Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 646
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Пак ви изтървах следите ooooh!

Аз още си седя на нивото с 8000 посетителя. Днес за малко да го мина, но не успях. За сметка на това се задават още три поредни слънчеви дни, та се надявам скоро да мина напред.

# 256
Какво с 10-те дни реклама?
При мен нищо ново.
Запънала съм се да построя втора зона и кътам всяка стотинка. Затова и подаръкът 2 животни си стои неупотребен.
Обаче в зоопарка на голямата щерка не щат да се раждат ангорски зайци. Вече 2 седмици. Че и мъжки от ооще 2 вида измряха и не щат да се раждат. Какво да ги правя?

# 257
Момичета, минах днес 25 ниво и се забих на 29. Помагайте, как да привлека повече посетители.  Praynig

Знаток, с първокласна храна ли ги храниш? Да не са много на едно място? Подобри си клетката.  Simple Smile

# 258
И аз си имам зоопаркче  Simple Smile.
Стигнах до 7- мо ниво и сега ще си чакам 2000 посетителя  Simple Smile.

Ще може ли и моя зоопарк да го сложите отпред  Embarassed

Досега цъках на всички линкове, та ще ви се е увеличила разходката с лодка  Simple Smile.

Ако имам питанки по натам, ще пиша и ще се допитвам до по напредналите   bouquet

# 259
  • София
Добре дошла Simple Smile))
За твоят зоопарк - ще може, но трябва да дадеш линкче, по добре към 40-та страница, защото общо взето тогава ще  бъде направена нова тема, в която ще можеш да  бъдеш включена(защото постовете могат да се редактират до 24 часа от пускането им, т.е. първият с линковете отдавна не може Wink).

За разходката - много мило, но  на ден ти отчита само по 1 цъкане от IP, най-добре го изразходвай да си цъкнеш на собственото си зоо..... от там насетне и на 100 зоопарка да цъкнеш не отчита Wink

Успех си играта Simple Smile))

# 260
Днес си мислех, че ще мина нивото с клетките на 2ро ниво ама нъц  Mr. Green Всички клетки са ми на 2ро, ама съм забравила тези в специалните зони  Mr. Green Погледнах и тези на Мондо звездите и те са на 1во, ама няма опция да все вдигнат на 2ро.
Моля тези, който са го минали да кажат, ако вдигна специалните зони ще ми го от4ете ли или трябва да вдигна и тези на мондо звездите и от къде?

# 261
  • Пловдив
на звездите няма как да им вдигнеш клетките  Rolling Eyes пък и то какво ли повече от това да правят... сега се разбиват да ни правят събития  hahaha Joy

В софия времето е:
Сряда и четвъртък - слънчев
Петък - дъждовен
Събота - ясен
Неделя - слънчев

Hug

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 09:06 от unchita

# 262
  • Варна
аз тъй като гледам ще родя преди животните си  Joy няма и няма....230 са вече - днес имам 4 нови и 4 умрели  Tired

# 263
  • Пловдив
аз днес имам 3 новородени... с 142 животни  newsm78 не се оплаквам, при положение, че сега се занимавам да събирам пари, а не да ги гърча да раждат   Mr. Green

# 264
Минах го  newsm44 newsm44 newsm44
Дъждовен,летен ден с 244 зверчета.Имах точно 10 новородени,5 от фермата и пет от джунглата,ама веднага ги продадох,без да погледна какви са.Сърцата ми бяха на паркинга,изобщо никога не съм ги слагала на друго място  Mr. Green

# 265

Моля тези, който са го минали да кажат, ако вдигна специалните зони ще ми го от4ете ли или трябва да вдигна и тези на мондо звездите и от къде?

Да, специалните зони трябва да вдигнеш, мондо звездите не можеш да ги ъпгрейднеш.

Моите не щат да раждат, днес 22 Tired А се заринах с животни, направо не ми се мисли колко пари ще трябва да заминат за храната им.

# 266
  • София
Днес си мислех, че ще мина нивото с клетките на 2ро ниво ама нъц  Mr. Green Всички клетки са ми на 2ро, ама съм забравила тези в специалните зони  Mr. Green Погледнах и тези на Мондо звездите и те са на 1во, ама няма опция да все вдигнат на 2ро.

ESTRELA Стига си ме стресирала с нова информация бе  Mr. Green Тъкмо мисля, че съм близо и ти ново нещо за ъпгрейд намилаш  Joy

Аз си намерих и 8-ма добра касиерка. Много съм доволна Peace
Обаче си мисля , че ми трябват още пазачи и поддръжка  Sad а мразяяяяя да ги наемаммм Twisted Evil
Вие по колко гледачи, поддръжка и охрана имате -на колко животни
Аз имам 630 животни и по 15 служители от всички newsm78

# 267
  • Варна
ами на 240 животни имам
2 касиерки  Confused скоро трябва да оправям касата май
6 охрана
5 гледачи  вероятно затова ми боледуват напоследък  Sad
9 поддръжка
по принцип идеята ми е да ги докарам до 10 от бройка, ама не мога да намеря зелени  Rolling Eyes

# 268

ESTRELA Стига си ме стресирала с нова информация бе  Mr. Green Тъкмо мисля, че съм близо и ти ново нещо за ъпгрейд намилаш  Joy

Аз си намерих и 8-ма добра касиерка. Много съм доволна Peace
Обаче си мисля , че ми трябват още пазачи и поддръжка  Sad а мразяяяяя да ги наемаммм Twisted Evil
Вие по колко гледачи, поддръжка и охрана имате -на колко животни
Аз имам 630 животни и по 15 служители от всички newsm78

Кети и аз се стресирах. днес търках ръце, че го минавам и хоп - няма отметка. Поглеждам 3те зони и гледам клетките на ниво 1. Но лоловете ми стигнаха само за 1 клетка, 4е те са по 38 000. Да се надявам, 4е утре ще го мина.

# 269
Добре дошла Simple Smile))
За твоят зоопарк - ще може, но трябва да дадеш линкче, по добре към 40-та страница, защото общо взето тогава ще  бъде направена нова тема, в която ще можеш да  бъдеш включена(защото постовете могат да се редактират до 24 часа от пускането им, т.е. първият с линковете отдавна не може Wink).

За разходката - много мило, но  на ден ти отчита само по 1 цъкане от IP, най-добре го изразходвай да си цъкнеш на собственото си зоо..... от там насетне и на 100 зоопарка да цъкнеш не отчита Wink

Успех си играта Simple Smile))

Много ти благодаря   bouquet.
А за линкчето съвсем съм забравила, ама щом сега не може ще го сложа накрая Simple Smile.
Това за разходката с лодка не го знаех, аз си мислех че може да се цъка само веднъж, на един зоопарк  newsm78.
Ехх жалко, а аз вчера цъках като луда  Laughing

Мерси, успех на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт