МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 948
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден, Лили! Желая ти много здраве, много щастие, много любов и късмет във всяко начинание! Весел празник

# 226
  • София, център
Лили, Честит Рожден ден!!!

Да си жива и здрава, казват че жената на 30 навлиза в една страхотна възраст...

И аз тая година ще чукна 30 живот и здраве... ще го видим...

Ние сме добре, след 4 дни без детето сега ми едно такова странно, и го карам през просото!!!

целувки и чао

# 227
Честит Рожден Ден на Габи на Катето! Да ти е жива и здрава, много послушна и много да се разбират с батко Преско!
Явно повечето не са се върнали от почивка, а аз и утре съм на работа Sad
Хайде, лек ден

# 228
Здравейте момичета  Hug
Аз п празниците бях по концерти.На 6-ти взех и семейството с мен в Мадара.Качихме се до мадарския конник .Изкарахме си чудесно.
Да се похваля - Ели най -после се научи да кара колелото , което и подарихме за Рожденния ден. До сега чакаше да я бутам , както с бебешкото колелце и не полагаше никакви усилия да завърти педалите , но онзи ден видя едно дете от нейната група как върти и вчера - кой като нас- не мога да я стигна в парка.Явно много се е изморила и сега още спи , но само да се събуди - мисля да изкараме целия ден на сянка в парка.

А ДОВЕЧЕРА ЩЕ ХОДИМ НА  АКВА ЦИРК Laughing

# 229
Честит рожден ден на Габи,да е жива и здрава и много щастлива
Кате кажи как сте ти и децата,пусни някоя нова снимка Hug
Честит рожден ден и на Лили,успехи във всяко начинание ти желая
Защо така замря темичката,къде са всички newsm78
Ние мислим да ходим на цирк в неделя,но много се чудя,защото досега Дани не съм го водила на такива мероприятия и незнам как ще се държи,някой от вас водил ли е децата?

# 230
  • София
Честит Рожден ден на Габи,
Честит рожден ден на Лили

zoui Спокойно, там е шумно и всички викат.И ние мислим да ходим.А един приятел ходи често на куклен театър и ми е разказвал как всички деца викат" Ето го тааам", "Зад теб еее", " той бешеее"  Joy Включват се в играта Heart Eyes

# 231
Здравейте момичета.
Честит Рожден Ден на Габи!nbirthday
Честит Рожден Ден на Лили! newsm59
Как сте,как изкарахте многото празнични дни?
Ние ходихме до Лондон.Ще ви пусна снимки.
Сега семейно сме с хрема,ама започнахме вече да се оправяме.

# 232
  • София
Малко снимки  Hug  Отдавна не сме се показвали!
http://ketito.multiply.com/photos/album/51

# 233
Кетито много сте хубави HugМаги на тебе прилича FlutterТя да не е проходила?
Къде се губят всички newsm78

# 234
нелка, страхотно красиви сте. не мога да ви се нагледам.

ние бяхме на море за няколко дни, върнахме се, и е едно завъртяно ежедневие. уж няма много работа, пък никакво време не остава. започнах да плета по малко и ми е много приятно, много ме релаксира. не очаквах такова нещо от себе си.

# 235
  • София
HugМаги на тебе прилича FlutterТя да не е проходила?

Не, на тази снимка за секунда я пуснах Wink да я снимам.Запазва равновесие за 2-3 секунди, но я е страх да пристъпи.
Аватара ти е страхотен.Като от реклама сте  Grinning Егати яката снимка.

Кали, къде бяхте.Кайо доволин ли е, отсърди ли ти се  Laughing Искам и аз на почивкаааа Rolling Eyes

# 236
Честит Рожден Ден на Симона на Мики! Да ти е жива и здрава, и много много да те радва и да се разбират с Алекс!
Лек и успешен ден

# 237
Честит рожден ден на Симонка!Жива и здрава да е,много весела и игрива!

Ето малко снимки и от нас:
http://teddiepop.multiply.com/photos/album/11/London2009

# 238
Благодаря ви за поздравите  Hug много сте мили  Heart Eyes
Честит рожден ден на вси4ки които съм пропуснала тези дни   bouquet  Нещо от работа и бързане не ми остава време 2 реда да седна да напиша.
В4ера празнувахме рождения ден и беше страхотно. Симона беше страшно щастлива, съответно и аз  Grinning
Та по стара традиция /от миналата година Rolling Eyes/ отново тортата беше мое дело  Blush май запо4вам много да се паля ,  голям кеф е   Grinning
сега нямам време ,но после ще пусна снимки  Hug хубав ден на вси4ки ви желая въпреки ,че някакъв дъжд се сипе навън и нещо ми скапва настроението Confused

# 239
  • София
Здравейте,момичета! Hug

Мики,да ти е жива и здрава Симонка,весела,щастлива и ученолюбива Simple Smile! Давай да видим тортата,голяма краста е тортоправенето,наистина.

С голямо закъснение да честитя рожденните дни и на Лили и Габи!Много здраве и щастие желая!!!  bouquet

Кетито,Теди,много готини снимки,разгледах ги с удоволствие!Кали,ти нещо се скатаваш,чакаме снимки от Италия и от моренцето Simple Smile.Кайо доволен ли беше?Какво плетеш?Едно време майка ме научи да плета и с две, и на една кука,и на четири(чорапи Wink),ама не съм пипала толкова отдавна,сигурно всичко съм забравила,действително е много отпускащо и приятно.

Ние сме добре,Дани си ходи с желание на градина,особено след като започнаха да ги извеждат навън.Я да ви питам, майките на момчета,вашите младежи проявяват ли интерес към половите си органи?Моя синковец си намери играчка и все там му е ръката,че даже и си сваля гащите да му е по-удобно и да не му пречат  Mr. Green,и после ми вика:"мамо надула ми се е пишата!" Mr. Green Не,че съм се притеснила,ама питам да видя при вас как е,много ми е смешен. Crazy

Айде,драснете по някой ред,че съвсем ни се занемари темичката!

Общи условия

Активация на акаунт