МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 994
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Веси, така като те чета, все едно за моята Али си писала. Ей така бяхме и ние. Не спях, не се хранех, къпех се само ако има кой да я носи. До година и половина ми спеше следобед на ръцете ooooh!чудя си се как съм издържала. Иначе за козунака - правя си моя рецепта, дето я имам от майка ми и я меся от поне 10 години. За пръв път я направих в машинката. тая книжка с рецептите я хвърлих, не ми върши работа.

# 166
  • София
Може ли още веднъж да кажа, че моята снахичка е най-хубавата  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Весе, кой те е излъгал че Рибите са лесни  Laughing ТЦ, много са чувствителни и имат нужда от постоянно гушкане.Само това ги успокоява Peace

# 167
Честит Рожден Ден на Тася и на Кали! Да сте живи и здрави, много, много щастливи, безкрайно обичани и големи късметлийки! Весел празник

Аз няма много какво да пиша, май Алекс е в най-трудната възраст за обяснения, защо мама и тати не са заедно, нито разбира като й говоря, като баща й е идвал и мен ме е нямало, и се прибера, ме удря, иска него, въобще... Някакво ми е криво, но здраве да е...

Лек и успешен ден

# 168
Честит рожден ден, Кали и Тасинка!
Много да ви обичат мъжете, малко да ви ядосват децата и да сте все такива усмихнати и лъчезарни!

Веси, направо ти се чудя на силите и ентусиазма да пишеш, да правиш козунаци и да четеш - и то още от първия-втория месец... Ти си герой, бре момиче! Направо ми вдъхваш кураж да мисля, че ще мога и аз да го преживея още веднъж това  Joy

# 169
# 170
Честит рожден ден на Тася и Кали Hugжелая много здраве, успехи, пътешествия, приключения и послушни хлапета.

Силве Hug

# 171
Честит рожден ден, Кали и Тасинка!
Бъдете здрави, щастливи и доволни от живота!

# 172
Честит рожден ден на Кали и Тася,да сте живи и здрави,и все така добре да изглеждате Hug

# 173
Честит рожден ден на Кали и Тася   bouquet

# 174
  • София
Много ви благодаря,милички,да ви се връщат хубавите пожелания! Hug Hug Hug

Кали,ти си мойто астрално близначе HugДа си жива и здрава,много любов и щастие ти пожелавам и много  успехи за напред свързани както с настоящата ти професия,така и с фотографията!

Целувки на всички!

# 175
ТАСЯ Simple Smile

Честит рожден ден, мнооого да си щастлива и все така спокойна и уравновесена!

Момичета, много ви благодаря за всички поздрави. мириша си букета с любимите ми нарциси и ви чета, много е приятно.

заминавам за италия за малко повече от седмица и се надявам да мога да почина малко там. че не издържам напоследък.

И умната ! Simple Smile

гушки

# 176
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛИ И ТАСЯ

Желая ви много цветни мигове и незабравими изживявания! Обичайте и бъдете обичани! Запечатвайте всеки красив миг в живота ви, за да топли сърцето ви!
[/size] 

# 177
КАЛИ ТАСЯ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА  bouquet
Надявам се да сте изкарали добре празника си Hug

Ние с Ели си направихме Великденска украса от Картон - отрязах две "динозавърски " яйца и ги оцветихме , после им направихме подложка - доста се позабавлявахме.Ще пусна снимки след като боядисаме истинските яйца , което най-вероятно ще е в Събота.

Снощи имахме великденски концерт.Насладих се  на Завръщането си на сцена - Ели стоически изтърпя цялата дандания в публиката.

Пожелавам ви весело цапотене с боички   easter

# 178
Честит рожден ден на Кали и Тася / с малко закъснение / желая ви от всичко хубаво по-много   bouquet

# 179
Тася ,Кали с много закъснение ви 4еститя рождения ден, много здраве щтастие и късмет ви желая  Hug

Пускам малко сним4ици за великденско настроение на едни декоративни яйца които рисувах преди няколко дни ,но са кохи ,а истинските ще ги правя утре  Grinning http://bmsa4.multiply.com/photos/album/12

Общи условия

Активация на акаунт