Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
на втория акаунт имам 1+1 разпространено животно.купих си кон,но не ми даде втори.при вас как е?и много моля някой да ми каже какво да правя с тази недостатъчна наличност в зоомагазина!трябва да чакам животните да родят ли newsm78

# 646
  • Пловдив
нещо много тлъсти ми се виждат подаръците, за да са истина - и аз съм с 1+1, ама ме е страх да се пробвам... пък и имам само 2000лол  hahaha

някой вчера каза, че е имало бъг при храната  newsm78 днес храна ли му се падна от яйцето  Thinking - видях, Гибелино беше - какво ти се падна  Grinning

На другия акаунт с влизането ме посрещна съобщение за мондоси нещо, разни промоции, после отидох да си търся яйцето, беше ми на същото място като в първия, ама ме препрати към озеленителя на минифермата, натиснах после пак начало, ама беше изчезнало  newsm78 разминах се с подарък май

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:31 от unchita

# 647
  • София
И аз намерих  Mr. Green Мога да подобря 4 сгради  #Crazy Точно това ми трябваше.

И на мен ми се падна това....подобрих ресторанта на 4 и минах нивото, иначе другите ми бяха на първо - вдигнах с по 1 ниво лечебницата и кухнята и си купих сладоледа(обърках се мислех, че е само за подобрение, а то ми взе 4-тото за покупка.) Simple Smile ама съм доволна....останаха ми мондозите, с които си подобрих фермата на второ ниво, купих си водните животни и вътре сложих малко рибки....купих си и напитките.....и останах с 1 мондоз и 600 лол...чудя се да обменя ли мондоза, че днес ми дава 90000 за него или да го пазя до май за  феите.....ноо мн продуктивен ден.....
Сега чакам да нямам ни едно болно, че д мина и 25-то ниво Simple Smile
Ама най-странното, че след толкова подобрения, цената на билета не ми дава да  вдигна...седи си на 14 лол.....
А да и продавачите на сладоледа и напитките от раз са мн добри Simple Smile

А в малкото ми зоо ми се паднаха + 50% посетители 1 седмица...пак не се оплаквам Simple Smile

# 648
  • Варна
голямо дзверене му ударих докът си намеря подаръка - 15% повече шансове за малки при всички животни. Можеше и по-добре да е  Rolling Eyes ама да не ставам алчна - колкот толкоз.
Обаче имам проблем - в клатката на зайците са ми нещастни животните, защото били много под един покрив. Обаче как да ги поразделя  newsm78 Клетката е на 2 ниво и не ми дава да я подобрявам (явно всички клетки в минифермата трябва да станат на 2ро, за да мога да подобрявам нагоре  Thinking) Та аджеба как да ги оправя тия зайци  Praynig

# 649
  • Пловдив
ха, то се местело - първо го видях вляво, в храстите, после нали ви казах, че изчезна, после се появи бяло при гризачите, ама и там не го нацелих, та се появи пак при храстите зелено - безплатен магазин  Party

# 650
  • София
чакаш да измрат - няма какво друго.

# 651
  • Пловдив
Момичета, на мен ми пусна още едно яйце и на двата акаунта  Party

# 652
  • София
това вече е първоаприлска шега - нали Simple Smile

# 653
това вече е първоаприлска шега - нали Simple Smile
Гаранция Mr. Green

# 654
  • Пловдив
 Mr. Green без бой си признавам  Mr. Green  smile3501

# 655
1 безплатен магазин - Гарганела има ресторант  Laughing
2 50% повече посетители  Tired от 200 ще станат 300
3 за цяла седмица 1+1 много разпространени животни  Laughing

Второто животно е в РОДИЛНОТО
току-що пробвах с 1 кокошчица

# 656
 Sad при мен още няма второ животно.купих си още един кон и пак нищо.

# 657
Sad при мен още няма второ животно.купих си още един кон и пак нищо.

и при мен няма.купих едно магаре и няма друго. Shocked

# 658
  • София
Благодарение на вас си намерих порадъка - 50% повече посещения.Мерси!  bouquet

# 659
  • sofia
Аз отворих безплатна храна и заредих кухнята на max  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт