Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 773
  • 462
  •   1
Отговори
# 225
Абе,че поколението е изродено вярно е. Че ценностите ги няма вярно е. Че има много агресия вярно е.

Но ако има законие и справедливост няма да е така.Да обесят двама убийци такива на площада да видим тогава кой ще посмее а????? Thinking

# 226
  • Linz
Смъртното наказание може би ще всява известен страх. Но в състояние на афект човек не мисли много за последствията... Друго е, което ни липсва.

# 227
  • София
 AGAPH

Много възпитателно - публична екзекуция! Усещам как ти капе мед на сърцето като си го представиш. Дали теб да не те направим палач и да им наденеш въжето на главите, пък после и столчето да ритнеш! Thinking

# 228
Тук се питаме защо децата ни са такива - зли, злобни, адски жестоки, ами защото в държавата ни ...

ех, как лесно се живее, щом държавата е виновна за всичко.

# 229
Andariel,с удоволствие ще ритна столчето на някой , който е убил невинно дете,защо не????

Вие къде търсите вината? Убийците не са виновни нито държавата е ? Тогава кой  е???? Аз ли??? newsm78

Как да не е виновна държавата? Като след една година тоя изверг ще е пак сред нас? И има още хиляди,които са сред нас включително и в парламента!!!Що за глупости...

# 230
AGAPH аз мисля, че ти вече взе да циклиш. До степен да не четеш какво се пише, репликира... успокой се малко.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=674815

# 231
Не съм спряла да чета.Просто съм възмутена как някои хора приемат нещо като това толкова хладнокръвно!
И как някои иронично се закачат не на място.

Аз наистина мисля,че трябва да се вземат драстични мерки относно санкциите и наказанията за подобни престъпления!!!

# 232
  • София
Не става въпрос за хладнокръвност, а за рационалност. Такива неща се случват и няма значение нито формата на управление, нито икономическата ситуация, нито нищо. Просто някои превъртат и убиват. Други са болни и убиват. Трети убиват заради ревност, пари, власт и всички човещинки, за които се сетиш. И това не съм го измислила аз, а си е установено. В подредената Америка защо се случи масовото убийство в Калъмбайн? Там нали са други порядките?

Затова вече се оказва, че прекаляваш, зацикляш и минаваш в истерия. Ако искаш да протестираш вземай един плакат и излизай на улицата. Ако знаеш изобщо за какво ще си там.

# 233
Андариел не ме вълнува твоето лично отношение към мен.Тъй като знам,че то е такова отдавна и не е породено от мнението ми тук.Хич не ми пука!

Не съм написала нищо нито истерично нито ненормално.Пък и в крайна сметка и това имам право да напиша ако реша.
Написах си мнението и не смятам да ти обяснявам повече специално на теб.

А като цяло, да, в други страни също има престъпност и убийства но първо не са толкова чести и брутални и младежки и второ има наказанияяяяяяя!!!!!!!! Нека видим тука колко години ще полежи тоя уруд (ако изобщо лежи) тогава пак ще говорим....

Съчувствам искрено на близките на невинното момиче. За прекършения млад живот,за несправедливостта....за това,че изгубиха детето си на толкова крехка възраст едва проходило в живота....Много сила !!!!!!

# 234
Но вие мислите , че това е нормален човек ли ...

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 23:57 от 10cent's

# 235
  • София
Изобщо не очаквам да се обясняваш точно на мен. Но постовете ти се въртят във все една и съща мода - протест, искане, наказания, публични екзекуции...
Никой не казва, че станалото е нормално, нито че нещата са наред. На всички ни е мъчно за прекършения млад живот. Но си има следствие и съд. Ако имаш някакви забележки трябва да намериш подходящ начин да ги изразиш на точното място и пред хора, от които зависи. Ти не можеш да знаеш в другите държави колко чести и колко брутални са престъпленията, защото едва ли имаш достъп до статистическите данни. Сигурно във форума има и журналисти, полицаи или хора от бърза помощ или Пирогов. Нека те да кажат колко чести са убийствата в БГ. Просто не всяко убийство излиза на първа страница на вестниците или в новините по електронните медии.

# 236
Форумът е пропит от нескрита агресия и "будна" гражданска съвест. Страсти, лозунги....
После, като си начешете клавиатурите ще се гушнете до "мъжО", ще пръднете под юргана и утре ще чакате нова сензация... Грозно е! И е страшно...
Не е зле да се мисли преди да се пише...

# 237
Бабилия,не знам дали мен имаш впредвид но това което си написала-така написано напълно го подкрепям.
И стига сега с тия публични екзекуции! / не съм го казала в смисъла,в който го развявате/
Трябва обществото да има страх от закона бе хора,в наше време никой няма страх от закона , защото той не се спазва!!! Кел файда,че има 20 години затвор за подобно убийство като тоя няма да влезе или дори да влезе няма да е за 20 а за 2? И не е само той.Хората виждат.....а от там много от тях учат децата си така,че те остават със съзнанието,че каквото и да направят ,,тати ще оправи нещата,, ..... Нека да има справедливи присъди и хората да вярват в правосъдната система!!!!Тогава ще е другояче!

И още нещо- за тези,които смятат лозунгите и излизането на протест за поредната глупост- какво да правим? Да си мълчим и да гледаме справедливия процес????Който никога няма да го има? Да си мълчим и затваряме очите? Защото не се е случило на нас? Да оставим близките на момичето сами да се борят срещу скапаната ни система? Това ли е по-правилното???

# 238
Не, AGAPH,
Не визирам никого конкретно. Споделих просто усещането си.

# 239
  • София
Като не си го имала предвид (за публичното обусване) защо си го написала? Това е много, много грубо и не те прави по-добра от някой престъпник. Може дума дупка да не прави, но написаното остава.

Общи условия

Активация на акаунт