Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 27 460
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ехххх, аз ако знаех тайната сега нямаше да съм пак с 19,41 Simple Smile))) Пак мондо късмета явно играе и там....

А за кралствата - до колкото разбрах са тези, които са се регнали през линка на разходката...... аз имам 2-ма на второ ниво...келепира не знам къв е, има стена - може да си пишете нещо там, като на групите....явно нещо ще се печели...но какво - ни нам.....

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 19:05 от Angel_Dust

# 571
И аз продълавам да вися на 17-то ниво Whistling
95 двойки животни -5 новородени и 5 умрели Crazy а и 6 болни Rolling Eyes

# 572
А бе,тия гъски имат ли новородени? newsm78
Аз не се сещам да съм имала такова...

# 573
  • София
беее...имат си те...ам не са от най-плодовитите Simple Smile))

# 574
беее...имат си те...ам не са от най-плодовитите Simple Smile))
Ясно!Ето защо,дори не знаех,че имат малки! hahaha

# 575
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А бе,тия гъски имат ли новородени? newsm78
Аз не се сещам да съм имала такова...

Мдааа и аз си задавам от доста време същия въпрос, но за разните му зайци.. не помня да ми се е родило ни едно в която  да е ферма!!!Що ги гледам тогава за бройка и разнообразие май само!?!

# 576
Днес имам 8 новородени Laughing големи скръндзи бе да се бяха напънали още малко Crazy
Дойде 3-ти жълтоклюн скорес и пак женски Tired

# 577
Получих бонус от WAF за зареждане на кухнята 5ниво.
Капацитета и е 150000 и свободното място 113515.
в момента количеството храна
1 - 4273
2 - 19241
3 - 4492
4 - 3806
5 - 4673
------
36485

Проблема е, че ми дава да дозакупя само 70228 вместо въпросните 113515...
Не схващам защо?

===

П.с. Проблема оправен от монди. Леко гаф с играта е имало Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:17 от Гибелино

# 578
И аз да се похваля Simple Smile Снощи мислех един търг за загубен за двойка сови. Легнах си към 00:30 ч. и последно си нагласих тогава търга. Ставам сутринта и мислех, 4е някой ме е надцакал Simple Smile обаче не, оказа се, че съм го спечелила. Търга свършваше в 3:00  newsm44 мНого се зарадвах. Сега ми трябва двойка гривяк и от Минифермата имам всички животинки Simple Smile

# 579
  • София
Да питам отново нещо..за 7 облака.Точките за приятелство как се дават.На мен ми дава само за красота и превъзходство. newsm78

# 580
  • София
никой не знае за какво точно се дават точки..... имаше разни предположения в техният форум...но...само предположения.....

# 581
  • София
мерси  newsm78 бях решила ,че само аз не го схващам това!

# 582
Да питам отново нещо..за 7 облака.Точките за приятелство как се дават.На мен ми дава само за красота и превъзходство. newsm78
За приятелство се дават точки когато някой купува мондози  Peace поне аз така забелязах, тъй като има две зоота и в едното купувам от време на време мондози, а в другия ми дава точки за приятелство. Печели се от време на време чрез тия облаци, но не е задоволително  Confused

# 583
  • Варна
аз още вися на това 17 ниво  Confused Убиха се да ми дават бронзови медали, ма нещат да се отпуснат и с един сребърен да му се невиди Sad
Добрата новина е, че прасенцето Едмънд се настани при мен - да видим къв ще ми е келипирът  Wink А пък тая пуста репутация неще да се покачи и това е - продадах им досега де що имам новородено, ама чертичката не мърда  Rolling Eyes И освен сервал от хищтниците, нищо друго не ми дава да купя  Cry

# 584
  • София
Сега се зачетох за точките....

Цитат
Доколкото аз разбрах - за страст се печелят точки, когато регистрираните играчи от твоя линк минават нивата, за всяко ниво - точка.Силата е,когато пращат смс-и, а превъзходството, когато получаваш медали.Приятелството си мислех, че е новите играчи, които се регистрират, но мисля, че се бъркам. Simple Smile
Цитат
Красота е за ново регистрираните играчи. В това съм напълно сигурна.
Цитат
приятелство - Когато някой от регистрираните от твоя линк си купи мондоз.

Малко си противоречат Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт