Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 27 461
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
т.е. може и да ми се размине ли Simple Smile

# 556
Веднага, да.
А аз от няколко дни затъвам ли затъвам. Пускам по един смс, че трагедия иначе, няма пари за храна. Или пък трябва да ми намалеят значително животните. Умират ми пповече, отколкото ми се раждат. Нивото няма да го споменавам, цикля от 100 години тука.
Времето е отврат, баси зимата гнусна, по 1 слънчев ден за 6 дни #2gunfire

# 557
Съобщението ,че си хванат за черния пазар,пристига веднага.Аз 2-рия път като ме хванаха,още преди да отворя новината разбрах,че е станал гафът Mr. Green Иначе моята линия я намирам за същата и същия цвят.Не намирам разлика да е станала лилава или нещо друго да се е променило по нея. Rolling Eyes Възможно ли е да се размина и без 1 000 000 ЛОЛ? Flutter

# 558
Съобщението ,че си хванат за черния пазар,пристига веднага.Аз 2-рия път като ме хванаха,още преди да отворя новината разбрах,че е станал гафът Mr. Green Иначе моята линия я намирам за същата и същия цвят.Не намирам разлика да е станала лилава или нещо друго да се е променило по нея. Rolling Eyes Възможно ли е да се размина и без 1 000 000 ЛОЛ? Flutter
Чочка щом не си с лилава, значи си се отървала от 1млн.  Hug

# 559
Waf са ме хващали точно 5 пъти, все за редни животни. Първия път ме хванаха като купих един кветцал от черния пазар, след това продадох едно лъвче и пак ме хванаха. След това ми се родиха две късоухи лисици, а мен много ме е яд на тях, че са все болни и не мога да мина нивото, и ги продадох директно. Досега линийката ми не е полилавала, но засега смятам да престана да продавам на черния пазар, че репутацията много ни намаля, да се пооправи малко, че като нищо ще полилавее.

# 560
Waf са ме хващали точно 5 пъти, все за редни животни. Първия път ме хванаха като купих един кветцал от черния пазар, след това продадох едно лъвче и пак ме хванаха. След това ми се родиха две късоухи лисици, а мен много ме е яд на тях, че са все болни и не мога да мина нивото, и ги продадох директно. Досега линийката ми не е полилавала, но засега смятам да престана да продавам на черния пазар, че репутацията много ни намаля, да се пооправи малко, че като нищо ще полилавее.
Моята полилавя, защото продадох няколко новородени на тези по 1 мондоз.

# 561
  • София
 newsm44 имам си 2 мондозчета от охлитата, на първи още 2 от ПП newsm44

Радост голяма - като ги обменя ще си  подобря ресторанта , че 250000 никога няма да събера иначе Simple Smile)) особено както печеля по 30000 на ден и ми умират по 14 животни Simple Smile))

# 562

Радост голяма - като ги обменя ще си  подобря ресторанта , че 250000 никога няма да събера иначе Simple Smile)) особено както печеля по 30000 на ден и ми умират по 14 животни Simple Smile))
Браво  Hug  bouquet Аз там само мога да си ме4тая още  Mr. Green

# 563
  • София
Ооо за охлитата това ми е първата мондоз награда изобщо....и пак ми паднаха точките, надали скоро пак ще спечеля....но все пак  си е голям успех за мен  също Simple Smile))) за това и съм толкова хепи....
а странно че от кралства и облаци нищо не печеля, явно играят само старите регнали се през мен, щом само на ПП имам печалбички Wink
а в другото зоо ми се размина за черният пазар Simple Smile)))

# 564
  • София
Да ви питам,че гледам сте напреднали в играта.За 7-те облака.Автоматично ли те включват в това състезание или не.Днес приключи едно такова и ми дадоха 1000лол.Но сега виждам ,че ме няма в новото което започва от днес?

# 565
  • София
автоматично те включва, според постиженията на регналите се през линка ти....
ако те не играят илли няма нищо ново в зоото им няма да печелиш...ако минават нива, имат разни нови сгради, медали  и не знам какво си там още - ще те включи и евентуално ще печелиш....

# 566
  • София
Мерси за бързия отговор.   bouquet

# 567
Момичета,днес 7 новородени! Mr. Green
Нищо,де!Пак съм доволна,като се има предвид,че имам малко над 100 животни(като изключим зайците и гризачите) засега Simple Smile

# 568
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Бързо на лични да кажеш как го постигна!!!!!

Още нещо, на милото в единия акаунт изневеделица преди седмица изникна едно съобщение, че имам някакви 500 лол от облаците.. Това обаче е акаунт, който никъде не е излизъл, освен от вкъщи, няма подписи  ит.н..... Сега там като вляза на игрите имам моето кралство и разни работи.. вероятно някакви точки и някакво кралство имам в зависимост от това този, който се е регнал.. някой друг има ли такова царство?
Какво мога да намажа от там!

# 569
  • Варна
какво е туй кралство? аз защо не съм разбрала пак newsm78
при мен нищо ново...вися си кат сопол на 17 още Tired 276 животни имам...
днес 3 новородени, и ги продадох на WAF щото точно от тях имам достатъчно вече Rolling Eyes
и 6 умрели гризачи , ще взема да ги намаля малко че са ми по 5 и не са особено щастливи, освен това не ми вършат никаква работа, в зоомагазина имам достатъчно Rolling Eyes
и женския Кветцал пак виси в болницата... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт