Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 644
  • 729
  •   1
Отговори
# 615

Имаше яйце и в двете ми зони, чукнах върху тва в джунглата.

# 616
и аз го намерих след половин час пулене в монитора  hahaha Наградата ми е 100% продажжби от магазините във продължение на една седмица

# 617
И аз си го намерих яйцето , подаръка ми е същия като на Валерия , но е от синьото яйце  Mr. Green

# 618
  • София
В два от акаунтите спечелих безплатен магазин  Flutter
в третия - 'само" 40000 Лол  bowuu

# 619
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Егати точицата:  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling Whistling Whistling
1. Безплатен магазин в първи акаунт, на милото - червено яйце.. ще дописвам!!
2. За всяко закупено много разпространено животно получаваш второ такова - синя кутия!... отивам да пробвам Whistling.. Еее купих си Дик дик на кирк, ама не ми даде второ, не е ли разпространено.... къде да го търся? newsm78Кои са разпространените?
3. 40 000 - жълто яйце

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 09:08 от katyadjin

# 620
Ее, благодаря ви много, открих го Hug
В гората на минифермата, получих 100 % повече продажби в магазините bowuu

# 621
Ама какъв цвят е тази точица/яйце/ че нищо не намирам - нещо подобно на хората ли е или по малко от тях дори?

# 622
А при мен  в единият акаунт ми се падна 1+1 животни - но като купя едно - няма второ  newsm78 нито в родилното, нито в клетката. Някой има ли го този проблем  newsm78

# 623
  • sofia
Абе хора какъв цвят е това яйце, че се пуля от половин час и нищо не виждам  newsm78

# 624
При мен беше дребна жълта точка при Специалната зона на Амазонската джунгла!  Peace От червеното яйце спечелих 8 безплатни сърца на ден за една седмица!  Wink

Да търся ли второ?  Mr. Green

# 625
аз го намерих - моето беше - жълтеникаво едно такова - а наградата ми е 4 безплатни подобрения на сгради

# 626
в едното зоо мога да построя магазин безплатно newsm44. отивам да търся в другия акаунт.

# 627
Аз спечелих 4 безплатни подобрения на сгради, това добре или зле е като награда. И кои сгради е добре да подобря? Всичко ми е на първо ниво, имам само две клетки на второ ниво.

# 628
Аз защо не мога да го намеря това петънце. От 20 мин се пуля в монитора #Cussing out

# 629
построих си зоомагазин,но ми дава недостатъчна наличност.какво трябва да направя?

Общи условия

Активация на акаунт