Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 646
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Забравих да кажа, че и реклама пуснах както си му е реда - какво не правя като хората  Rolling Eyes
Опитах се да кача прогнозата за времето за топъл климат ама нещо не ми се отдаде - утре ще е ясно времето  Whistling

# 466
  • София
то климата не е важен, а града....
но аз друго си мисля, в топлия клипат слъчевото, горещо време е мор.....
може би трябва да изчакаш някой по- не знам и аз как ти се водят дните...например ясен.....
до сега забелязала ли си в кои дни като  прогноза имаш повече посетители без реклами и т.н.....
иначе - това е - сърца на паркингите, радио реклама, 1 лол билет....
а сърцата не си ги хаби за това да ти раждат животните...те си раждат и без друго...пък на 13 ниво не гониш и новородени...

# 467
и на мен не ми се раждат животни.намалила съм билетите на 0,5 лол, с надеждата да дойдат повече посетители.явно ще трябва да продавам сладолед и от него да натрупам  още 50000лол, че да си построя миниколодрума. та това е мисия невъзможна #Cussing outтова със сладоледа беше голяма грешка,но чак сега я отчитам.по-добре да си бях направила ресторант newsm78

# 468
  • Варна
В Никозия ми е зоопарка -  то май до сега не съм имала лошо време или дъжд Rolling Eyes И посетителите не съм забелязала кога са повече, ама сега ще наблюдавам, че от доста време съм все на това ниво (или на мен ми се стори много  Mr. Green)

# 469
Само на мен ли ми е забранено да си държа линк към зоото в подписа?
Егати.

# 470
Избрах си гледача,защото имаше най-дълга зелена линия, обучих си го с подаръка от лодките с най-скъпото обучение, и какво? На следващия ден 3 болни животни, защото се наранили на оградата или нещо подобно Close. Ами той необучен по-добра работа вършеше.

# 471
  • София
хиххихихи, то за огражденията май поддръжката се грижат, не гледачите Wink

# 472
ESTRELA, разгледах зоопарка ти   bouquet невероятен е. чак ме хваща срам, като гледам моя. от колко време играеш?

# 473
хиххихихи, то за огражденията май поддръжката се грижат, не гледачите Wink

Искаш да кажеш, че те от завист, че не съм обучила тях са го направили Mr. Green

# 474
  • Варна
 Joy сега си представих как поддръжката от яд че не са ги пратили на семинар обикалят по клетките и сипват цианкалии в хранилките Joy или коват ръждиви пирони по клетките , за да може животните да си правят инфектирани рани  Joy Joy Joy и после гледачите да го отнесат  Twisted Evil

# 475
ESTRELA, разгледах зоопарка ти   bouquet невероятен е. чак ме хваща срам, като гледам моя. от колко време играеш?
Благодаря ти  Hug Ами 3-4 месеца, ама имам вкарани и мондози над 30  Embarassed

# 476
За много новородени ще похваля белия носорог- от една двойка имам вече 4 новородени, а живота им не е стигнал до средата още.
Иначе си вися вече 10 дни на нивото, за което трябва да нямаш болно в лечебницата. Днес пак имам един кветцал болен, та се надявам утре вече да го мина най-после.

# 477
аз играя от 7дни, но май ще трябва да си купя мондози.още не мога да се прежаля за някой друг sms.на едното ми рамо е кацнало дяволчето и казва купувай ,а на другото е ангелчето и ме спира Thinking Joy Joy

# 478
  • Пловдив
и на мен не ми се раждат животни.намалила съм билетите на 0,5 лол, с надеждата да дойдат повече посетители.явно ще трябва да продавам сладолед и от него да натрупам  още 50000лол, че да си построя миниколодрума. та това е мисия невъзможна #Cussing outтова със сладоледа беше голяма грешка,но чак сега я отчитам.по-добре да си бях направила ресторант newsm78

мен ако питаш да си беше направила миниколодрум  hahaha  Joy

# 479
да си бях,но аз бързам като муле пред майка си #2gunfire още на 7мо ниво ми бяха останали лол и аз нали и в живота съм така(не мога да търпя пари в себе си,а гледам да ги изхарча Embarassed),ги жулнах за сладолед.сега се ядосвам,но е късно ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт