Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 743
  • 462
  •   1
Отговори
# 315
Да.Това е икономическия университет,в който учеше момичето,а и момчето.

Походът ще тръгне в 10:00 за да може в 11:00 да е пред съда-точно когато ще се разглежда делото по въпроса в съда.Идеята е да се упражни обществен натиск, за да си свършат поне веднъж работата както е редно.

# 316
А как ще се формулират исканията. Това е много важно. Формално погледнато съдът не би трябвало да се поддава на никакви видове "натиск". Нали това е и подтекстът на темата.

Иначе е напълно справедливо да изразим възмущението си в конкретния случай.
Както и най-после да се изрази протест срещу самоцелните промени в законите, обслужващи единствено властимащите и напъните им да се харесат на някакви си нови икономически и политически пастроци на държавата ни.

# 317
  • София
Точно и аз това си помислих за натиска - не би трябвало независимият съд да се окаже зависим от обществените настроения.

# 318
Точно и аз това си помислих за натиска - не би трябвало независимият съд да се окаже зависим от обществените настроения.

Прекрасен повод да се отложи делото.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 15:44 от Мадам Х

# 319
Натиск не е точната дума.По-скоро да видят,че обществото живо се интересува от развръзката на случилото се и от решението на съда.

# 320
А как ще се формулират исканията. Това е много важно. Формално погледнато съдът не би трябвало да се поддава на никакви видове "натиск". Нали това е и подтекстът на темата.

Иначе е напълно справедливо да изразим възмущението си в конкретния случай.
Както и най-после да се изрази протест срещу самоцелните промени в законите, обслужващи единствено властимащите и напъните им да се харесат на някакви си нови икономически и политически пастроци на държавата ни.

Това няма да е натиск а гражданска позиция и сигнал към съдът че този път потулване на случая не трябва да има защото ще стоим пред съда до дупка!!! Peace Grinning

# 321
Аз се съмнявам, че ще оставят делото във Варна. По-скоро, ще го препратят към съда в Полски Тръмбеш, Елхово или нещо подобно.

# 322
Аз се съмнявам, че ще оставят делото във Варна. По-скоро, ще го препратят към съда в Полски Тръмбеш, Елхово или нещо подобно.

От какъв зор?
Това, че делото за убития в Париж Мартин, е преместено, не значи, че за всеки ще го правят.
А и кои бяха тези СДС?

# 323
По-същественият въпрос е, кого познава, а не, от коя партия е...

# 324

Ти ме заинтригува.
Били тези, дето щели да се коалират с ГЕРБ и Иван Костов.

ПП Едва ли се различават много от другите партийни ООД-та, АД-та и ЕТ-та...

# 325

И на какво основание newsm78 убийството е станало във Варна,убиеца и жертвата са от Варна,няма никаква причина да местят делото.

# 326
Ако всички съдии си направят отвод..

# 327
Нямам думи просто , както за този така и за другия случай с Мартин , не искам да си мисля как е възможно такова безобразие.Дали им пука че ние тука си пишем или най-нагло ще си изтупат отново лъскавите палтенца.
Кураж на близките на убитите

# 328
ужасена съм! какво се случва с тези деца ? от къде тая злоба ? те нищо не са видели от живота , а вече са изроди! съпруга ми работи на място , където е пълно с такива деца - престъпници , за които не се пише по вестниците и направо ми настръхва косата .

# 329
ужасена съм! какво се случва с тези деца ? от къде тая злоба ? те нищо не са видели от живота , а вече са изроди! съпруга ми работи на място , където е пълно с такива деца - престъпници , за които не се пише по вестниците и направо ми настръхва косата .
Пак се почна!

Общи условия

Активация на акаунт