Отговори
# 75
_re_ge , от кой свят се пръкна бе цвете  Hug Няма много такива хора като тебе  Sad Винаги, когато те чета ме обхваща един особен мир, дори и когато не сме на едно и също мнение.
Ако имаше повече хора като теб Светът щеше да е едно малко  по-скучно място за мен 'щото аз намирам за полезно и от време на време някой да те ръчка в трамвая и да ти "бърка в носа", но във всеки случай щеше да е един по-щастлив Свят   bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Ето ме пак.
Да ви се похваля: Щефа замина за 10 дни  newsm68  newsm44. Нека ми е "зле". Ей, то бе зор голям последните две седмици ви казвам. Имам нужда от почивка. В смисъл, аз пак ще работя, но без дразнител  Twisted Evil.

Puhibg Бербо ли каза. Черпя те една снимчица (оле ле майко)

ARGHT... не се ли чувстваш по различно? В смисъл когато говориш с правилния човек (в случая лекар) някак си е друго. Дори и да има трудност за преодоляване. Когато ти отделят това време в което имаш възможност да зададеш всички важни въпроси- някак олеква. Стискам палци скоро всичко да е ясно и да се хвалите. Даже и на почерпка не отказваме  Wink

milly76 много приятни снимчици. Ух, напълни ми душата. Имам приятелка в Браитън и тя като праща снимки ги гледам с голямо удоволствие.

регенце
Цитат
В нормалните страни реализацията на можещи и знаещи хора принципно е по-лесна ... Но толкова много труд трябва да се вложи - два пъти повече отколкото при нормалните хора защото си емигрант ...
Ай са ние не сме ли нормални. Шегувам се, разбрах в какъв смисъл го казваш. Исках само да те допълня, че знаеш ли им езика няма проблем това, че си от друга държава. Говоря за тук. Тук националности дал Бог. Виж за някои Европейски държави съм чувала, че са предубедени, но пак инфото е от втора ръка.
Цитат
Така че нека се отпуснем . Аз минах през депресията, сега съм на мнение че моите чертички могат и да не дойдат, но това не значи че животът ми свършва ... както и вашия.
Точно така мила. Нека се отпуснем и най- важното ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ. Ще стане момичета и момчета. Ще стане.
Ето точно как изглежда моето:

Малеее, отнесох се сори.

# 77
_re_ge , от кой свят се пръкна бе цвете  Hug Няма много такива хора като тебе  Sad Винаги, когато те чета ме обхваща един особен мир, дори и когато не сме на едно и също мнение.
Ако имаше повече хора като теб Светът щеше да е едно малко  по-скучно място за мен 'щото аз намирам за полезно и от време на време някой да те ръчка в трамвая и да ти "бърка в носа", но във всеки случай щеше да е един по-щастлив Свят   bouquet  bouquet  bouquet

Нали..и аз това и казах: Тя е нашето слънчице

# 78
Vanhorne, ама от къде я извади тая снимчица на Бербатов. Много е шукаритетен, като сгоден циганин  Joy Joy Joy Джеимс Бонд?!? И да рита лошите Joy Joy Joy
Ще взема и аз да си пусна едно такова мустаче  Thinking

Иначе определено се чувствам много по-добре след консултацията с лекаря (Бъни - същата е). Някак ми помага да намеря посоката. Не можех по никакъв начин да се примиря с лафа "Случва се ама няма да се повтори"...

# 79
  • Лондон
Е, не мога да повярвам на това, което виждам, други фенове на Манчестер, и то от този форум Shocked
Аз си мислех, че съм само аз, и не си казвам вече какво правя през вечери като тази, защото реакциите са едни такива Laughing Ходи обяснявай, че гледам мачове от дете, баща ми ме научи, защото аз бях по-голямата дъщеря, а син нямаше Laughing Та днес бях в един 200 годишен пъб, има една барманка българка и ми е винаги приятно да ходя там и да гледам, обстановката и атмосферата са супер Heart Eyes

Аз чакам обаче Milly да уреди някои билетчета за Old Trafford и да се разходим до Манчестер, защо не и да й опитаме чая Grinning А може и Бербо на живо да видим и да поискаме автограф Party

re_ge е може би най-положителната личност тук, поне така ми изглежда, всеки път като чета писанията й си се усмихвам сама, което иначе все по-рядко ми се случва Hug

Последно завършвам, че нещо се отнесох - на база моя опит спокойствието и чувството за щастие са ключови за "бебеправенето", поне при мен така стана, през последните 10 или повече години имах 8 месеца на абсолютно щастие и задоволство, и тогава се получи, без следене, специални усилия или каквото и да е Joy Сега си мисля, като се преместим окончателно и сме си заедно всички, може би ще е следващият ми такъв момент и времето за бомби при нас ще бъде от май нататък Grinning

Приятен уикенд и много хубави емоции на всички

# 80
По въпроса с имиграцията точно това имах предвид ,но тук даже и да работиш 5 пъти повече от другите вероятността да успееш е минимална особено в малкия град.Не е важно какво умееш а какви връзки имаш .От друга страна навсякъде се вихри далавера и корупция-уморих се вече.Съжалявам не е по темата ,но в тази икономическа криза започвам да се замислям какво чака нас и децата ни в следващите години .Не че България успя за 20 години да излезе от кризата .Голяма красота на острова чисто свежо и зелено .При нас в момента кал до Уши ,а природата която имахме поне в нашия град се превърна в бетони строежи които ще си останат недовършени.Айде даваите бонбичките и по малко да му мислим.

# 81
  • Варна
Добър ден на всички.Има ли още някой който не е пил кафе? Пожелавам ви лек и усмихнат ден! 

# 82
  • Манчестер
Душички златни  Hug Hug Hug , много съм щастлива, че снимките са ви харесали. Хайде другата седмица съм ви подготвила разходка в парка  Heart Eyes . И още изненади и приятни емоции за летния сезон  Laughing

nikol7972, с тези френски закуски направо ми взе ума  Heart Eyes . С удоволствие ще се възползвам  Wink

Регенце,  Hug затаявам дъх, винаги когато те чета. Толкова харесвам постовете ти  smile3523 пиши и дългичко да е, ама от сърце   love001

tzvetak , то и на мен ми се ходи на Old Trafford, да изгледам някой мач на Манчестер Юнайтед. Сега работя по въпроса и навивам Sweetie-то да ходим, ама нещо ми се дърпа....няма да е за дълго  #2gunfire . Като англичанин уж трябва да е запалянко, ама хич го няма по футбола  Thinking .
Какъв автограф от Бербо...виж по съм навита от Сър Фергюсън...ама само как звучи " Сър Фергюсън"  newsm47 Иначе съм ходила веднъж до стадиона. Поразгледахме, врътнахме една фото-сесия, взехме едно шалче, ако ми се наложи да ходя на мач  Joy, от магазина на клуба, и се прибрахме  Tired

ARGHT, споделяй човече  Hug . Вижда ми се докторката готина  doctor . Хубаво е човек да попадне на истински доктор, и като се отхвърлят някои неща, и да има една яснота....то аз съм толкова некомпетентна  ooooh!, съвети и акъл хич не ме бива да давам в тая насока  Embarassed

Аз днес, и по точно от снощи съм с едно главоболие  ooooh! . Винаги, заболи ли ме главата се олелвам  smile3511 . То при мен Мигрената и Лелката, вървят ръка за ръка .... та седя и чакам  smile3516 .... пред-чувствам "червените хмери"  #Cussing out

Гушкам ви всички  Hug Hug Hug

Хайде, няма ли някой да гръмне една бомба, най сетне  smile3512

# 83
Здравейте, здравейте  Hug
Като си признах, че съм "луд" никой не се втурна да помага със шареничкото  Sad
Мен лично ме радва развоя на темичката ни. Въпреки различните проблеми, тревоги и неуспехи, които спохождат част от бандата очевидно всички сме хора, които намираме време и за по една-две усмивки. Не съм чул някой да се е докопал до две чертички само благодарение на едната усмивка, но определено доброто настроение и приповдигнатия дух са за предпочитане, когато се "бухваш в талаша" с любимото същество  Mr. Green
Аз съм телец. По думите на хората съдя, че повечето от тях смятат, че ние за да се убедим в реалното съществуване на един камък например, трябва първо за проба да се ударим здраво по главата с него  Joy Може и да са прави  newsm78 Та за мен представата за хората, с които споделям е много важна и ако някой направи албумче със снимки бих участвал редовно със заредени с енергия мутри.

Много ме озадачавате с тия кулинарии  Thinking Каква например е разликата между френска и английска закуска?!? Съмнявам се, че се състои единствено в това, че едната я изяждат  французи, а другата англичани...по-скоро има някаква по-дълбоко етнологична разлика  Thinking ( С моята зодия уж трябва да съм чревоугодник, а вижте как се излагам  Blush ) Ама някой, ако ще обяснява да е по-простичко  Praynig Да не е нещо от рода на "Ами същата е като разликата между английския ластик и пачата стъпка  Naughty

milly76doctor тоя емотикон не е баш като за добър лекар.  Мен като всеки истински мъж ме е страх от инжекции  Mr. Green Иначе не съм спрял да споделям тежките си мисли с вас и малките си радости, но може би го правя по мой си странен начин. Рядко пиша директно за проблемите ни, но аз по душа, дори и да звучи странно, съм малко самотник  topka   Но си споделям тук и не рядко някой от вас за малко или по-дълго време ми дава крила icanfly
  bouquet  bouquet  bouquet

# 84
  • Манчестер
Ей ARGHT, как да не те хареса човек  Hug . Аз се чудя защо имам слабост към теб, а то от зодията било  Joy Joy Joy . Моето Sweetie е теле  Joy Joy Joy на 19 Май е роден ....
Френските закуски са с много плодове и тези кифлички, ама не като нашите коросани  Laughing, а истински кроасани. Винаги има чаша сок от прясно изстискани плодове.
Английските закуски : боб, бекон, яйца и лук   Joy  Joy Joy ...ето и една такава  http://www.soton.ac.uk/~hansard/exhibition/images/exh_img/North% … ish-breakfast.gif

ARGHT, правиш го добре  Peace .....това за споделянето имам предвид  Hug

# 85
Лени мила ходили на второ БХС аз не но сега се притисних тъй като в отчетни четох че на една мацка първия резултат бил добър пък втория за амино.А пък аз маи пропуснах срока за второто.Аи резултатите докато излязати после недай си боже амино .и там резултати то май ще стане късно за каквито и дабило действия.Ох и аз вече незнам дано всичко да е окей щото ще лудна докато минат тези месеци.

# 86
Кокиченца и минзухарченца - здравейте.
Такава хвалба сте ми дръпнали на предната страница че се смутих повече,  отколкото като пиша дълги постове и знам че трябва да ги четете.
Искам обаче да ви поправя малко.
Знаете ли кое е слънчицето на темата ?
Аз ще ви кажа - Зазолинчето е.
Този човек е толкова търпелив, толкова позитивен, толкова непредаващ се в ситуацията че направо се чудя откъде черпи тези сили. Като чета постовете й чувствам че моите проблеми са малки проблемчета на фона на нейните тревоги, даже понякога ми се иска да се скрия в миша дупка, сякаш ме кара да се чувствам не на място. Ако някой заслужава най много да види двете чертички е тя. Не подминавам нито омаловажавам проблемите нито  РЕя ( слава богу при нея сега всичко върви в нужната посока ) , нито вашите Аргхт ( според мен всичко е пред вас ) , на всички момичета тук в темата пожелавма две чертички но сякаш тя най-много ги заслужава.

АРГХТ - епитета шукаритетен печели награда за епитет на седмицата - убиец е.
Мили - ти ми се виждаш най-бомбастична в момента  Joy с температурата и главоболието хм хм. Да ти кажа аз че главоболието е и признак на друго , така че лелката не е сигурна.
Ванхорне - когато котарака спи- мишките танцуват ( в твоят случай работят да разбирам ) . Ето това е българското разбиране на факта че си без шеф ...
Фиорче, Бъни- где сте бе девойки , мълчите нищо не казвате.

Момиченца , целувам ви всички и с една и две чертички
  bouquet
Днес нещо деня е по мълчалив няма много теми за разговор и поста ми е един къс къс...

# 87
Лени мила ходили на второ БХС аз не но сега се притисних тъй като в отчетни четох че на една мацка първия резултат бил добър пък втория за амино.А пък аз маи пропуснах срока за второто.Аи резултатите докато излязати после недай си боже амино .и там резултати то май ще стане късно за каквито и дабило действия.Ох и аз вече незнам дано всичко да е окей щото ще лудна докато минат тези месеци.

Иф-че веднага ти пиша.
мила запази спокойствие, не се нерви нито притеснявай, в твоята ситуация притеснението е по вредно.
Принципно БХС-то може да се направи по всяко време, но за амнио вече ще е късно. БХС е просто една вероятност мила, има ли смисъл да се притесняваш...Изпуснала си - изпуснала , то с твоите проблеми е нормално. Опусни вдъхни издишай и карай напред.
Отиди пр Балев ако искаш да си по спокойна но и той ще ти каже че каквото се роди такова ще е.

И един дружески съвет
ЧЕТИ ПО МАЛКО  в бг мама ( поглеждай само в такива готини теми като нашата и другите по цветарство животновъдство и прочие )
Целувки

# 88
Хей банда,
Добро утро. Кафенце с мъфин от мен:

ARGHT...
Цитат
Много ме озадачавате с тия кулинарии   Каква например е разликата между френска и английска закуска?!? Съмнявам се, че се състои единствено в това, че едната я изяждат  французи, а другата англичани...по-скоро има някаква по-дълбоко етнологична разлика   

Сещам се за един виц:
An American is having breakfast one morning (coffee, croissants, bread,  butter and jam) when a Frenchman, chewing bubble-gum, sits down next to him.
The American ignores the Frenchman who, nevertheless, starts a conversation.
Frenchman: "You American folk eat the whole bread??"
American: "Of course."
Frenchman: (after blowing a huge bubble) "We don't. In France, we only  eat what's inside. The crusts we collect in a container, recycle it, transform them into croissants and sell them to the states."
The  Frenchman has a smirk on his face.
The American listens in silence.
The Frenchman persists: "Do you eat jelly with the bread??"
American: "Of Course."
Frenchman: (cracking his bubble-gum between his teeth and chuckling). "We don't. In France we eat fresh fruit for breakfast, then we put all the peels, seeds, and leftovers in containers, recycle them, transform them into jam and sell the jam to the states."
After a moment of silence, The American then asks: "Do you have sex in France?"
Frenchman: "Why of course we do", he says with a big smirk.
American: "And what do you do with the condoms once you've used them?"
Frenchman: "We throw them away, of course."
American: "We don't. In America, we put them in a container, recycle them, melt them down into bubble-gum and sell them to France."

ифче спокойно миличка. Сигурна съм, че Ленката ще се включи и ще те успокои. Мисли позитивно мила. Бебчо има нужда от спокойна мама. Не казвам да си безотговорна (каквато, очевидно не си), но просто вярвай, че всичко ще е ОК. Гушка от мен  Hug

tzvetak как си мила. Нали помниш, че ти казвах как твоята кукла ми прилича на моята, когато беше на на тази възраст ето я: http://www.flickr.com/photos/9395049@N06/3299287112/

Хайде момичета пишете. Регенце, Ленка къде сте милички? Чакаме ви.

Бъни така и не направих тортичката, но пък си влязох в любимите дънки. Най- накрая.

# 89
Благодаря за подкрепата момичета , ама аз съм си такава паника знам че не е добре но то си ми е природа.А вие наистина сте много готини и сигорно имате и повече проблеми от мен и въпреки това сте много мили .Целувки. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт