МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 982
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Герчо а ти няма ли да кажеш как протича бременоста Wink

# 151
Наде, честит ти племеник! Да е жив и здрав, и скоро да го нагушкаш.   bouquet  bouquet

Весели празници на всички!

# 152
Герчо а ти няма ли да кажеш как протича бременоста Wink
Зоуи, зле... Вдигам кръвно, непрекъснато нещо ме боли, получавам мигренозни пристъпи непрекъснато, нервите са ми опънати до краен предел, имунната ми система е под всякаква критика - 2 пъти грип карам + един остър бронхит... Абе нищо общо с прекрасната бременност с Иван. Дано поне да е момиченце  Joy Mr. Green

# 153
Зоуи, зле... Вдигам кръвно, непрекъснато нещо ме боли, получавам мигренозни пристъпи непрекъснато, нервите са ми опънати до краен предел, имунната ми система е под всякаква критика - 2 пъти грип карам + един остър бронхит... Абе нищо общо с прекрасната бременност с Иван. Дано поне да е момиченце  Joy Mr. Green
Ох милата ooooh!А става ли ти лошо?Пожелавам ти момиченце Hug

# 154
Наде, честито бебе Simple Smile на лелята ролята е по-хубава, защото си спестяваш безсънието и орговорността. Голям кеф е да си леля. остава ти гушкането и мачкането. Сестра ти ще иска ли да снимаме бебето докато е още малко и спящо?
Пиши ми, ако иска. До 16 април въм в София, и с удоволствие бих отделила 2-3 часа за спящи бебешки снимки.

Гер4о, с теб сме се разбрали. Само изтрай още малко, и ще се снимаме.
Много се надявам да се пооправиш и да разберат от какво ти е така зле, Hug

Веси, твойта бебка вече е голяма за спящи новородени снимки, но може нещо подобно да направим:
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/sets/72157616636228546/

# 155
  • София
Привет! Hug

Честит имен ден на всичките ни цветенца,малки и големи!Да са живи и здрави!

Наде,честито и от мен  bouquetДа е жив и здрав малкия юнак!

Кали,много сладка нова мания имаш Simple SmileСтрахотни снимки,а моделите....,ще ги изпапкам Grinning!

Герчо,а дано като мине 3-4-тия месец да се нормализират нещата.Ама това кръвно...,имаш ли си апарат в къщи за да си го следиш сама?Аз така сама си хванах в осмия месец кръвно 170/100 и прекарах една седмица в патологията,но мойто беше инцидентно.Пази се много и повече почивка!

При нас нищо ново,добре сме.Уф ,как ми се ходи на море вечееее.Дани и той ,милия,всяка вечер ми казва"Мамо,ходи ми се на  моренце!",явно си спомня миналото лято,нищо, че беше на две.Ще гледаме да отидем първата или втората половина на юли,че миналата година беше голяма лудница през август.

Целувки!

А,ама наш'то Силве днес е рожденничка!

Честит Рожден Ден,мила!Желая ти много здраве и късмет и всичкото щастие на света!!!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:49 от tasia

# 156
Благодаря, Тасинка! Аз желая на всички ви много здраве и късмет! Много от приятелите ми вчера ме забравиха, и ми беше доста криво, но добре че мина.
Наде, честит племенник, да ти е жив и здрав!
Честито и на всички именници с малко закъснение!
Лека седмица

# 157
Силве честит рожден ден да си жива и здрава,и от тук нататък да ти се случват само хубави неща Hug
Кали страхотни са снимките Hug

# 158
Силве, честит рожден ден! Да си много здрава, желая ти да имаш късмет и успех в начинанията си, да си щастлива и усмихната Hug

Наде, честито племенниче Hug

Айде и от мен снимки: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/34#1

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 12:21 от Денерис

# 159
Силве с малко закъснение 4естит рожден ден и от мен ,желая ти много здраве и збъднати ме4ти Hug
Дина ,страхотни снимки  Heart Eyes
Кали нямам думи за бебетата Peace

Ох на мен нещо напоследък все не ми остава време да седна на компютъра , в4ера изпратих Симона на зелено у4илище в Панагюрище за 5 дена и тя милата е супер въодушевена обажда ми се през 2 4аса и разказва колко е хубаво ,но пък на Алекс му е ужас без нея, от в4ера само ме кара да ходиме да си я взимаме  Crazy За съжаление времето доста се развали ,но май от утре го дават да се оправя /дано да са познали/
Хубав ден ви желая Hug

# 160
  • София
Здравейтеее,
айде по едно обедно кафенце  kaffeetrmker_2

Аз нещо се разболявам,зверски ме боли гърлото и ми е студено,и глава ме цепиии,дано не лепна нещо на детето.

Дина,много сте хубави Hug

Мики,много са ми сладки твойте двамата,колко се обичат и колко са привързани един към друг,дано винаги да са така Hug

Днес купих яйчица,утре ще ги шариме с малкия Simple Smile,айде после ще си показваме снимки кой какво е сътворил easter Я кажете, тези ,които имате машини за хляб,хубави ли стават в нея козунаците?Много ми се иска да направя ,ама съм зле с месенето,а то си трябва яко месене...

Айде,целувки!

# 161
Благодарим Hug

Тасинка, аз месих миналата седмица за втори път с машината. Първия път ползвах суха мая и не втаса, втория си сложих жива и стана фантастичен. Абе лигава работа си е тая машинка. Мога да правя козунаци през ден Laughing Да се оправяш, ей Hug

# 162
Здравейте, мамчета  Grinning

Кали, много мерси за предложението за снимки, но ние сме много претенциозни модели  Laughing На периоди сме - няколко дни много спим, после се кокорим, сега сме на етап ревем от всичко  ooooh! Колики ли са не знам. Но не мирясва на друго място освен в мен  Tired Ама не мога да я дондуркам нон-стоп  Rolling Eyes И иска все да цока. Ама не да яде, ами си ме ползва за биба  Tired Опитвам се поне от време на време да й пробутам истинска биби, но успеха ми е да я цокне 5-6 пъти и я плюе  Rolling Eyes
Сега съм подхванала да чета Изкуството да си родител и там пише, да не се оставя бебето да реве. Ама аз тези дни трябва да ходя рохава и неизмита, и да карам на фотосинтеза, ако не я оставя някъде. А, като я оставя тя ревва  Tired

Тася, аз също "умисех" един кознак за погачата на малката и стана супер  Peace Но наистина не трябва да е точно суха маята. Аз преди ползвах на д-р Йоткер. Но сега купих някаква Активна суха мая. Страхотна е  Peace Със същото количество мая и хляба и козунака бухнаха много повече и стават много мекички  Peace Сега по Великден мисля да изтесам пак някой, но ще сложа повече неща   chef
Дина, ти точно рецептата от книжката ли спазваш? Че аз направих точно нея за погачата, но не стана особено сладък  Rolling Eyes Та мисля ад пробвам да сложа повече захар следващият път. Ама се чудя да не объркам пропорциите така  newsm78

Айде отивам, че малкото тиранче пак се дере  ooooh! А аз ис мислях, че овните се гледат най-трудно от към капризи  Outta Joint  Laughing Нали рибите били спокойни...това е някакво сбъркано рибе  Laughing

# 163
  • София
Aaaa,Веси,голяма грешка е това за кротките Рибки Mr. Green.И аз си мислех,че са тихи душици докато не родих мойто тиранче Mr. Green От новородено ме върти на пръста си Crazy,ей така не слизаше от ръцете ми (и от циците Mr. Green),даже в мен спеше,не можех да го оставя на леглото,че веднага се събуждаше и реееев.Ама да са живи и здрави,това е положението Grinning.

Ух,много хубаво звучи това което казвате за машината,ще трябва да си купя Peace

# 164
веси, искам да я снимам спяща,имам много идеи за спящи бебета, но те само се кокорят около мен!
стискам палци да мине този период бързо, и да дойде усмивков (за този също мога да ви навестя Wink )

Общи условия

Активация на акаунт