Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 646
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • sofia
1000 000 на WAf или купи по-евтини животни.
Тъйкато парен каша духа, да ти кажа -  този подарък се активира 2 пъти. За всяко животно.
Иначе получаваш 1 безплатно.
Не можеш да дезактивираш подаръка. Ще ти стоят като "безплатни" всички, които можеш да купиш.

Ясно че този подарък се активира 2 пъти. Интересуваше ме дали сега като съм го отворила и няма да е активен само днес. Щото някои животни ми ги пише - безплатно - но няма как да ги купя защото WAF не дава.

# 376
Уфф, почнах да подобрявам клетките, уж и преди го правех, ама то много клетки! ooooh!
Трябват ми още бая парички, за да го мина това ниво, но малко ще се спра, като събера тогава. Crossing Arms

# 377
Кифла и Чочка, добре дошли в моя отбор  Mr. Green Hug И аз съм там. Продавах на черния  няколко изчезващи, но последния път ме заловиха и линията ми е лилава. Ама все се изкушавам да подобрявам клетки, зони и все не мога да събера 1 млн за дарението, което трябва да направя, за да ми оправят репутаацията  Mr. Green

# 378
  • София
Да, само  че на Кифла  си й е синичка линийката.... тогава какво???

# 379
Както ти е известно, някои животни живеят в симбиоза с други видове.
Представи си, че едно диво животно реши да се настани при друго, с което иска да живее в хармония!
Информация относно животното: Жълтоклюн скорец, пол женски.
То се настани в следната клетка: Бозайници от Саваната 8!/там имам зебри/

Crazy обичам пернати сами да идват в зоопарка Но откъде да си взема мъжки  newsm78

7 умрели и 3 новородени.мъжки и женски щраус  Mr. Green и гълъб

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 08:29 от DZ

# 380
Да ви се похваля и аз станах премиум играч от вчера! При мен нещата започнаха много да се влошават след като ме напуснаха фейте, но вчера след като си ги върнах започнаха с подаръци.  Crazy Сега продължавам да си събирам парички за втора зона. От тоя форум не сте ли си напраили група в играта?     Ако имате такава ще се радвам да ме приемете в нея. Благодаря на всички тук за съветите в играта!  Hug

# 381
WAF реши да те окуражи в усилията, които полагаш за защита на животните и реши да ти даде едно животно, за да подпомогне опазването на вида. Среща в клетка по твой избор. Избери животното, което искаш да притежаваш и то ще ти бъде подарено от WAF.
И така аз се сдобих с мъжки слон Flutter

# 382
На мен трябва да ми се родят амазонски ламантин и бял носорог, имам по 3 двойки и от двете, но нещо се скръндзя да купя повече Crossing Arms Май предпочитам докато ги чакам да си ъпргейдна последните неща, които ми остават.

# 383
На мен само евтините животни са ми пълни двойки. Иначе все нещо нямам Crazy
Слоновете примерно са ми два мъжки и три женски. Обаче стария мъжки скоро ще умре, дано поне новия скоро се окопити, че е на ново място и да почне да се плоди hahaha

# 384
Оф , пък на мен Алекс Петков и прасето ми овършали зоото и днес съм с кофти приходи ... не ме подмина значи ...
Поне успях да понакупя малко животинки, че са ми много малко за моето ниво.

# 385
Много ми се иска да видя прогноза за времето от край до край със слънчеви и ясни дни, стига вече дъжд. Тия в Дъблин как не подгизнаха не знам? Втора Венеция ooooh!

# 386
Както ти е известно, някои животни живеят в симбиоза с други видове.
Представи си, че едно диво животно реши да се настани при друго, с което иска да живее в хармония!
Информация относно животното: Жълтоклюн скорец, пол женски.
То се настани в следната клетка: Бозайници от Саваната 8!/там имам зебри/

Crazy обичам пернати сами да идват в зоопарка Но откъде да си взема мъжки  newsm78

7 умрели и 3 новородени.мъжки и женски щраус  Mr. Green и гълъб
и при мен тъй,само че моя Жълтоклюн скорец е мъжки и също се е настанил при зебрите. Дидке,да вземем да ги запознаем,а? Laughing
Иначе това 17-то вече почва много да ме нерви.Нищо интересно не се случва Crossing Arms  

# 387
Чочка ако си премиум можеш да го преместиш при някой женски и така да се плодят. Аз днес имам 25 новородени, от тях 4 скореца. Освен това и фейте ми донесоха още 2 женски подарък.
Да, само  че на Кифла  си й е синичка линийката.... тогава какво???
Е те явно са с по малки от мойте прегрешения  Mr. Green Аз няма да се размина с 1 млн. Ама нещо не мога да го събера, 4е все се изкушавам да подобрявам това и онова. Но забелязах, че въпреки лилавата линия единствените животни, който не мога да купувам са тези по 1 мондоз. До всички останали ме допуска без проблем.  Mr. Green

# 388
  • Sofia
Е, как бе аз мондозките животни си ги купих без грам репутация.

# 389
  • София
ихаааа, днес имам 17 новородени, 9 умрели...имам и новородено хипопотамче, но ми е миличко и си го прибрах в клетката...сложих им сърца, дано му родят братче....

Общи условия

Активация на акаунт