Отговори
# 105
  • София
Здравейте, банда!  Mr. Green Това 'банда' си е събирателно отвсякъде.  Twisted Evil

Как е настроението?

Иф, гуш и хич не се стягай с излишни тревоги. Лени хубаво ти е обяснила. Пък и Регенцето е права, понякога по-малко четене се отразява много благотворно.  Hug

Ванхорн, много яка мишчица имаш в ника.  Joy И понеже ме пита - накъде в тая криза, да кажа - ми не точно в кризата... Ще поизчакаме да мине и след това...

У нас, в Бг генерално се смята (поне повечето мои познати така мислят), че мотивацията на хората, които едва свързват двата края тук, е по-лесно разбираема... Според мен обаче дори и да имаш някакъв темпорален еквилибриум тук, в дългосрочен план не виждам дори и наченки на градивност у политиците и всички останали, от които зависи... И затова... Убедена съм за себе си. Моля се само да сме живи и здрави и да успеем да реализираме идеята!  Praynig Praynig Praynig

Пуканка, как я караш, вземи напиши два реда, че всички се чудим, оправи ли се детето, а пък и ти?  Hug

Аз пък петък 13ти не го обичам... Гледам, че на много хора не им пука от дати, но аз съм от другия вид...  Embarassed   И все пак, пожелавам хубав ден на всички, и на себе си също!   bouquet

# 106
  • София
Петък, петък, 13-ти е.... както се пее в песента. Не че на мен ми пука де.....  smile3533 Тя тази седмица толкова задъхана при мен, добре че утре няма да работим, шефа преди малко пусна заповед. Въобще аз съм много доволна от моя шеф. Пич голям е.  smile3501 Явно няма нищо общо с този на Vanhorne. Дай Боже повече такива шефове.
Сега да ви кажа, че аз съм тотално скарана с всякакъв вид техника. Сама не мога да прехвърля снимките от фотоапарата на компа.  Embarassed Не знам и как става слагането на снимки тук. Нито пък как да ги кача някъде и да ви дам линк. Така че ще чакам Коко (това е моичкият) да ги свали, а после аз ще търся варианти как да ви ги покажа. Обещавам.  newsm53
_re_ge, мерси, миличка за комплиментите.  Blush Аз наистина се опитвам да бъда позитивен човек, в никакъв случай не показвам на околните какво ми е на душата, все гледам да съм усмихната..... Дано да успявам. Но искам да ви кажа, че всички вие сте много готини хора, с положителна енергия, поне така аз го усещам, и в трудните за мен моменти вие сте били моята опора и сте ми давали сили да продължа напред. Благодаря ви за това!  Hug
Иначе и аз най обичам на закуска едно хубаво ароматно кафе и плодове.... Heart Eyes
Сега обаче трябва да поработя..... atwork

# 107
  • Манчестер
Махраба банда  Joy Joy Joy това с бандата ще се окаже най-универсално  Peace

Чета  rotfImao пак чета и пак  rotfImbo Най-слънчевата тема  Hug

Цветак  Hug казвала съм ти го и преди. Малката Аннабел е божествена  Hug
Ванхорне, твоята кукла с тази на Цветак , като близначки бе  Hug пу пу ...да я нацелуваш и нагушкаш от мен  Hug

Никол, и това ако не е френска закуска, здраве му кажи  Hug

Не знам какво става с мойта глава...снощи ме отпусна и така ми просветле, че съм заспала с кокошките  smile3524 . Тази сутрин се събудих отново с главоболие  cry .  Деми, Реге , чул ви господ да се окажете прави...ама някак си не се чувствам обебена  tooth . Само гърдите ми са напращели  bombs , но така съм преди М  Tired

Лени, Кюбит, Фиор,  Бъни, Прасковка, Ванхорне, Пуканка, Нефертити, Рея, Рослем, ARGHT, Данито, Иф, Регенце, Зазолинче и тези които пропускам неволно  Hug Hug Hug

# 108
  • Варна
Ахахаха.Пак ме дразните с закуски, а?
Ахахаха,ама аз пък съм по-добре и вече мога да си хапвам. smile3533 smile3534

# 109
Браво Пуканче Hug.
Здравейте на всички и от мене по никое време следобедно мързеливо.
Така ми се почива утре ама няма.Готви ми се ама пак няма.
То в една неделя какво по напред Sick
Тръгнах да пиша.................ама нещо муза нямам.
Целувам ви всички Hug Heart Eyes Hug

# 110
Даже не разбрах че е петък 13 .Ходих до Варна да си запиша час за ФМ после малко пазарих че вече нищо не ми става и времето ми мина много бързо.Благодаря на всички за подкрепата.Лени и за мене е рисковано  аминоцинтеза защото миналата година съм със спонтанен ,а сега съм с контракции и съм си в къщи.Ама нали човек иска поне малко да е сигорен че всичко ще е наред макар че такъв филм в този живот няма .Така че дано бог е с нас и това е.Целувки и прегръдки на всички в тази готина тема.

# 111
Здравейте, банда!  Mr. Green Това 'банда' си е събирателно отвсякъде.  Twisted Evil
Ванхорн, много яка мишчица имаш в ника.  Joy И понеже ме пита - накъде в тая криза, да кажа - ми не точно в кризата... Ще поизчакаме да мине и след това...
У нас, в Бг генерално се смята (поне повечето мои познати така мислят), че мотивацията на хората, които едва свързват двата края тук, е по-лесно разбираема... Според мен обаче дори и да имаш някакъв темпорален еквилибриум тук, в дългосрочен план не виждам дори и наченки на градивност у политиците и всички останали, от които зависи... И затова... Убедена съм за себе си. Моля се само да сме живи и здрави и да успеем да реализираме идеята!  Praynig Praynig Praynig

Пожелавам ти от сърце да сбъднеш мечтите си. Да, в момента криза и положението никак не е розово. Признах и преди, че аз емигрирах по желание. Проучих всичко преди да го направя. Бях абсолютно наясно какво ме чака. Борих се и имаше моменти, в които бях на ръба да захвърля всичко и да се върна. Това беше най- трудния момент. Както повечето знаете, тук когато дойдеш си като "новородено" дете. SSN или ЕГН-то ти е ново и никой не те знае. В никой компютър няма данни за твоето съществуване. Така, от тук се започва борбата. На всеки, който спечели зелена карта и иска дойде винаги обяснявам тези важни подробности, тъй като смятам, че е абсолютно безотговорно да кажа на някой "ти ела пък все ще се оправиш". Това е едно начало, което изисква финансова и приятелска подкрепа.
Започваш с търсене на жилище. Отиваш, питаш- те проверяват и какво виждат "няма кредитна история", отговора е "Депозит $ 1300 плюс наема за един месец" или гарант. Добре, нанасяш се и в следващия момент разбираш, че трябва да пуснеш тока, газта, ТВ и т.н. Обаждаш се същото всеки иска депозит иначе няма. Ето в този момент, ако някой не ти помогне и нямаш достатъчно пари става страшно. Много хора се разочароват, защото има "доброжелатели", които са им казали, че "няма проблеми", но когато дойдат "ами не знам аз не мога да гарантирам за теб". Никога, ама никога не бих направила това.
Прасковче, надявам се ме разбираш правилно. Аз не знам за коя държава мислите, но бъдете внимателни. Това е от мен за тук, ако имаш нужда от още инфо и ако знам отговора- насреща съм.
Политиците казваш- Един дол дренки са. Няма да ти давам пример, че много дълго стана и не искам да отегчавам бандата.

Пуканче радвам се, че си добре миличка.

Зази поклон пред упоритостта и духа, който имаш. Казах ти и преди, моето усещане е като на Регенцето- ти ще си нашата следваща сладка бомбичка  Praynig Praynig Praynig
Блазе ти за шефа. Моя е от тези- "Търси под вола теле". Такова мрънкало не се е срещало ти казвам. Как го изтрайва жена му нямам идея. Започва 30 неща и нито едно не довършва. След него- потоп. Иди и му оправяй бакиите.

Ифче спокойно миличка. Ще си помислиш, че е лесно да се каже. Да така е, но ще видиш, че накрая ще си казваш "Ама, защо ли се тръшках толкоз" и едно ревливо мушмороче ще ти го напомня непрекъснато. Всичко ще е наред миличка. Ние сме с теб и стискаме палци и се молим за теб.

Бъни какво ще готвиш? Дай идея, че вече ми се изчерпа въображението. Знаеш ли замислила съм се за кюфтета по панагюрски  newsm78, нали така беше. Е ако метнеш една рецептичка, цена няма да имаш. Ух, и снощи си взех една немска биричка, че тукашната е ужасна и ще си спретнем добър петък 13-ти.

Малее, Херка не ме бий. Отплеснах се- личи си че съм без шеф  Wink

# 112
На някоя от вас да й предстои стимулация скоро?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379023.0

# 113
Здравейте мои нагледни.
Мила ми Ванхорне, идва ми да те нацелувам , адски много ми стана приятно да чета поста ти. Един такъв спокоен , лежерен споделящ , а не както обикновено в бързината като да си на тръни ... този твой шеф да вземем да го командироваме някъде за по дълго. А той е такъв разпилян защото има организирани и подредени помощници - нали знаете че вприродата нищо не се губи, щом има хаос има и ой да го сортира...

Ифченце, всички тук искаме то теб едно-спокойствие. Много е особена тази тема за БХС-тат и амниотата. В случая нещата са  тръгнали по някакво русло- приеми го успокой се и изкарай нормално бременността си. Тук в бг-мама повече от съветници няма, мижай с едното око, понякога и с двете и давай.

Бъни айде давай следващата рецепта, то се е видяло до тортата няма да стигна. На супичката ми наложиха вето- да съм я правила дъщеря ми като не е със нас, когато клони към никога за сега...

Милли аз съм нещи като тебе, вчера малко ме отпусна мигрената ( но не издържах и взех един препарат - признавам ) . Днес отново съм с главоболие. Нямам като теб обаче съмнения от сорта "на тука има тука нема". Стискам ти палци - че те симптомите както знаете се дублират.

Зазолинче звучиш много по бодро, което и се очакваше след почивката...

Никол, Фиорче  -  някой да направи следобедна закуска с чай или кафенце че на мен сега ми е времето за първото ядене за деня.

Пуканче , радвам се че с по-добре, пише как е детенцето.

Дани, много ми харесаха емоушъните с домакинската работа - голям смях.

Прасковката като че чета все едно чувам мъжа ми. Той все ми повтаря- ще стане жена ще стане, полека лека ще се очовечи и нашата държава, но за нас няма да е, поне за децата да е ...

Прегръщам ви , целувам и тези дето днес не са писали.

П.с. Кюбит ни подминава като бърз влак, но понепонамалява скоростта за някоя дума  Sad ...

# 114
_re_ge, извинявай, не е лично към никой.
Просто теми с кафенца и ненужен спам не са ми по вкуса. Чета по диагонал и пиша по същество. Имам си и други извинения, ако това е обидно за някой.  Wink

Вицът на Vanhorne много ми хареса.  Laughing

Приятна вечер на всички!  Grinning

# 115
  • Варна
Ауууу, Кюбитче, подсети ме че трябваше да пусна обяви тука за 6 ампули Прегнил на една позната. Ама съм забравана.Преди седмица ме помоли момичето. ooooh!

# 116
Пълнолуние е май и в съчетание с мигрената ставам докачлива ...

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:44 от _re_ge

# 117
  • Варна
Няма да и се сърдим нищо ,че така ни е писала.Понякога всеки си има такива :криви дни: им казвам аз. Hug Hug

# 118
Кюбит не бягай моля те Praynig Praynig Praynig.Имам да те питам нещо.
Чета в една друга тема за широко дискутираната тема за приема на Фолиева киселина.Аз я пия, но.....прочетох че имало разнородни изследвания по отношение на фолиевата киселина и хора болни от рак или с предракови образования.
Защо пиша всичко това и защо така хаотично - аз имам един малък мъзел на щитовидната жлеза Cry., който следя.Не расте, така си стои.И много се притесних сега с тази Фолиева киселина вредя ли си или си помагам - да не вземе да расте това чудо, знам ли Sad
Четох доста и по въпроса как с храната да си набавим тази киселина и дали това е възможно #Crazy.
Много те моля ако имаш инфо по въпроса да ми пратиш линк или да ме насочищ къде да се информирам Praynig.
Ще се радвам другите да споделят - знам че има теми по въпроса, но там е  ooooh! - едно мнение за - срещу едно мнение против.
Аз освен да я спра за малко....да отида на лекар ама......то тука половината лекари не са на ясно много много  #Crazy
Извинете ме тези дето чакате манжи от мене...ама като се поуспокоя тогава.

# 119
  • Лондон
Бъни, можеш ли да ми изпратиш диагнозата си на латиница, не съм наясно как се превежда това, мога да питам тук все едно за себе си?

Иначе фолиевата киселина се приема в естествен вид от спанак (най-много), коприва, броколи и други зелени зеленчуци, но и при най-здравословното хранене се приемат най-много до 200 мг, а необходимото количество при случай на зачеване и първите няколко месеца е 400 мг на ден. Комбинираните витамини за бременни за с това количество, ако взимаш таблетка на ден

Общи условия

Активация на акаунт