Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 27 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Да, усетих се, ама малко късно.  Laughing

# 601
Цитат
Ранна утрин, звънтене на камбани...
Тази сутрин в зоопарка ти се случва нещо странно...
Изглежда че феите са работили още от изгрев слънце, за да подготвят малка изненада както само те умеят!
Потърси в картата на зоопарка си подаръка, който ще те направи изключително щастлив Wink
а сега де.... някой меркал ли е това съобщение??? що не виждам нищо необичайно ...

# 602
  • Варна
Гибелино и аз го имам
Цитат
01.04.2009
Изглежда че феите са работили още от изгрев слънце, за да подготвят малка изненада както само те умеят!
Потърси в картата на зоопарка си подаръка, който ще те направи изключително щастлив Wink

на първоаприлска шега ми прилича тая работа  Crossing Arms никак не ми е смешно ,защото беше дъждовно и имам само 7000 приход Sad
снощи сложих две сърца на Оцелотите , днес 3 от 4 са болни  #2gunfire повече няма да слагам сърца по клетките ПЪК Crossing Arms
айде стискайте палци,отивам да подавам документи за градина ooooh!

# 603
  • Варна, а по празниците в Ямбол
 01.04.2009

.. и аз със същото съобщение и аз си мисля, че е първоаприлска.... Не стига ами при слънчев ден имам 324 посетителя при 1300 вчера при дъжд... отивам да търся! Mr. Green

# 604
  • Sofia
Не е шега, събудете се и търсете.  Mr. Green
Ето я моята награда:

Хайде ваш ред е.  Laughing

# 605
Валерия, дай ни някакъв жокер къде да търсим! Praynig

# 606
  • Sofia
Моя беше в минифермата, малък е, едвам го нацелих, почти се бях отказала в един момент, но вие дерзайте, има смисъл, интересно ми е другите награди какви са, може би нещо в същия дух.

# 607
Нищо не намирам, по късно ще го търся, не виждам нищо различно или необичайно.

# 608
А как изглежда, като подарък ли е, яйце ли, нещо друго ли? Зверя се и нищо не мога да видя, много ми е шарено всичко.

# 609
Много дребно яйце, ама много дребно.
4 безплатно поръчки на храна ми даде на мен  Simple Smile

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе спя ощееееее!

Купих 1000 и кусур храна за водни животни, а нямам нито едно, ех че съм патка....

А се смях на мацката дет си купила безплатно животно патка. На ми се сега. Каква голяма бяла птица съм...

# 610
  • Sofia
Да допълня, ама наистина много дребно.  Mr. Green

# 611
  • София
Намерих го!!! Наистина е дребно Simple Smile
имам подарък 40 000 лол
 Sunglasses

# 612
  • Sofia
Вашите къде бяха?  Grinning

# 613
  • София
моя беше в минифермата, близо до ограждението за гризачи

# 614
И аз го намерих! Много е дребничко, имам подарък 15% повече новородени! Мерси за подсказките!

Общи условия

Активация на акаунт