Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 758
  • 462
  •   1
Отговори
# 285
Ах,стига вече с тази държава.Държавата да позвъни на вратата и да влезе да ти възпита детето.Децата са такива,каквито си ги направим в къщи.

# 286
  • Linz
Какви последстивия и какви наказания????
Снощи на 20 метра от входната ни врата убиват човек, палят къща....близките ми пристигат от 30км разстояние преди да са дошли следователите.....е за какво говориме???? просто не искам да коментирам....Бог да ни пази!
И това също. Поредното убийство. В Щатите пак масово убийство, една от жертвите е дете, хората полудяха... И е навсякъде. И да искам да се махна, не знам къде. Т.е. знам де, ама още не ми стиска.  Confused
Кажи къде, аз наистина не знам. Мислех, че Германия е сигурна държава- а днес 10 деца са застреляни и там. Хората навсякъде озверяха. Има ли спокоен живот някъде?!

# 287
Това за Германия не го бях чула. Ужас, потресена съм.
Рени, сериозно се замислям за Азия, една комунистическа държава, дето винаги си ми е било добре...  Confused Не искам да се разделям с близките си обаче.  Confused Ще си възпитавам децата да пораснат нормални граждани и ще се моля и съседите ми така да си възпитат техните.  Confused

# 288
Кажи къде, аз наистина не знам... Хората навсякъде озверяха. Има ли спокоен живот някъде?!

Някъде, където парите не са култ, Рени.
И моралните ценности са такива, каквито си ги знаем отпреди.

ПП Може би трябваше да ти отговоря на лични, че нали вече излязох от темата...

# 289
.Но как да се оправим като държавата ни се ръководи от мафиоти,връзкари и корумпирани управляващи!!! Sad Sad Sad

ЖАЛКО И ТРАГИЧНО........... Cry
Айде стига я спрягахте тая държава, бе, в Белгия защо убиха деца?? В Германия??? В Шатите  е почти....ежемесечие да се случват такива случки.
В Австрия защо извергът беше държал години наред дъщеря си в подземието???

# 290
  • Варна
Темата беше за едно зверски убито момиче. Помните ли?

# 291
Кажи къде, аз наистина не знам... Хората навсякъде озверяха. Има ли спокоен живот някъде?!

И моралните ценности са такива, каквито си ги знаем отпреди.

ПП Може би трябваше да ти отговоря на лични, че нали вече излязох от темата...
Точно парите и държавата обаче нямат нищо общо с мотивите за подобни убийства.Нещата явно са доста по-сложни.
В училищата има ли вече задължително психолози?

# 292
Това за Германия не го бях чула. Ужас, потресена съм.
Рени, сериозно се замислям за Азия, една комунистическа държава, дето винаги си ми е било добре...  Confused Не искам да се разделям с близките си обаче.  Confused Ще си възпитавам децата да пораснат нормални граждани и ще се моля и съседите ми така да си възпитат техните.  Confused

Дали е тази държава, за която си мисля. Където не разрешават повече от едно дете в семейство.

# 293

Не, темата никога не е била за това. Беше за сина на СДС.

# 294
Аз пък не разбирам тази мания да се придържаме към буквата. Нормално е темата да се развива, отклонява, един въпрос да води към друг... Какво да му човъркаме паметта на момичето още?! Хванаха убиеца, дано си получи заслуженото, само за това се моля. Майка й никой няма да утеши, а сестрата какво е видяла... дори не искам да си представям.

# 295

Не, темата никога не е била за това. Беше за сина на СДС.
Dори и за него не беше,а за баща му-независимо,че той с нищо още не е провокирал всичко което някои се опитаха да му препишат тук в темата Peace
..... topicclosed

# 296
Темата беше и още е за убитото момиче,за жестокия начин по който е убита, за агресията,която е предизвикала това и много други убийства.Отклонението,което толкова ви боде очите и не мога да разбера защо е,че убиецът този път е синче на някой си от партия,е и ?? Фактите са си факти.Акцентът е върху гореизброените неща и върху това,че евентуално за тази жестокост никой няма да плати както в много случаи.

Ако не беше синче на някой нямаше да го пише в заглавието.Това не променя нещата.
Ако лежи до живот също няма да го пише никъде,ще си лежи на топло и толкоз.
Но докато не видим справедливост да СДС ще е навсякъде по медиите и заглавията....

# 297
Цитат
Айде стига я спрягахте тая държава, бе, в Белгия защо убиха деца?? В Германия??? В Шатите  е почти....ежемесечие да се случват такива случки.
В Австрия защо извергът беше държал години наред дъщеря си в подземието???

Така е,първо трябва семейството да даде нужното възпитание,родителите трябва да се интересуват повече от живота на децата си,но исках да кажа че в България извършителите на жестоки престъпления,не се наказват,защото имат връзки.Не е редно дори да си син или дъщеря на президента,ако си извършил престъпление трябва да си получиш заслуженото.

# 298
Интересното е,че само тук в тая тема продължава да се говори за бащата,днес във вестника има 2-3 страници за случая-за бащата е точно 1,максимум две изречения,за СДС и толкова няма.Добре,че не е от ДПС,че кой знае как щяхте да обърнете темата Rolling Eyes

# 299
... Хората навсякъде озверяха. Има ли спокоен живот някъде?!

И моралните ценности са такива, каквито си ги знаем отпреди...
Точно парите и държавата обаче нямат нищо общо с мотивите за подобни убийства...

Точно и само това са единствените причини за обърнатата ценностна система и оскотяването днес.
Оскотяват както презадоволените от власт и пари, така и тези, които едва оцеляват на фона на първите.

Парите са като храната.
Може да ядеш, за да съществуваш. А можеш да съществуваш, за да ядеш.
Когато мозъкът ти е промит с това да се стремиш към второто и непрекъснато ти го демонстрират като VIP-поведение, в него няма място за други ценности.
Няма и кой да ти ги предложи, да те научи на тях извън семейството.
А животът на днешните деца не протича в семейството. Средата на самото семейство е държавата и зависи от нейните институции, т.е. от тези, които ги яхат.

Вината на родителите, ако не са политици е, че не са им коректив (на политиците).

По-лесен пример за "храната" и "съществуването" е "Голямото плюскане".
Трябва да си гледала филма обаче, за да схванеш примера.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 15:57 от Холограма

Общи условия

Активация на акаунт