посетители..... част от обстановката просто...

# 162
Някакви пари дават ли посетителите за нея?

Няма да се регистрирам още веднъж. Просто имам предостатъчно акаунти  Laughing
Няма да се рея в Облаците.

# 163
  • София
нищо не дават...седи си там като паметник Simple Smile))

# 164
  • Пловдив
добро утро, може ли пак прогнозата за София  Blush

Общи условия

Активация на акаунт