МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 973
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
keti, ако дени е с варицела, просто пази бебето далеч от него. без целувки и в различни стаи. ти няма как да предадеш заразата, ако не си болна. спокойно.

# 121
Кети, не се шашкай, преди да си сигурна. Александра вече 3-4 пъти й излизат такива пъпки по крачетата, даже единият път имаше и по главата. Водих я на лекар, тя каза че нещо я е ухапало, мажем с Фенистил гел и чакаме, Алекс постоянно се чешеше, чак и белези има, но... И какво все я хапе незнам.
Хайде лека вечер

# 122
  • София
Изчезнаха Shocked Баси ще врътна вече Crazy

без целувки и в различни стаи. 

Ааа, Кали такъв филм нЕма Mr. Green Мисия невъзможна Mr. Green

# 123
Изчезнаха Shocked Баси ще врътна вече Crazy

без целувки и в различни стаи. 

Ааа, Кали такъв филм нЕма Mr. Green Мисия невъзможна Mr. Green

виж какво дай да ги събереме младежите.
от нас температурата, от вас пъпките.
и да пишем по една карантина Mr. Green

# 124
4естит рожден ден на Лъ4ко ,да расте здрав, весел и щастлив  Hug Heart Eyes
Еиййй голяма мода голямо 4удо тая варицела Joy Ох а мен хем ме боли хем ме сърби- искам да я изкарат децата ама лии да е тази седмица или след 19-ти  Rolling Eyes егати претенцийте а? Mr. Green
Ади и кво ? уреди се с некоя и друга пъпка ти  Joy

Нещо тази година от към снимки се изложихме ,по4ти никои не пуска ,засрамете се  Laughing

# 125
Нещо тази година от към снимки се изложихме ,по4ти никои не пуска ,засрамете се  Laughing
И аз това питах,но всички се скатават.
Ние вчера ходихме на консултация,за да чуем и друго мнение за сливиците,продължават да са огромни,ако до месец,два не се приберат май пак ще се гласим за операция Rolling EyesИначе добре расте 99см,16кг.
Честит рожден ден на Лъчко да расте здрав и послушен
Дани отдавна не си писала,кажи как сте?
Честито и на всички рожденици от последните дни,които съм пропуснала Hug

# 126
  • София, център
Мики,минават вече тия пъпЧоци... Mr. Green Мария днес такъв нерв пак ми скъса с това не, не искам...тая рокля...направо ужас!!!

лек ден

Снимки Рожден ден

Добивате представа за лудницата , нали... Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 10:35 от adiland

# 127
Здравейте, мили дами,
пъро честити рожден ден на всички мартенски мъници (макар и на патерици)!!! Не успях да изчета всичко много сте писали няколко месеца /почти година/. Радвам се, че се включвам отново във форума и ви пожелавам успешен ден и много усмивки   bouquet Hug

# 128
Привет и от нас. Hug
И аз да поздравя порастналите дечица-от все сърце желая много здраве и щури игри.
Решихте ли нещо за общ рожден ден или съм изпуснала?

Ние сме добре...пу-пу.Яна тръгна на детска градина,вече 3-ти ден.Много й харесва,едва успявам да си я взема,не иска да си тръгва.Първият ден ми заяви:"Мамо,искам да остана тук завинаги." LaughingДа видим до кога ще продължи с ентусиазма....ама,знаете я,че е контактна.Много се тревожа за болестите.Има подкашлящи деца в групата ,а на едно сополите му висяха до устата.Дъвкана тема,да не ставам досадна.Абе детето ми се справя по-добре с адаптацията от мен май..... Laughing
Ади,много весело у вас.Има едно момиченце,с розово ластиче на косата...като сестрички са с Мария.
Друго,друго...какво....сестра ми вече е много бременна.Всеки момент чакаме бебо да се появи.
Хайде слънчев уийкенд. Hug

# 129
Привет и от мен!
Иван имаше опасност да се разболее от варицела като беше на 6-7 месеца. Бях си изкарала акъла, защото братовчет му го целува и прегръща към 3 часа, а на следващия ден му избиха пъпките - т.е. в най-заразния период. Педиатърката много ми се смя и каза да не се шашкам, че като е толкова малък може да я изкара и без пъпки и температури и други симптоми. Така и нищо не се случи...
като решите за среща - аз съм на линия.

# 130
И аз не сьм пускала снимки не помня от кога  Embarassed

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12140&AlbumId=129439

# 131
  • София, център
Да бе, верно кога ще се виждаме, с деца или без!!!

Hug

# 132
  • София
Привет! Hug

И аз съм За срещичка,но няма на кой да връча детето,тъй ,че ако искате с дечицата и аз ще дойда.

Наде,браво на Янето,че така добре и  бързо се адаптира,дано да не боледува много!

Ади,как са резултатите от изследванията,наред ли е всичко? Praynig Много сладка Мими и новата прическа страшно и отива Flutter

И Марти много е пораснал,сладур!
Айде и от мас малко снимки http://tasinka.multiply.com/photos/album/20/20

НИе след малко излизаме с колелото Wink.
Хубав уикенд на всички!

# 133
Снимкииии newsm44 Joy
Мария на Адиланд толкова е порастнала,че не я познах и тая прическа наистина много добре и стои Peace
Марти е много сладък,а Кремена още повече се е разхубавила Hug
А Дани на Тася толкова голям изглежда,никога не бих предположила,че е на 3г само.
Моят Дани най сетне взе да проявява интерес към цветовете и вече разпознава без грешка 4 цвята,а сега го уча и на други.
Аз пък отслабнах с 5кг за 2м и португалците взеха да ме питат дали не съм болна  Shocked,те нали са си по пухкави,сега ми викат скелет ooooh!,без въобще да съм кльощава,а пък ако дойдат в Бг сигурно ще останат така #Crazy

# 134
зои, искам да живея в португалия

Общи условия

Активация на акаунт